dilenciye para verdim musallat oldu napabilirim

Gecen gun veznecilerde arkadasimi bekliyorum 10 yaslarinda bir kiz geldi acim abla kurban olim bi ekmek parasi dedi, benim de cantamda sandvic vardi cikardim uzattim al bunu ye dedim (oyle uyduruk da degil dardanelin ton baliklisindan) g.tune sok sen onu dedi tukurdu kacti valla siddete karsiyim ama boylesi tam sopalik biraz sert çık, bagirip azarlama ama ters ters bak, yuz bulamazsa bidaha yanina yaklasamaz.

bir yerde kalmıyorlar cadede mahallede

ama sonra da o çocuklar kazandıklarını veriyorlar dilendiren adamlara

ne mikroplar ya inanmıyorum böylelerini rabbim ıslah etsin

Hayatım boyunca hiçbi dilenciye asla para vermedim vermicem de.
İnsanların duygularını böyle sömürerek bela oluyolar işte.
malesef ya bizim ülkede adalette yok adam adamı öldürüyor yok şu indirimi bu indirimi tecavüz ediyorlar gene indirip zaten onlarında canına minnet mis gibi yatar çıkarım diyenler çok insanlar artık bozdu

haklısınız ben yumaşak yüzlüyüm baya

adalette yok ki ya biz misafir sever merhametli bir ülkeyiz candan olmasınlar diye kabul ediyoruz ancak bizi candan ediyorlar insanlar sokağa çıkmaya korkuyor ekemek çalıyorlar para vermedin diye candan ediyorlar insan kendini savumak için bir şey yaptımı insan yerine koyulup bize ceza veriyorlar yazıkya

haklısınız dinimiz de bu yok ancak olmuyor da öyle canıma malıma kast etmeye çalışıyorlar 1 2 3 insan yumaşak davrandıkça geliyor cebine para koyarken gördüm diyor utanmadan benim cebimdeki paradan sanane pislik evet ben gene iyi davrandım ancak birdahakine olmucak öyle inşallah

Ebesine kaç lira verdin diyesim geldi ya çok mu verdinde musallat oldu acaba, bence polis çağırıcam diye korkut sanmıyorum bi daha bulaşsınlar
1 tl verdim mendil 50 kuruştu 50 kuruş fazla verdim diye peşimden ayrılmıyor saolun bir dahakine öyle yapıcam inşallah

Ay kusura bakmayin da guldum ya. Sizin yuz ifadenizi dusunuyorum da. Hos degil

Bende gecenlerde sokaktan misir almak istedim. Saticiya 5tl uzatttim. Ardindan bir cocuk "abla mendil" dedi. Para yok dedim.
Ama ben sen gordum 5 lira verdin dedi.(sizin ebe hikayenizle kiyaslanir mi bilmem ama benim cantamdan cikan para kimseye vermeden izleniyor. Durum vahim)
Bende mendil almak istemiyorum dedim. Yurudum yurudum benimle birlikte 100 metre yurudu "abla mendil, niye almiyorsun sen, al mendil" israrla almayacagimi soyledim. Hala benimle yurudu. Artik pes etti gitti. Cocuklara israrla para vermiyorum bu onlara iyilik degil.

Bugun bizimle 100 metre yuruyen cocuklar yarin bizi"sen bana para vermiyorsun" diye kesmezler umarim.

Son düzenleme:
Açız derler yemek ısmarlayım desen bi de azar işitirsin. Çocuğum hasta derler gel tedavi ettirelim de gelmezler. Bir de küçücük bebekleri neyle uyutuyorlarsa sürekli uyurlar ağlamazlar ses çıkarmazlar. O yüzden acımamak lazım.

Eşimin kardeşi polis ve İstanbul da dilenci topluyorlar.gecen bir kanalda butun ekipleri çıktı.anlattıklarına göre dilenciler çok zengin kişiler
Hesap cuzdanları kabarık.birinin 400 bin başkasının 30 bin bankada parası varmış.
Ayrıca dilenciye para vermek de suç.para cezası varmiş.
Polisr haber verin bidaha da para vermeyin

Hakikaten o kucaklarındaki çocuklar hep kendinden geçmiş halde uyurlar benimde hep dikkatimi çeker.bizim kiler çocuksa onlarınkiler ney acep :)

Cok ozur dilerim sinir bozucu bi durum gercekten ama gulmem geldi... yazmissiniz ya birden cikti karsima neneme kac para verdin diye ... Sir kapisi gibi neneme kac para verdin diye diye tovbe yaaa
Bence 1 lira verdim de anlasin o seni 10 20 lira fln verdin sanıyor belki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…