Dilenciyim

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Özgüvenimi kaybettim hükümsüzdür...
İnsanlardan sevgi dilenir oldum ,keşke eski sevgili arasa keşke şu arasa diyorum...herkes unutt gitti kendi yaşantısına...
Herkesi arayıp sordum dar zamanında yanında oldum,geniş zamanlarda hiç çağrılmadım ama...
Eski dostlar merhaba diyorum cevap bile vermiyor okuyup..belki seni sevmiyor diyeceksiniz,çok severdi geçmişimiz var Ve hiç kavga etmedik öyle huyum hiç olmadı çok şükür..
Evlendi barklandı iş güç diyor bahanelere sığınıyor insanlar...
Ah yalnızlık çok zalimsin..içimi yakıyorsun...
Rehberimde onlarca insan var halbuki..nerede bunlar ,kimler?
Dilenciyim diyorum Ya gerçekten ..sevgi dileniyorum ..insanları arayıp bugün şunu yapalım mı gidelim mi ,sana geleyim mi bana gelsene denekten yoruldum..beni sevmediğini bildiğim adama seversin diyorum..bırakma diyorum ...gitme diyorum.hem de bu kadar yalnızken olmaz....
Neden bu kadar yalnızım..kimseye kötülüğüm de olmadı ki..terkedilmiş gibi hisssediyorum..borç isteyene ben verdim geri bile istemeye utandım.unutulunca olsun dost dedim ..
Ayda yılda illa arayıp sordum .Yolda görünce selam verdim..kurumuş gitmiş vefa dostluk arkadaşlık...
Nerede o lisedeki Üni deki kahkahalar dostluklar...
Ne çabuk unutuldu hersey,
Hepsi instagramda hoş bir aile tablosu oluşturmuş..
Ağlıyorum sıkılıyorum...galiba çok çaresizim..
Eski dostlukları özlüyorum...
Uzaktan bakınca yaşıyor görünüyorum ama içimde hayat belirtisi yok be kk.
Doldum taşıyorum......

Son düzenleme:
Belki herkes aynı durumda seninle işten başımı kaldırınca yada sosyal medyada gezinirken ne kadar yalnzm diyorum. Herkes aile olmus herkes bi düzen kurmuş arkadaslik dostluk arada kaynayıp gitmiş. Boşver insanoğlu doğuştan yalnz değilmi zaten...

Ya ben seni anlayamıyorum:) Yazdıklarınla yerinde saydığın anlamsız bir hayat yaşıyor izlenimi yaratıyorsun insanda..

Şu sosyal medya yüzünden herkes mutlu, bi ben mutsuzum tribine giren ne ilk ne de son insansın :) durumunun o kadar vahim olduğunu sanmıyorum.

Artık sızlanma ne olursun, önüne bak..

Merhaba Melisagun08 , forumda gördüğüm kadarıyla yürekli bir kadınsınız ve güçlü olduğunuza da inanıyorum. Ama bu hüznünüz melankoliniz ne böyle? Kendi kendinizi sürüklüyorsunuz sanki bu psikolojiye.... Yapmayın bunu lütfen. Başkalarının sahte mutluluklarına bakıp kendi halinize üzülmek o kadar anlamsız ki. Yaşayabileceğiniz güzelliklere odaklanın, mutsuzluğunuza gömülüp daha da dibe batmayın.

Sevgiler.

Üniversiteden mezun olduğum dönemde resmen boşluğa düşmüştüm. Hangi arkadaşımı arasam hep işlerim ve yoğunum cevaplarını aldım. Ilk olarak rehberimi temizlemek ile işe başladım. Aileme sımsıkı sarıldım. Ne zaman kendimi boşlukta bir başıma hissetsem kahve yapar annemle saatlerce sohbet ederim. Böylece arkadaş problemi son buldu.

Resmen düsüncelerimi ve hissettiklerimi yazmissin. Ayni durumda oldugum icin seni cok iyi anliyorum. Zorla arkadaslik dostluk olmaz. Bir zamanlar bende senin gibi cok cabaladim artik bosverdim. Bir kizim var birde yakinda oglum olacak en kiymetlim onlar gerisi bos.

Çok üzüldüm böyle hissettiğine..ama artık yalnızca sen değil birçok insan yalnızlıktan şikayet ediyor. Bu zamanda gerçek dost bulmak vefa aramak filan çok zor..herkesin iş yoğunluğu stresi koşturmasi hayat telaşı var.eve gelip biraz dinlenip uyumayı tercih ediyor çalışanlar. Eve olanlarsa ya evde olma durumuna alışmış yada çoluk çocuk derdinde oluyor sanki..
Boşver herkes biraz yalnız aslında..hatayı kendinde arama.

Hiç böyle bir insan olmadım boyle olanlarıda hiç anlamıyorum yanlız olsan ne olur benim de hiç arkadaşım yok etrafımda bir esim ve kedim var yetiyor ailemle de aynı şehirdeyiz ama 2 haftada bir anca gidiyorum yanlızlık güzel kk var mesela çok eğleniyorum burda sende öyle yap

Yok be arkadaşım reel dostluklar göz teması hissetmek gerçek dostların olduğunu bilmek güzel

Yok be arkadaşım reel dostluklar göz teması hissetmek gerçek dostların olduğunu bilmek güzel
Ben çok sevmiyorum nedense yakın arkadaşım var 1 tane o da başka şehirde yoksa gidip kimseyle buluşayım takılayım diye bir ihtiyaç hissetmiyorum konu sahibi sana tavsiyem kuş balık bile olsa bir evcil sahiplen

Ailem darmadağın ...annem le hiç anlaşamıyoruz ..
Birde rica edicem "benim de kimsem Yok bi eşim bi çocuğum" yazmayın..şakaysa komik değil ciddiyse komik çünkü

+1

İnsanın böyle hissettiği zamanlar olur, işe gerçekten seninle konuşma konusunda bahane ürettiğine inandığın insanları hayatından çıkarmakla başla. Böylece hayal kırıklığı yaşamazsın.
Ama bazen ne kadar arkadaşın, eşin, dostun olsa da yalnız hissettiği olabiliyor insanın. Çevrende gördüğün o kalabalık arkadaş grupları, kardeşlik temalı paylaşımların çoğu şov. Böyle şeyleri görüpte kendini daha yalnız daha üzgün hissetme, yalan arkadaşlıklardansa bu şekilde yalnızlık daha iyi emin ol.
Kendine yeni çevreler edin, kurslara git vs.. seni mutlu edecek şeyler yap hayatını kendin güzelleştir.

Sosyal medya herkesin kendi yayın organı. Ne yayınlıyorlar peki, moda, dekorasyon, samimi olmasa bile buluştuğu bir kişi ile bir resim, önünde yemek yediği tabak! Eeee?

Eskileri bırakın. Belli ki eski arkadaşlıklarınız eskide kalmış, siz de üstünde durmayın artık. Herkes eskiyi çöpe atmış, siz de atın o halde! Kendinize yepyeni bir çevre oluşturun. İster işyerinden, ister kurstan, ister komşulardan, nereden olursa olsun. Kendinizi yeni insanlara açın. Kendinizi birşeylerle de meşgul edin ki eskiyi düşünmeye fırsatınız kalmasın. Çalışmıyorsanız çalışın. Kazanın, görüşün, harcayın, gezin. Herkes hayatına bakıyor. Siz de bakın.

Bu devırde gerçekten kalmadı eski dostluklar,
sana katılıyorum
bende koptum arkadaşlarımdan
buna okulların bitmesi
sürekli birbirimizi görmek zorunda
kalmamamız da sebep olmuş olabilir...
Şimdi bir köpeğim var,
2 tane de kuşum..
Çok tatlılar,
hayvanlarla ilgilenmek
sana da iyi gelebilir. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…