Burada,sitemizde sevgileri,saygıları,günahları,sevapları... Herşeyin en güzellerini paylaşıyoruz.. Teşekkürlerimizi sunuyor,protestolar ediyoruz
Şu susuz geçen yaz aylarında,suları,su bidonlarını zamlı satanları es geçiyoruz.
Yakında mübarek Ramazan.. Fiat artışlarına yapılan zamları protesto etmeği de es geçeceğiz biliyorum..
Şimdiden,yokluk çeken vatandaşlarımızı hatırlar,biraz sesimizi duyururabilirsek ne mutlu bize..Yoksa yine yine reklâmlarla yutkunan,bir çok insanı hatırlayıp üzüleceğiz
Bu protesto değil istek,dilek..:uhm::uhm::uhm:
Canım Yeşilim.Haksız olduğun tek bir konu yok ki.Burda da seni saygıyla alkışlamak istiyorum.KK cumhurbaşkanım benim.Öperim o güzel yanaklarını,ellerini.
"haklı söze hacı emmin ne desin" diye bir tabir kullanılır buralardai bu tabirle başlamak istedim söze; evet ablacığım mubarek ramazan ayı yaklaşıyor,raklamlar bi yana dursun, ramazanın amacını idrak edemeyen sadece reklam kokan davetlere değinmek istiyorum ben de...yanı başında sadece çorba ile iftar açan komşusu dururken, zengin çevresini binbir türlü yemek çeşidiyle ağırlayan insancıklardan.. abla inan bana yazarken bile tüylerim ürperiyor ... Allah rızası gözetmeksizin, falanca falancayı iftara çağırmış, aman bi yemekler yapmış diye övülmek için, etrafında ki aç insanlardan bi -haber insancıklar öyle çok ki.
[
hiç unutmam, vaktiyle oturduğum binanın zemin katında bir aile vardı, ailenin 5 yaşında ki oğlu, iftara yakın binanın girişinde otururken, üst kata evine çıkan bi komşunun elinde ki pidenin kokusunu almış ve o gece sabaha kadar pide diye ağlamışoysa ordan geçerken o pidenin birini o çocuğun eline vermiş olsaydı o kişi, sanırım verdiği davettekilerin övgüsünden çok- Allahın övgüsüne mashar olurdu... "yüksektekiler, aşağıdakiler kadar güvende değiller" sözünü anımsatarak, bu güzel yazından dolayı sana çok teşekkür ediyorum,var ol..
Burada,sitemizde sevgileri,saygıları,günahları,sevapları... Herşeyin en güzellerini paylaşıyoruz.. Teşekkürlerimizi sunuyor,protestolar ediyoruz
Şu susuz geçen yaz aylarında,suları,su bidonlarını zamlı satanları es geçiyoruz.
Yakında mübarek Ramazan.. Fiat artışlarına yapılan zamları protesto etmeği de es geçeceğiz biliyorum..
Şimdiden,yokluk çeken vatandaşlarımızı hatırlar,biraz sesimizi duyururabilirsek ne mutlu bize..Yoksa yine yine reklâmlarla yutkunan,bir çok insanı hatırlayıp üzüleceğiz
YEŞİLLİM ARKADASIM.. bu konuya değindiğin için öncelile teşekkürler... ama ben kendi adıma söyleyeyim muhtaç insanlara yardım için ramazanı bekleyen birisi değilim.. neler yaptığımı burda anlatmak istemiyorum yanlış anlaşılır belki...
ama şuna da eminim ki çevremizde ''ay ne güzel olur yardım etsek ayyy ne hoş olur o insancıkları sevindirsek'' gibi sadece lafta kalan acıma sözlerini sarfeden yapmacık insanlar yapmacık iyilik melekleri çok insan var... yani demek istediğim arkadasım UMARIM HATIRLARLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?