dilim pabuç kadarmış !!!

valla canım seni çok iyi anladım, gördüğüm kadarıyla nazar deymesin güzel bir ilişkin var ama bence benim huyum bu deyip kestirip atmamalısın, bence konuşurken bi durakla sonra devam et. Şimdi senin bu huyun çok problem olmasa da yıllar geçtikçe itici ve sevimsiz görünebilir sevgiline
Kavga ederken kendini ezdirmezsin haklıysan konuşursun tabii ama yani günlük hayatta ortada bişey yokken falan sivri konuşmaları törpülemen lazım bence. Bu değiştirlemeyecek bi huy da değil üstelik zamanla alışırsın
:hulya:

canım benim..
seni tanıdığım kadarıyla çok dobra konuşan içi dışı bir birisin.. çataçat derler hani..
mesela bence bu çok güzel bir huydur, ama heryerde ve herzaman değilmiş, bunu öğrendim 26 yılda.. ama senin onu terslediğini düşündüğü halde, "istemiyorum canım" diye cevap veren ve kızgınlığını güzel bir dille anlatan olgun efendi bir sevgilin varmış, ne güzel.. onun sözünü dinle derim ben, değişmeye çalış..ben eskiden senden beterdim, herkes yaka silkerdi, ama yıllar ve insanlar, insanın burnunu sürtüyor..
beni olduğum gibi kabul etmeyen, hırgür çıkarıp beni eleştiren, sözleriyle bu kusurumu yüzüme vuran insanlara şimdi dua ediyorum...
bırak seni törpülesin.. eleştirsin.. sen de dinleyip geçme, kulak ver..
çünkü insan sosyal varlık, hiç ummadığın kişilerle karşılaşacaksın, ilerde evlat yetiştireceksin, yumuşak huylu olmanın zararı yok, çoook yararı var..
vur ensesine al baklayı olmayacaksın tabii, ama en azından şöyle düşün: kalabalık bir ortama, bir toplantıya, markete, vs. girdiğimizde hemen hanım hanımcık ve kibar oluyoruz..
eşimiz, sevdiğimiz, anne babamız onlardan daha az mı güler yüz hakediyorlar??
en çok üstüne titrememiz gereken onlar halbuki..
umarım kırmamışımdır, kendime de yazmış oldum bunları...
bir ömür mutluluklar cnm

o kadar güzel anlatmışsın ki canım ağzına eline klavyene sağlık.. valla aynen çok olgun bi sevgilim var.. ben ne kadar çemkirsem de kibarca koyuyor tepkisini.. bana diyor ki hadi ben neyse de ilerde atandiğin zaman öğrencilerinle velilerinle çok sorun yaşarsın daha ılımlı daha yumuşak ifadeli bi öğretmen ol.. böyle olursan öğrencilerin sana soru sormaya bile çekinir diyor.. sanırım haklı.. çok güzel demişsin evet bi markete bile gittiğimizde daha kibar bi ifade takınıyoruz ama en yakınlarımızdan bunu nedense esirgiyosun... kendime özeleştiri yaptiğim zaman cidden kendime geldim.. umarım sivri dilimi yumuşatabilirim... saol canım benımmm olumunekankayizsmile

valla canım seni çok iyi anladım, gördüğüm kadarıyla nazar deymesin güzel bir ilişkin var ama bence benim huyum bu deyip kestirip atmamalısın, bence konuşurken bi durakla sonra devam et. Şimdi senin bu huyun çok problem olmasa da yıllar geçtikçe itici ve sevimsiz görünebilir sevgiline
Kavga ederken kendini ezdirmezsin haklıysan konuşursun tabii ama yani günlük hayatta ortada bişey yokken falan sivri konuşmaları törpülemen lazım bence. Bu değiştirlemeyecek bi huy da değil üstelik zamanla alışırsın

evet canım haklısın.. ilerde beni cidden itici ve sevimsiz bulabilir.. zaten o da diyor.. kavga da et tartış da benimle ama kaşını çatmadan terslemeden kestirip atmadan tartış diyor.. gözümün içine baka baka sakince tane tane yumuşak bi şekilde tartıssan ben daha iyi anlarım seni daha iyi iletişim kurarız diyor.. her tartısma zaten ben sinirlendim diye daha da uzuyor.. çok keskin tepkiler veriyorum.. mesela bişeyi tartişiyoruz "offf tamam şafak yaaaaaa " diyorum.. böyle yapma diyor.. "tamam aşkım ama sen de şöle yapsan daha iyi olur beni kırdın üzdün vs." de diyor.. hemen çocuk gibi azarlıyosun kestirip atiyosun tartişilmiyor senle diyor.. sanırım haklı.. umarım daha dikkatli olabilirim..:1hug: Saol yorumun için cnm öpüyorumm

evet canım haklısın.. ilerde beni cidden itici ve sevimsiz bulabilir.. zaten o da diyor.. kavga da et tartış da benimle ama kaşını çatmadan terslemeden kestirip atmadan tartış diyor.. gözümün içine baka baka sakince tane tane yumuşak bi şekilde tartıssan ben daha iyi anlarım seni daha iyi iletişim kurarız diyor.. her tartısma zaten ben sinirlendim diye daha da uzuyor.. çok keskin tepkiler veriyorum.. mesela bişeyi tartişiyoruz "offf tamam şafak yaaaaaa " diyorum.. böyle yapma diyor.. "tamam aşkım ama sen de şöle yapsan daha iyi olur beni kırdın üzdün vs." de diyor.. hemen çocuk gibi azarlıyosun kestirip atiyosun tartişilmiyor senle diyor.. sanırım haklı.. umarım daha dikkatli olabilirim..:1hug: Saol yorumun için cnm öpüyorumm

canım seni itici bulmasıyla bu tavrını itici bulması arasında fark var, ben tavrını itici bulabilir demek istemiştim
ve tartışmalarda kavgalarda bu tip şeyler normal bence, gerginlik hat safhadaysa herkes böyle şeyler söyleyebilir, o da sana "off ya yinemi" falan diyodur belki. Allahaşkına hangi çift 32. gündeymiş gibi diplomatik bi şekilde kavga ediyodur ki, iki tarafta birbirini sinirlendirir, adı üstünde kavga bu. Kavga edip küseceksinki barışmanın tadı olsunkaydirigubbakcemile3
benim demek istediğim gündelik hayatta kavga tartışma durumu dışında, bu tip şeyler hoş olmayabilir, gerçekten istemeden kırıcı oluyor olabilirsin

Son düzenleme:
hehehehe chess ama sevgilim cidden 32. gündeymiş gibi tartısmamızı istiyor kaydirigubbakcemile3 zaten öyle sinirlerin hat safada olacaği bi tartısmamız olmuyor aslında.. bi kere oldu onda da tokat attım.. yani bağirip çağirabileceğim tek bi kavgamız olmuştu eski sevgilsinin mektuplarını bulmuştum onda da tartısmadan çocuğa giriştim ne ayip değil mi.. düşün artık gündelik hayatta nasıl sert tepkiler verdiğimi.. haklı aslında.. saol cnm o güzel yorumların için

hehehehe chess ama sevgilim cidden 32. gündeymiş gibi tartısmamızı istiyor kaydirigubbakcemile3 zaten öyle sinirlerin hat safada olacaği bi tartısmamız olmuyor aslında.. bi kere oldu onda da tokat attım.. yani bağirip çağirabileceğim tek bi kavgamız olmuştu eski sevgilsinin mektuplarını bulmuştum onda da tartısmadan çocuğa giriştim ne ayip değil mi.. düşün artık gündelik hayatta nasıl sert tepkiler verdiğimi.. haklı aslında.. saol cnm o güzel yorumların için

çok da acayip sayılmaz. :umursamaz: kendini de fazla suçlama.

Burcucum herhalde kadınların yapısında biraz cadılık var. Bende kendimden bişeyler buldum sende. Ben eşimle sevgiliyken bu cadılıklarım çok hoşuna gidiyordu gülüyordu. Nişanlıyken başkalarının özellikle ailesinin önünde küçük düştüğünü söyleyerek beni defalarca uyardı aynı senin ki gibi. Evlendikten sonra bu halime tepki bile vermemeye başladı alışkanlık halini aldı.

Kısacası birlikteliklerde kimse kimseyi değiştirmeye çalışmamalı. Ne kadar kendini değiştirmeye çalışsanda dikkat etsende biyerde mutlaka falso vereceksin. Ben nişanlıyken çok denemiştim olmamıştı. Sonra benimkide ve çevreside beni tanıdıkça alıştı. Ama tuhaf olan şey 1,5 yılda hala seni tanıyamamış olması. Art niyetle söylemediğin şeyler bile ona fazla gelmiş. Bana kalırsa tartışmalarınız ve senin ani çıkışların biraz üst üste gelmiş o yüzden çok basit bir konu bile ona fazla gelmiş.Bence o da senin şaka da olsa çıkışlarına alışacaktır. Takma kafana

canım anlık tepkiler normal herkes yapar
ancaaak benim sevgilim de seninki gibi sessiz ve yumuşaktır her daim
bu aralar stresten ölüyor ve tersleşti hayata karşı bi bana karşı ters değil ama geçen gün bana da abuk subuk bişiden çıkıştı ve işte ben o zaman anladım saçma sapan bişiden azarlamanın ne kadar kötü bişi olduğunu o da özür diledi ve farketti önemli olan farketmiş olman tabii ki melekler ötesi olamazsın olma da zaten öyle bi ilişki çok sıkıcı olur ama biraz kelimelerini inceltebilirsin ses tonunu ayarlayabilirsin ayrıca mimiklerin değil ama aşkım diyebilirsin kavga ederken de. biz kavga ederken bile aşkım bitanem diye kavga ederiz emin ol ki ortamı yumuşatıyor kavga olmuyor da tartışma oluyor o zaman.
heee bi de sevgiline de ben kendi kendime kızmıyorum senin yaptığın ettiğin şeylere kızıyorum demelisin.
çünkü göz torbalarını aldıralım fln böyle şeyler çok kötü ben çok kötü hissederdim
ayrıca sevgilinin seni sürekli bi mükemmellik kalıbına oturtmaya çalışması hislerinde samimi olmadığı izlenimini uyandırdı bende.
sen eğer kötü kelimeler kullanmadan ve bağırmadan tartıştığın zaman böyle şeylerde kozu karşı tarafa vermiceksin ve böylece karşındakine hatalarını daha rahat göstericeksin
senin hatalarına odaklancağına kendi hatalarına odaklansın bu arada değiştircekse kendi değişsin hıh

cnm birbirinizi dengeliyosunuz ben mesala kolay kolay sinirlenmem çok sakinimdir eşim tam tersi çok fena herşeye bi cevap hemen köpürür hemende sakinleşir ama saman alevi gibi bi yanar bi söner ben biliyorum onu kötü niyetli olmadığını sinirlenince çıkıyo insanın ağzındanki seninde yapın böle oda biraz seni böle kabullenmeye baksın sende azcık daha tatlı dille dha sakince davran buna alıştırabilirsin kendini ve güzel giden bir ilişkin var allah nazarlardan saklasın böle ufacık şeylerle yormayın ne güzel olgun zaten sevgilinde sinirli olsa yapamazdınız sende onun huyuna git azcık onunda sana kötü niyetle sölediğini düşünmüyorumki sende biliyosun o yüzden az daha sakin relaxx ol şekerim çok aldırma aldırış etme çekirdekmi istedi tmm de böle ufak tefek şeyler sorun bile değil

teşekkürler kızlar yorumlarınız için.. bu konuyu yüzyüze dün tekrar konuştuk.. anlaştık sayılır.. ben senden fazlasıyla memnunum.. sen tam aradiğim insansın.. sadece sinirlendiğin zaman çok agresifleşiyosun tek sorun bu.. sen de şafak sen şunu yapma ben de sinirlenmicem o zaman de yapmazsam o zaman bana ne yapsan haklısın dedi.. tabi ki tartişacaz sadece daha sakin daha yumuşak bi şekilde olmasına gayret edelim dedi.. doc aynen dediğin gibi ben sinirlendiğim zaman haklıyken haksız durumuna düşüyorum.. bana tane tane derdini anlatsan mesela bi şey gördüğünde "şafak bu ne" diye sakince sorsan ben daha iyi görürüm hatalarımı dedi.. ama sen direk parliyosun çekip gitmeye kalkıyosun ve tartişmadan kestirip " tamam şafak tamam " diyip bana kendimi ifade etme şansı vermiyosun dedi.. beni dinlemiyosun bi de dedi.. sürekli sözümü kesip beni azarliyosun dedi.. hoşuma gitmiyor dedi.. ona hak vermiyor değilim.. umarım gösterdiğim çabanın farkına varır.. saolun kızlar..

ayrıca sevgilinin seni sürekli bi mükemmellik kalıbına oturtmaya çalışması hislerinde samimi olmadığı izlenimini uyandırdı bende.
sen eğer kötü kelimeler kullanmadan ve bağırmadan tartıştığın zaman böyle şeylerde kozu karşı tarafa vermiceksin ve böylece karşındakine hatalarını daha rahat göstericeksin
senin hatalarına odaklancağına kendi hatalarına odaklansın bu arada değiştircekse kendi değişsin hıh

evet canım benim de sorun ettiğim biraz buydu işte. çok güzel bi noktaya değinmişsin.. "beni mükemmellik kalıbına sokmaya çalışması" evet acaba sen beni sevmiyorsun sadece kafanda yarattiğin sevgili imajını bende yaratmaya çalişiyosun beni değiştirmeye çalişiyosun aslında sevdiğin ben değilim dedim.. çook kızdı bu lafıma.. sadece ben değil herkes senin bu ani çıkışlarından rahatsız. ben seninle sen sakin ve uyumluyken çook iyi anlaşıyorum ve emin ol seni çok sevdiğim için ilişkimizin sağliği için bu huylarından bu kadar şikayet ediyorum dedi.. cidden itici görünüyosun beni azarlar gibi konuştuğun zaman dedi.. mesela aramızda bi problem oluyor diyelim ben bağirip çağirip esip gürlüyorum ve onun kendini ifade etmesine zaman vermeden gitmeye kalkıyorum veya kestirip atiyorum tamam şafak sus diyorum.. hep emir cümleleri kullanıyormusum.. bana ayna tuttuğunda fark ettim.. ya da bi konuda anlaşmaya varamadiğimiz zaman off tamam yaa ne yapiyosan yap banane gibi şeyler söylüyomuşum.. bu kadar sinir iyi değil dedi.. sana şaka yapamıyorum bile dedi.. herhangi bi şekilde takılıyorum ciddiye alıyosun hemen dedi.. bunun gibi bir sürü şey.. haa bu huylarıma devam edicem dersen de zaten ilişkimiz yıpranacak ve ben çok üzülüyorum dedi.. ben senin için kötü olan bi huyumu törpülerim bu değişmek demek değil dedi.. bana şafak şu lafı kullanma ya da şu tavrını sergileme de hemen dikkat etmeye başlarım dedi senden de aynı özveriyi beklemek suç mu dedi.. mesela eskiden küfürlü konusurdu.. maç izlerken küfrederdi.. ben bi daha duymicam dedim odur budur ağzından küfür çıkmadı.. daha yumuşak konuşan daha güler yüzlü daha az sinirlenen bi insan olmanı beklemem seni sevmediğim ve seni değiştirmek istediğim anlamına gelmez dedi.. bakalım.. umarım dikkat edebilirim kızlar..

canım burcucum sen hep böyle kendi çizginde devam et bu adam seni en baş nasıl sevmiş kabul etmişse bu şekilde devam etmelidir kimse bi ilişkisine karşısındakini değiştireyim diye başlamaz zaten sen onun için huyunu değiştirmeye kalktığında çok farklı olacaksın kendini sevmeyeceksin bikere güvenin kalmayacak kendine o yüzden bırak istediğini düşünsün sevgilin ama sen kendin olmakdan vazgeçme canım

cnm bence enişte korkmaya başlamıştır bırde şu var bağrınınca anlayışsız olunca kavgalar büyüyor olmayacak olaylar olur hale geliyor ve taraflar bırbırını kırıyor,bugun küçük bir çocuk bıle azarlandığında ters tepki veriyorken büyük insanlar haklı olarak daha farklı davranıyorlar.

canım ben mükemmellik kalıbı derken göz altı torbaları lafından fln dedim yoksa bence de biraz daha ılımlı olmanı istemesi değişmek değil
üstelik sen sakin olduğun zaman kozlar senin elinde olucak onun yaptıkları göze batıcak onu kastediyorum
yoksa ben de çok fevriydim artık daha sakinim kendimi kontrol etmeye çalışıyorum özellikle kendim için ama sürekli sinirli olmak insanı çok yoruyor yakınlarımı da çok yoruyorum o zaman sadece sevgilimi değil
sende de biraz bunu sezdim bence bu konuda kendini geliştirmen senin için iyi olur öteki konuda ise başka istekleri olup olmamasına dikkat edersen amacının ne olduğunu çözersin bence

canım benım ınan kısık sesle hersey çözülüyormuş,erkeği yola getirebiliyormuşsun benımkıne çıldırıyordum bağrınıyor edıyordum kopma noktasına gelmıştık artık canım sen benım bıtanemsin ama bak benı cok üzüyosun dedıgım anda düzelmeye başladı hersey eskı halınden daha ıyı oldu.erkekler kendilerine naz ,cilve yapanlardan hoşlanıyorlar dobra hatunlardan hoşlanmıyorlar ne yazıkki

hayata çok doğru söylüyosun.. aynen dediğin gibi davranmamı istiyor. bişeye sinirlendiğimde bile yumuşak ve tatlı bi şekilde yaklaşmamı istiyor. ama ben alışmışım kavga ederken pençelerimi çıkarmaya uysal bi kedi gibi davranmak zor oluyo işte

isterse degisir insan.
bende öyleydim ama hic bi yararini görmedim aksine kendime cok zarari oldu
esime karsi cok güleryüzlüyüm,tatli dilliyim.ona hitap edis seklime, konusma tarzima dikkat ediyorum
ha cok mu zorluyorum kendimi bunun icin.yoo icimden öyle geliyor.
bence sevgilin alissa bile senin konusma tarzina yaninizda baskalari varken sert konusmana her erkek bozulur. o seni anliyor belki ama cevredikiler o an senin onu azarladigini düsünür ve buda ona dokunur.
erkekler cok pimpiriklidir böyle seylerde.

hayata çok doğru söylüyosun.. aynen dediğin gibi davranmamı istiyor. bişeye sinirlendiğimde bile yumuşak ve tatlı bi şekilde yaklaşmamı istiyor. ama ben alışmışım kavga ederken pençelerimi çıkarmaya uysal bi kedi gibi davranmak zor oluyo işte

Burcucum yazdiklarini okudum en bas sayfadan .. ya caniiim Sen ayni Bana BENziyorsuuuuuunn .... InanMIYORUM yaa.. a.s bana benzeyen biri cikti.. bende , bendemi mi anormallik var diyodumm .. hatta benim de sevgilim basak burcu .. oda boyle seylerden hoslanmaz, nazik olmami ister, böyle tatli dilli hos konusmami ister..
bazen sinirlenince kendime hakim olamiyorum napiimm !! :sinifsinif:
sen hangi burcsun burcu ? ben baligim o basak .. ya bu huyumdan bende vazgeçsem diyodum .. ilerde sorun çikmamasi için :umursamaz:

canım Ben huyuna gittikçe ilişkimiz çok güzel gidiyor.yumuşak yumuşak kiBar kiBar isteyince her dediğimi yapiyor, ama ters olunca yapmıyor.Başak erkekleri kadınların KiBar ve naif olmasını uysal olmasını ister doğru, Ben de oğlak Burcuyum, şimdilik huyuna gidiyorum, Sen Böyle melek giBi ol canımı veririm sana diyor.. =)

hehehe saolun kızlar aklinialirimsmile evet ben onu değiştirmeye çalişmiyorum.. hiç çalışmadım cidden.. biliyorum çünkü yapısı öyle.. çok titiz çok didikçi.. her seyi didikler.. her seyin bi cevabını arar.. her seyin kusursuz olmasını ister.. tipik başak burcu.. ee beni de didikliyo işte.. illa çıkaracak kötü bi yönümü.. ben cidden kötü niyetli değilim.. bazen melek gibi oluyosun sonra içinden bi cadı çıkıyo diyo.. lafa bakar mısınız.. cadı diyo bana.. e sen böle dersen benim şevkimi de kırarsın beni daha çok sinirlendirirsin diyorum.. söz verdi eleştirmicem bi daha seni dedi gene tutamadı sözünü gene bu aralar taktı benim pabuç dilime.. bi ara bu konu yüzünden çok kötü kavga ettik.. ben sinirlendiğimde biraz ses tonum yükselebiliyor.. sakinliğimi kaybedebiliyorum.. ama çoğumuz böyle değil miyiz. o hiç hoşlanmıyor işte.. cadılık yapma sakince konuş sakince tartış tartışırken bile askım hayatım de diyor.. olur mu kızlar ama yaa.. ben sinirden köpürmüşüm ona bi de aşkım dicem.. elimde değil sinirliyken gülümseyemiyorum ya da tatlı dilli olamıyorum.. mesela bigün bana aşkım göz altı torbalarını aldıralım mı ilerde dedi.. ben de sinirlendim gene.. beğenmiyosan gözünün altında torbacıklar olmayan bir sürü kız var dedim.. vay efendim ben neden sakin sakin cevap vermemişim.. olur hayatım dememişim veya neden hayatım dememişim.. böyle bi durumda siz nasıl tepki verirdiniz kızlar.. beğenilmediğinizi düşünmez miydiniz.. bi bucuk sene sonra benim göz altı torbalarım sana neden battı yani ?? ne varmış bunda.. bu sefer ben sinirlendim sert bi tepki verdim diye daha da uzadı kavga.. her kavga zaten ben neden sinirlenmişim sakin olamamışım sorunuyla daha bir uzuyor.. yani sinirlenmeme karışmasa orda uzamicak konu.. takıyor benim bir anlık tepkime çıkışlarıma.. çok sert ve keskinmiş çıkışlarım. ona orda neden hayatım dememişim de git göz altı torbası olmayan bi kız bul demişim.. neyse bu konu uzadı uzadı.. olmicak dedi.. ben anlaşamicam senle dedi. e ben de burnumdan kıl aldırmıyorum. ayrılalım tamam dedim.. hemen tamam diyosun hiç kendini düzeltme çabasına girmiyosun dedi.. yok dedim benim düzeltecek bişeyim yok.. ben gayet düzgünüm.. git daha iyisini bul dedim.. bu sefer de geldi bana seranat yaptı.."ne senle yaşanıyor ne de sensiz oluyor bu garip bomboş dünyada.. ne kahrın çekiliyor ne dertlerim bitiyor gülmüyor bu yüzüm gülmüyor" diye.. böyle bir şarkı var.. geldi yanıma bunu söyledi.. tamam seni böyle kabul edicem.. değişmeni istemicem.. seni çok seviyorum.. napim böyle kal varsın değişme dedi.. ya iyi de değişecek düzeltecek bişey yok ortada.. ben gayet normal bi tepki verdiğimi düşünüyorum.. sinirliyken siz hiç ters bi çıkış yapmaz mısınız.. yok benim öyle bi hakkım yok.. bu aralar gene taktı benim pabuca.. off off

yazılarını okuyunca biri benim yerime geçmiş de başımdan geçenleri mi anlatıyor dedimkafamçokkarıştı o kadar benzer yönlerimiz varki :) benim nişanlım da başak burcu ve çokk çoookkk ayrıntıcı.onun bu kadar ayrıntıya takılması beni deli ediyor resmen.zaman zamn da tartışıyoruz tabi.ben de lafın altında kalmam dik cevaplar veririm genelde.ama yani bunu öyle her konuşmada her şeyde yapmıyorum.aslında karşındaki insan bu kadar ince düşünmese dilimize de takmaz .emin ol bu senden çok karşındakinden de kaynaklı.kaç konu açtım burda.hep beni haksız görüyor hep bana yükleniyor.ilk başlarda çok üzülüyordum ama artık eskisi kadar takmıyorum kafama.sen de boşver bence.bırak biz onların kahrını çekeceğimize onların bizim kahrımızı çeksin.hoş gerçi sen daha çok üzülüyosun bu durumda.aman arkadaşım fazla kafana takma valla ben hastalandım.sen kendine etme...ha bu arada tabiki hoşuna gitmeyen durumlarda seni üzmemek için geri adım atacam ,bunlar hep yaşantıyla anlaşılır de.sen de böyle ortamların oluşmaması için biraz dikkat edersen her şey çok güzel olur de. işe yarıyor:lepi: mutluluklar canım...

Back
X