dilim pabuç kadarmış !!!

canim ne mutlu sana imrendim size sana boshayallersmile allah daim etsin. basak erkekleri öyle benim kardesimde sessini yükseltinmi dinlemiyo bile ama sakin dille anlatinmi agzindaki lokmayi alirsin o derece mükemeliyetcilerdir.

burcucum sevindim senin adına ne güzel daim olur inşallah:nazar:
bi de şu var kızlar.sesimizi yükselttiğimizi farketsek zaten frenleriz kendimizi.ay ben sesimin yükseldiğini bile o uyarınca farkediyorum :roflol: azönce yine sesimi yükselttim diye tatsızlık yaşadık.daha telefonu kapatmadan sustum o konuştu melek oldu bi anda.:kahve:

Selam kızlar valla sırf bu konu için kayıt oldum :) ya bi cadı daha katıldı aranıza kabul edermisiniz? Ama bu konu da başaklari yerden yere vurmussunuz :p bi başak olarak alındım ışte :) ya kızlar benim sorunum sizin ki gibi deil cidden her erkek mutlaka aldatır mı? Biri yardımcı olsun bana nişanlımla tartıştım bu yüzden :( cunki bir kaç mailinı yakaladım :s konu ya bunu yazdım bi sakıncası varmı? Yeniyim mazur görün :s

tatlım yeni konu aç Bence. daha iyi yardımcı oluruz. yeni mesaj yazan yere tıkla ve yeni konu aç, öpüyorum

Bu arada Başak kızlarına lafımız yooooook =))) Bizim derdimiz erkekleri. erkekleri de aslında kötülemedik sadece istedikleri kızın kiBar olması gerektiğini vurguladık =))

sirf basak erkekleri degil ki canim
her erkek yaninda kibar bi bayan ister :)
herseyin yolunda girmesine COK sevindim tatlim
tatli dil yilani bile deliginden cikarir diye bosa dememisler

Teşekküler burcu :) ama konuyu baştan beri okudum bence sana bu şekil yakışmış tabi azcık törpülemekde de yarar var diye düşünüyorum :p

"aşkım sana hangisinden alalım" dedim "çekirdek alın" dedi ben de "cipsi soruyorum şuan sana" dedim bozuldu.. istemiyorum cnm dedi.. neden hala inatla böyle dik dik cevaplar veriyosun beni 5 yasında çocuk gibi azarlıyosun cümlemi bitirmeme izin vermiyosun dedi.. ama ben azarlamak amacıyla söylemedim onu acelemiz vardı ve hemen cipsi söylemesini istedim.. neyse o da surat astı ben de.. bunun gibi bi çok şey var.. benim konuşma tarzıma hala alışamadı.. onu azarladiğimi düşünüyor.. ama ben azarlamak maksadıyla hiç bişey söylemiyorum..

hehehe saolun kızlar aklinialirimsmile evet ben onu değiştirmeye çalişmiyorum.. hiç çalışmadım cidden.. biliyorum çünkü yapısı öyle.. çok titiz çok didikçi.. her seyi didikler.. her seyin bi cevabını arar.. her seyin kusursuz olmasını ister.. tipik başak burcu..

ayyy ben bu konuyu yeni gördüm ama daha ilk mesajını okur okumaz kendi nişanlımı görür gibi oldum ve hemen devamını okudum ki acaba burcu başak mıdır diye. Ve bingoooooo tam tahmin ettigim gibi. "Cümlemi bitirmeme izin vermiyorsun" "beni azarlıyorsun" bu lafları bir yerden tanıyorummm :1:
Çokkkk zor başak erkeğiyle anlaşmak. Yalnız nişanlım seninki gibi sakin diildir. O resmen hiperaktif, ben daha sabırlıyım. Aslında normalde ben sabırsız, heyecanlı, çabuk parlayan biriyim ama onun bu hiperaktifliğiyle başedebilmek için rabbim bana peygamber sabrı verdi sanırım :1: Benimle güzel güzel konuşmanı, güzel şeyler söylemeni, tatlı tatlı anlatmanı çok seviyorum dio :asigim: Ama şöyle bir sorun var kendisi sürekli lafımı kestiği halde asla lafımı kestiğini kabul etmez ve çok sinirlendiyse ve ben ona o an "tamam aşkım" demiyosam tersine gidiyosam daha da çok sinirlenir. işte o andan sonra ne kadar alçak sesle konuşup sabırla onu dinlesem de assssla tatmin olmaz. illa ki osihirli sözcükleri duyması lazım: tamam hayatım,p eki aşkım. Ama bu da benim yapımda yok maalesef. Küçüklükten beri her şeye itiraz eden bir tipim ben. Okulda öğretmenlerim bile bana "sivri" derlerdi naniknanik

kesinlikle karşılarında zarif,güleryüzlü,nerde ne konuşup nerde susması gerektiğini bilen bir hanımefendi istiyorlar öyle biblo gibi değilde tam bir dost olacak nazik kibar bir bayan istiyorlar başaklar hayatlarında.
Hehe tam bunu yazacaktım baktım birisi aynen benden önce yazmış. Hanım hanımcık, oturmasını kalkmasını bilen kadın istiyor başak erkekleri. Gerçekten çok titizler. Allah hepimize yardımcı olsun.
Başak burcu sevgilisi/eşi/nişanlısı olanlar diye konu mu açsak napsak sırnaşık şey

Back
X