- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.042
- 598
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
hala kendinize pay çıkarma peşindesinizBenim icin mi duygulandi acaba artik bende sinirleniyorum.durduk yere biri hamile diye aglanir mi evvelinde kac kere baska seylerde yaşandı.sizin düşünceniz
Canim yaran varsa yaz ona gore cevplim duzgun konus benimle ayrica seviyen belli sevinede inerim gerekirsehala kendinize pay çıkarma peşindesiniz
boro homolo doyo oğlonor mo
diyorum ki üzülmüştür, onun olmuyor diye
sen arkadaşı için olduğun için senden çekinmemiştir ağlamak konusunda
basıyor mu? ?
Beni takip edip yorum yapmak zorunda değilsin.sende birinim mutlugunda kiskancliktan aglayanlardansin galibahala kendinize pay çıkarma peşindesiniz
boro homolo doyo oğlonor mo
diyorum ki üzülmüştür, onun olmuyor diye
sen arkadaşı için olduğun için senden çekinmemiştir ağlamak konusunda
basıyor mu? ?
yaram yok. ben çocuk falan istemiyorum zaten.Canim yaran varsa yaz ona gore cevplim duzgun konus benimle ayrica seviyen belli sevinede inerim gerekirse
Bayss sen anca böyle anlarsinyaram yok. ben çocuk falan istemiyorum zaten.
sevinime değil de seviyeme çıkmayı deneyebilirsin. bol şans..
ahahahhah.Bayss sen anca böyle anlarsin
Canim benim yaaa vallahi yazim en cok seni etkiledi heralde seni anlatıyorahahahhah.
çok etkilendim
haddini bil.Beni takip edip yorum yapmak zorunda değilsin.sende birinim mutlugunda kiskancliktan aglayanlardansin galiba
evet dünyada hala böyle kendini nimetten sanan merhametten yoksun insanların olduğunu görünce etkileniyorumCanim benim yaaa vallahi yazim en cok seni etkiledi heralde seni anlatıyor
Çocuk la ne alakasi var şimdi ben kiskanclik acisindam dedim lutfen gider misin yazma yorum falanhaddini bil.
ben sen değilim.
çocuk istemediğimi de burda herkes bilir
hadi canım sana benden iş çıkmaz
konu çocuk olduğu için olabilir miÇocuk la ne alakasi var şimdi ben kiskanclik acisindam dedim lutfen gider misin yazma yorum falan
Benim sana ima ettigim baska sey cocum degil .gercekten anliyorum seni sorunların var galiba uyi kendine gelirsin belkikonu çocuk olduğu için olabilir mi
ima etme o zaman, açık açık yaz.Benim sana ima ettigim baska sey cocum degil .gercekten anliyorum seni sorunların var galiba uyi kendine gelirsin belki
Yaaa şaka misiniz benbunlardan hic birini yapmadim kiiii.artik cevap vermicem siz kafanizda zaten böyle dusunmeye devam edin iyi gecelerSizin konunuzu okuyunca cocuk dusunmeye baslayip 3 ay boyunca bana mesaj atip neler yapmaliyim ne yapayim sen ne yapiyorsun dertleselim bugun bana gel diye basimin etini yiyip , hamile kalinca mesaj atmayan gorusmeyi kesen arkadasim aklima geldi.
Dahasi yine bana doktorlar onerip hergun msaaj atan cok uzuldugunu soyleyen hamile gorunce agladigini benim nasil dyaandigimi dinleyen benimde oyle boyle dayaniyorum iste dedigim bana doktor oneren bize gelip giden kadinin hamile kaldigini mesaj yoluyla ilettikten sonra gorusmeyi kestigi de aklima geldi...
Daha da fazlasina gelecek olursak hergun gorustugum arkadasimin epeyce bir mesaj atmamasindan yanima gelmemesinden ve attigi fotograftan dolayi hamilemisin sorusuna evet 3 aylik deyince üzüldugumden de bahsetmeliyim. Ne yazikki insanlar boyle.. Ve 3ylede artik gorusmuyorum saniyorlar ki hamileler diye onlara soguk davraniyorum. Halbuki yaptiklari cok zoruma gitmisti.
O yuzden birde o kizin gozunden bakin. Evet hamile gormeye dayanamiyor olabilir. Ama siz onun arkadasiysaniz sizin agzinizdan duymaliydi. Ve aksine daha cok arayi sıkı tutmaliydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?