- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Evet canim esimde oyle dedi ilk günlerde cok ağladım.onuda anliyirum ama yaşı daha cok küçük ve belli bi engeli yok ama soylesek bana soyenir mi soylemesek neden sakliyolar bendenüzülme. bizim komşu da var oda öyle. sen kalbini ferah tut. karında ki meleğin ne sucu var ona birşey olmaz allahin izniyle. üzülme.
Aramiz cok bozuk benden ayrildigima mi agliyor sizceKadin bi sey yapmamis ki
Duygulanmiş bi zahmet ona da engel olmayiversin
Canim aramiz cok bozuktu som zamanlarda sizce benden ayrildigina mi ağlıyor.ayrica ben böyle dusunecek biri degilim yasasaniz anlarsinizMerak etmeyin bebeginize bişey olmaz , binlerce anne olamayan kadın var .
Bebeginize birsey olacak olsa dışarda yolda orda burda hamile kalamayan biri yüzünden de olabilir sizin dusuncenize göre. ..
Arkadaşlık bu değil zaten kusura bakmayın da..
Evi yok Evimi koskonoyolar
Arabami koskonoyolar
Kocami evliligimi koskonoyolor
Bırakın bu tarz düşünceleri artık , anne olamamış bunun acisiyla yanıp tutusuyor olabilir fakat sizin bunu dillendirmeniz çirkin , bir de yakın arkadaş olacaksiniz. ...
Neyse....
öyle olur zaten. boşver sen sadece evladına ve kocana odaklan. rabbim isteyen herkese versin. ben evlendim 3 ay sonra başka hastalığıma giderken 1 aylık hamile oldugu mu öğrendim. çok sevinçliydim. o günü asla unutamam. pendik marmara eğitim ve araştırma hastanesindeydim :)Evet canim esimde oyle dedi ilk günlerde cok ağladım.onuda anliyirum ama yaşı daha cok küçük ve belli bi engeli yok ama soylesek bana soyenir mi soylemesek neden sakliyolar benden
Benimde olmayack sandi be sevindi arkadasim.yasayan benim yani sezmesem dile getirmem asla.Merak etmeyin bebeginize bişey olmaz , binlerce anne olamayan kadın var .
Bebeginize birsey olacak olsa dışarda yolda orda burda hamile kalamayan biri yüzünden de olabilir sizin dusuncenize göre. ..
Arkadaşlık bu değil zaten kusura bakmayın da..
Evi yok Evimi koskonoyolar
Arabami koskonoyolar
Kocami evliligimi koskonoyolor
Bırakın bu tarz düşünceleri artık , anne olamamış bunun acisiyla yanıp tutusuyor olabilir fakat sizin bunu dillendirmeniz çirkin , bir de yakın arkadaş olacaksiniz. ...
Neyse....
Yaşayan bilir tesekkur ederim gercektende abartmiyorum anlattığım gibi herseyBebeginiz Allah'a emanet,ona bir şey olmaz da...
Bu konularda kıskançlığın dozunu tutturamayanlara ayar oluyorum.
Imrenmek güzel bir duygudur,kalbi iyi olan insan imrenir,karşısındakine saglik diler,dua eder.
Fesat olanlar da işte böyle o doguruyor ben niye doğuramıyorum diye kapkara kalpleriyle etrafa negatif enerji yayarlar.
Sizi anlayabiliyorum çünkü benzerini yaşadım hem de akrabamdan yaşadım.
Allah'a havale edip geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?