- 16 Ekim 2017
- 585
- 691
- 53
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Yaptigindan cok etkilendim çünkü.ilk defa böyle biriyle karsilastim ayni durumda olan bi cok arkadasim var birbirimize dua ederiz .Kim ne derse desin onun cocugu olmuyor benim oluyor bebegime bi sey olur mu diye dusunmek kotu kalpliliktir
Başınıza gelince anlarsınız sanirim etrafinozda böyle kisiler yok
bebek isteyip beklemek zor bi süreç mutlaka psikoloji bozulmuştur arkadaşınızı siz bileceksiniz tavrını tarzını ama arkadaşım beni kıskandı bebeğime bişi olur mu demek bana hoş gelmedi neyse Allah dileyen herkese nasip etsin bu tatlı duyguyu size de sağlıkla kucağınıza almayıBaşınıza gelince anlarsınız sanirim etrafinozda böyle kisiler yok
Tsekkurler ins saol canimbebek isteyip beklemek zor bi süreç mutlaka psikoloji bozulmuştur arkadaşınızı siz bileceksiniz tavrını tarzını ama arkadaşım beni kıskandı bebeğime bişi olur mu demek bana hoş gelmedi neyse Allah dileyen herkese nasip etsin bu tatlı duyguyu size de sağlıkla kucağınıza almayı
Ben böyle mi dedim.tam boyle yazdığınız gibi demedim yazdiklarim baska anlamlar ifade ediyor.bu dediginiz herkesi kapsiyor ben sadece onun tavir larindan bunu düşündüm.Kim ne derse desin onun cocugu olmuyor benim oluyor bebegime bi sey olur mu diye dusunmek kotu kalpliliktir
Abartmayın bence Zira haddinden fazla abartmış anlam yüklemişsiniz
Birde bebeğe bişey olacak diye çok korkmuşsunuz o kadın kıskanıyor mu bilmiyorum ama imreniyordur ama siz bildiğiniz kötülükten çatlamak üzeresiniz
Aslında şöyle siz arkadaşınızın ne kadar kötü olduğunu anlatırken kendinizin de iyi niyetli olmadığını çok açık seçik ele vermişsiniz.Siz kötü oldugumu şıp diye anladınız ben bildigim arkadasimin bana yaptığı davranisi anlayamadim yanlis anladim kotuyum brova size :)
Olay sadece hamileyim demek mi senin düşüncen bisey diyemicemAslında şöyle siz arkadaşınızın ne kadar kötü olduğunu anlatırken kendinizin de iyi niyetli olmadığını çok açık seçik ele vermişsiniz.
hamile kalamayan bir arkadaşınıza hamileyim diyerek bebeğe bişey olacağını düşünmek ve gerçekten çok korkmak! bunu iyi niyetle falan açıklamak mümkün değil
Önce kendinize bakın sonra karşı tarafa kusur bulun bir dahaki sefere
Hepsini okudum canim .bebekleriyle hava atanlarida acimasiz buluyorum herkesin kendi hayati isteyen istediği zaman cocuk yapar yapmaz veya olmaz Allahin takdiriValla kizin yaşı cok küçük degilmis ama 25. Ha 40a kadar yolu var nasibinde varsa 42 43 yasinda anne olanda var Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Hayırlı olsun bebeginize de bisey olmaz Allah 'ın izniyle merak etmeyin .Bence o kızla görüşmeyin herseyi gectim zaten arkanızdan konuşmuş ayrica hain ne demek sizin olmadigi zamanlar gozlerinin icinin gulmesi terbiyesize bak ya bence hic gorusme o kişiyle nacizane tavsiyem yani
Bana gelince bak bahsedeyim,benim kaynanam cok iyidir,severim de,o da beni seviyormus oyle diyorlar .. Ama cok densizlikler yaptı evlendim 1. Ayda bana korunuyor musunuz dedi bende neden diye sorunca tiroid hapı iciyorsun ya ondan dolayi sordum bise olurmu hamile olursan dedi bende yooo hamile ikende iciliyor bu ilac dedim belki bilirsiniz euthyrox. Velhasıl,benim bir köpegim var,esim 2. Kopek muhabbeti etmisti bende kayinvalideye bahsetmiştim ay ne kopegi yaa kopek olcagina bebek yapın tarzi bisey soylemisti bu 2.
3.su annem ve ben ona gitmistik esim de vardı
Annemin önünde diyor ki bugun isyerinde sordular hamilelik var mi diye bende yok henuz dedim . Bende, anne kim soruyor?dedim.buraya dikkat "bosver.. gelin olunca soruyorlar iste var mi birsey diye" ve annem de orda bu 4
5.si bana birgun mutfakta diyorki bugun annemle konustum (koskoca anneanne yani esimin anneannesi) bana dediki onlara soyle cocuk yapsınlar bende anneme kismet anne istiyoruz bakalim dedim dedi..bende sadece "kısmet "dedim tabaklari aldim dolaptan
6 birgün onu evindeyiz sacma sapan bir organizasyonda ordaki komsusunun torunu var eşimde onu seviyordu bebek. Geldi dediki esime "abiye deki insallah seninde benim gibi bir kızın olur" sonra bana döndü dediki
Siz gec kaldınız haaaaaaaa !ay o an jeton düşmedi bende.. Sonra karnıma dogru bakip varmi bise? Dedi bende yok hayir dedim. Kaynanam da dediki olsa haberimiz olurdu zaten
Ha birgun de bana diyorki daha olmaz ya zayıfsın kilo al önce (hamile kalmakla kilonun ne ilgisi varsa)
Ozete geleyim,benim annemin uzun seneler cocuugu olmamis stresten falan.. bazi yumurtalk sorunlarida varmis velhasil herhalde kafalarindan kuruyorlardi herhalde senaryolar
Sonra ne mi oldu. Esimin sperm sayisi düşük hareketleri bozuk morfoloji bozuk sorun eşimde. Üzüldüm mu eh iste birazcık cok sukur ölüm haric pek cok şeyin çaresi var. Ben dedim ama ona oyle bir soylicem ki kendisinin bacak bacak ustune atipta gelin iste soruyorlar gelin olunca dedigi gibi ve suratinin mosmor.olusunu izlemek icin ama ne yazik ki boyle bir firsat esime gecmedi hep esim oldu ortamda yalniz kalamadik vs vs ve gecen gun telefon actim telefonda rutin konusurken soyledim üzüldüm ya dedi sigara iciyormu o dedi bende yok haftada 1 iciyor ama icki iciyor dedim ayni sey yaa falan dedi. Bide dedim ama ogluna soyleme uzulur ha anne ben kmseye soylemedim kimsecikler bilmiyor onunda gururu kirilmasin diye herkese biz cocuk dusunmuyoruz diyoruz dedim. Oooooohhhhh
Telefonu kapattım ve rahatladim Allah bazen intikam alma firsati veriyor simdi o dedikoducu igrenc yobaz cevresine söyleyebilir benim.oglumda sorun var diye. Tabi soylerse :) biricik paşa sehzade oglu uzulur diye soylemez belki de . Umrumda degil ben cok kafama takıyordum bu sozleri ve sinir krizleri geciriyordum ki ben 9 aylik evliyim bu arada.
Çocuğum oldugunda ki olacagina inaniyorum gösterme sıklığım,benim insiyatifime kalmış mesela ya da dogum ve sonrasinda yanimda kalmasini istemem mesela degilmi. Kimse ibrahim gibi yaşayıp nemrut gibi ölmez ha bide dedim.oglun beni cok üzüyor vitaminlerini icmiyoe tatile gittik hep icki icti falan bunun uzerine laf esnasinda gorustugumuzde ogluna icki içi omusun ne gerek var oglum içme micme dedi ve ne hikmetse oglunun cani sigara cekti bana sugara versene dedi icti annesi de gördü. Rabbim kimin ne mal.oldugunu iyi biliyor o arkadasinin da ne mal oldugunu iyi biliyor. Of dertlestim amme dertliymisim hakkini helal et:) bebisinide sag salm kucagina al insallah
Olay sadece hamileyim demek mi senin düşüncen bisey diyemicem
Kendisi evlenmis hemen hamile kalmis rahmetli kocasi da demiski kimsrye soyleme yanlis anlarlar. Olabilir . Benim annemin gec olmus ya cocugu herhalde benide oylemi sorunmu var kısır mi diye dusunduler dedikodularimi bile yaptilar belki Allah bilir tabi orasını. Birazcikta o taşısın bakalim bu yükü. Beni uzmesine degmezdi.Gercekten Allah 'ın takdiri yani bazi seyler unutulmuyorHepsini okudum canim .bebekleriyle hava atanlarida acimasiz buluyorum herkesin kendi hayati isteyen istediği zaman cocuk yapar yapmaz veya olmaz Allahin takdiri
Senin konun apayri bi konu haklisin ama ben onu kitacak uzecek hoc bisey yapmadim hep yaninda dikkatli olarak konustum canım.Kendisi evlenmis hemen hamile kalmis rahmetli kocasi da demiski kimsrye soyleme yanlis anlarlar. Olabilir . Benim annemin gec olmus ya cocugu herhalde benide oylemi sorunmu var kısır mi diye dusunduler dedikodularimi bile yaptilar belki Allah bilir tabi orasını. Birazcikta o taşısın bakalim bu yükü. Beni uzmesine degmezdi.Gercekten Allah 'ın takdiri yani bazi seyler unutulmuyor
ben de bi donem mutlu insan görünce sinir oluyordum ve belli de ediyordum bu kadar insan neden mutlu ben değilim diyeBeni sorgulayan arkadaslarim hamile görünce sinir oluyorum nasil hemen hamile kaliyolar diyen birisi bu kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?