Dilimde killanma oldu yetisin kizlar

hic bilmiyorum ki renk de degisik oldugu icin rengi aciliyo galiba tuyler kaliyo sabah yeniden yesil oluyor

hemen yapiyorum ins ise yarar cok sag olun ya

isin kotu yani dun de urtiker alerji yasadim butun vucudum bitmis halde sanirim ilaclar agir geldi. dr a gittim hem ozele hem fakulteye ozeldeki gargaraya devam dedi fakultedeki bi jel verdi differin diye bildiginiz sivilce ilaci soyacak bunu dedi onu da surdum implant yerimi tahris etti kizlar cok zor zamanlar geciriyorum ya

ya baştan buna sebep olan ilaçlar zaten...peroksitli ürün vermeyi biliyor adam seni uyarabilirdi bol su iç diye.

Bence önce doğal tedavileri dene. Bol su iç ve bu tavsiye edilen gıdaları tüket, gargarını yap. Tehlikesi olmayan bir durummuş zaten. Geçmezse ilaç kullanırsın.

Bende kullanıyorum diş taşı temizliği ve implant yapacaktı bir hafta kullan gel dedi. Dolgumun olduğu yeri tahriş etti sabahları ağzımın içi çamır gibi oluyor. Doktor yoğurt elma falan önerdi biraz. İyi geldi. Çay kahve içme sakın daha kötü yapıyor.

dilinde skinti var mi peki??

İmplant için 9 aydır gidemedim diş hekimine korkudan. Daha hiç gidemem sanırım
Çok geçmiş olsun. Bir an önce kurtulursunuz umarım.
canim implanttan degil o gargaradan oldu heksoben adi. simdi klorex kullanuyorum dilimi onunla fircaluyorum ise yaradi kizlar ama ertrsi gun yeniliyor ya

canim implanttan degil o gargaradan oldu heksoben adi. simdi klorex kullanuyorum dilimi onunla fircaluyorum ise yaradi kizlar ama ertrsi gun yeniliyor ya

Ben yazdığınız gargarayı implant için kullanılan standart bir ilaç sandım. Doktor mu tavsiye etti o markayı?
Bir de implant yapılırken ya da sonrasında acı oluyor mu?

Ben yazdığınız gargarayı implant için kullanılan standart bir ilaç sandım. Doktor mu tavsiye etti o markayı?
Bir de implant yapılırken ya da sonrasında acı oluyor mu?
yok cnm bu marka gargara yapiyo. Hicbir aci hissetmiyosun bana 2 tane yapildi kemik yukseltme yapildi sonrasi 2 gun hafif bi sislik oluyo hepsi bu kadar. O kadar iyi oldu ki benim yuzum cokmustu mesela implant yapilinca yuzum toparlandi dudaklarim eski halini aldi meger nasil cokmusum. Implant yapay dis koku oldugu icin cok iyi oluyor. 6 ay bekliycez iyilesme surecindeyim simdi. Bakalim yeni disler takilinca nasil olcak sana yine yazzarim

Teşekkür ederim :)
Korkumdan gidip yaptıramıyorum ya Ama dişlerim boş olan yere kayıp yamulacak diye de korkuyorum. Aslında çocukluğumdan beri aynı hekime gidiyorum ama bunun için çene cerrahına mı gitsem karar veremedim. Sizinki cerrah mıydı yoksa diş hekimi mi?

Çok geçmiş olsun. Dil sıyırıcılar var. Onlardan kullanabilirsiniz.

Oilpulling biri yazmış, Hindistan cevizi yağını sabah uyanır uyanmaz 5-10 dakika ile başlayıp 15-20 dk kadar ağızda yutmadan çeviriyorsunuz ama bence bunu araştırmadan yapmayın.

Bir de diş hekimi değil doktora gidin.

cerrahti canim kesinlikle cerraha gitmelisin

doktora gittim cnm soyucu bi jel verdi bugun daha iyi gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…