- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Ne kadar süre kulladınız gargarayı? İsimlerini yazabilir misiniz?[/QUOTE11
1 hafta kullandim Heksoben diyr bi gargara. implant yaptirmistim antibiyotik ve majezik de vermisti dt 1 hafta icinde boyle oldu ustu den 1 ay gecti ama gecmiyo
hic bilmiyorum ki renk de degisik oldugu icin rengi aciliyo galiba tuyler kaliyo sabah yeniden yesil oluyorAyrı ayrı sirke ve karbonat gargarası deneseniz faydası olur mu acaba?
Bir de hindistan cevizi yağını en az 5 dk ağzınızda döndürün, yutmayın, çöpe dökün, ondan sonra tüm dilinizi fırçalayın.
İnşallah bunlardan biri şifa bulur.
Hayır kıl bugün geçiyorsa, yarına nasıl tekrar çıkar ki..
hemen yapiyorum ins ise yarar cok sag olun yaBak internette de böyle diyor:
Dil tüylenmesi tedavisi için, prebiyotik ve probiyotik özellikleri olan ürünlerin ve lif oranı yüksek olanların tercih edilmesi uygundur. Dil tüylenmesi bitkisel tedavisi için, maydanoz, kabuklu salatalık, kabuklu elma, limon kabuğu, taze zencefil bu örnekler arasında sayılabilir. Sirkeli su ile gargara da önerilebilmektedir. Esas tedavi ağız bakımı, sigara, çay, kahve ve tütün kullanımının sonlandırılmasıdır.
Gargaraları mutlaka yap.
ya baştan buna sebep olan ilaçlar zaten...peroksitli ürün vermeyi biliyor adam seni uyarabilirdi bol su iç diye.isin kotu yani dun de urtiker alerji yasadim butun vucudum bitmis halde sanirim ilaclar agir geldi. dr a gittim hem ozele hem fakulteye ozeldeki gargaraya devam dedi fakultedeki bi jel verdi differin diye bildiginiz sivilce ilaci soyacak bunu dedi onu da surdum implant yerimi tahris etti kizlar cok zor zamanlar geciriyorum ya
dilinde skinti var mi peki??Bende kullanıyorum diş taşı temizliği ve implant yapacaktı bir hafta kullan gel dedi. Dolgumun olduğu yeri tahriş etti sabahları ağzımın içi çamır gibi oluyor. Doktor yoğurt elma falan önerdi biraz. İyi geldi. Çay kahve içme sakın daha kötü yapıyor.
Görseller çok fena gerçekten ya pffGörsellere bakayim nasil birşey mis dedim. Bakamadim rabbim sifa versin en kisa zamanda
canim implanttan degil o gargaradan oldu heksoben adi. simdi klorex kullanuyorum dilimi onunla fircaluyorum ise yaradi kizlar ama ertrsi gun yeniliyor yaİmplant için 9 aydır gidemedim diş hekimine korkudan. Daha hiç gidemem sanırım
Çok geçmiş olsun. Bir an önce kurtulursunuz umarım.
canim implanttan degil o gargaradan oldu heksoben adi. simdi klorex kullanuyorum dilimi onunla fircaluyorum ise yaradi kizlar ama ertrsi gun yeniliyor ya
yok cnm bu marka gargara yapiyo. Hicbir aci hissetmiyosun bana 2 tane yapildi kemik yukseltme yapildi sonrasi 2 gun hafif bi sislik oluyo hepsi bu kadar. O kadar iyi oldu ki benim yuzum cokmustu mesela implant yapilinca yuzum toparlandi dudaklarim eski halini aldi meger nasil cokmusum. Implant yapay dis koku oldugu icin cok iyi oluyor. 6 ay bekliycez iyilesme surecindeyim simdi. Bakalim yeni disler takilinca nasil olcak sana yine yazzarimBen yazdığınız gargarayı implant için kullanılan standart bir ilaç sandım. Doktor mu tavsiye etti o markayı?
Bir de implant yapılırken ya da sonrasında acı oluyor mu?
yok cnm bu marka gargara yapiyo. Hicbir aci hissetmiyosun bana 2 tane yapildi kemik yukseltme yapildi sonrasi 2 gun hafif bi sislik oluyo hepsi bu kadar. O kadar iyi oldu ki benim yuzum cokmustu mesela implant yapilinca yuzum toparlandi dudaklarim eski halini aldi meger nasil cokmusum. Implant yapay dis koku oldugu icin cok iyi oluyor. 6 ay bekliycez iyilesme surecindeyim simdi. Bakalim yeni disler takilinca nasil olcak sana yine yazzarim
cerrahti canim kesinlikle cerraha gitmelisinTeşekkür ederim :)
Korkumdan gidip yaptıramıyorum yaAma dişlerim boş olan yere kayıp yamulacak diye de korkuyorum. Aslında çocukluğumdan beri aynı hekime gidiyorum ama bunun için çene cerrahına mı gitsem karar veremedim. Sizinki cerrah mıydı yoksa diş hekimi mi?
doktora gittim cnm soyucu bi jel verdi bugun daha iyi gibi sankiÇok geçmiş olsun. Dil sıyırıcılar var. Onlardan kullanabilirsiniz.
Oilpulling biri yazmış, Hindistan cevizi yağını sabah uyanır uyanmaz 5-10 dakika ile başlayıp 15-20 dk kadar ağızda yutmadan çeviriyorsunuz ama bence bunu araştırmadan yapmayın.
Bir de diş hekimi değil doktora gidin.
cerrahti canim kesinlikle cerraha gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?