Çok şükür canım arkadaşımAmin canım
(bizi karşılaştırdı işte)
Yahu tamam canım o kafada olsun ama konu sahibide başka şekilde laf sokabilirdi sen aldatıldın ohh havası nedir ya, düşmanım bile olsa ben söyleyemem ki bende hiç laf altında kalan bir insan değilimdir ama saygısızlık terbiyesizlik başka birşey o kadının nasılda içine oturmuştur canı yanmıştır kim bilir ben çok üzüldüm valla sanki onun suçuymuş gibi aldatılmakO zaman oğluna da bıdı bıdı edecek ama hatun bu iş kadının işi diyor ve sadece geline yükleniyor,gelin çalışıp eve getirsin ama evde mantıda büksün kafası bu
kendi annemiz de aynı şekilde eleştirebilir bizi. ama kaynana eleştirince bel altı vuruşlar. hiç hoş değil, ayıp, ayıptan öte günah. böyle fütursuzca kırıp döküp, yüzüne nasıl bakacaksınız? hele eşinize nasıl izah edeceksiniz?
sizi eleştirdiğinde böyle konuşacağınıza, ayy anne haklısın belki de biz siz kadar hamarat olamıyoruz, yetemiyoruz. iyi ki geldiniz bana yardım edersiniz deseniz kadın onore olurdu belki.
ki gerçekten de onlar kadar becerikli değiliz! istisnalar kaideyi bozmaz
Yahu tamam canım o kafada olsun ama konu sahibide başka şekilde laf sokabilirdi sen aldatıldın ohh havası nedir ya, düşmanım bile olsa ben söyleyemem ki bende hiç laf altında kalan bir insan değilimdir ama saygısızlık terbiyesizlik başka birşey o kadının nasılda içine oturmuştur canı yanmıştır kim bilir ben çok üzüldüm valla sanki onun suçuymuş gibi aldatılmak
Evet kaynana.
Zaten 4ve3yaslardaki cocuklarımla ugrasmak,calısmak yoruyorken sikayet duymak dedirtti bana bunları...
ben yorumları okumadan ilk mesajına göre yazdım. özür dilemek de erdemdir, inşallah aralarına soğukluk girmez. kadınlar ne çekerse genelde dilinden çekiyorÖzür dilicem dedi zaten konu benim için bitti
İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum
eşi ordaymış olay anında
"şşşş uzatmayın" deyip gitmiş
Salaklık degil mi...
Bu kadar cesaretinin bir kısmını nerden aldigini da ogrenmis olduk..
Gerci buna cesaret denmez de.. Neyse..
Cok guzel bır ornek olmus.Kv dem ilk bebeğini havaleden dolayı kaybetmiş.
1 yaşındayken.
Ateşli oldugu halde titriyor diye üşüyor zannetmiş ve daha da sıcak tutmaya çalışmış.
Her zaman aklına geldikçe ağlar.
Cahildim nasıl yaptım diye.
Zamanın da oğlumun ateşi olmadığı halde bu çocugun ateşi var deyip durdu.
Yok diyoruz, siz anlamıyorsunuz diyor. Ateş ölçer ile gösteriyoruz, ya dogru ölçmüyorsa diyor.
Surat asıyor. Bunaldıkça bunaldık.
Ben orada,
ya bırak allah aşkına sen çok bilseydin havale geçiren çocugunun ateşini anlardın deseydim,
Agzının payını vermiş mi olacaktım.
Hiç sanmıyorum.
Acılar üstünden had bildirilmez, bu düpedüz hadsizlik olur.
Son yorumum. The end.
Hayat kimse nasıl davranıyorsa,o da o şekilde cevap veriyor.Annem bana olmadık bi yerde garip şeyler söyledi,kalkıp kadına saydırmadım tabi ama çok gücüme gitti ve hatasını anlaması gerekti.Konuşmuyorum.Tercih meselesi.Belki de hayatın gerçekleri göstermiş hali budur, olamaz mı, hayatın sinyallerini hepimiz aynı şekilde almış olsaydık hepimiz aynı olurduk zaten,aynı olay 100 kişinin başına gelse 100ü de aynı tepkiyi mi verir, demek ki o arkadaşın hayatı anlama şekli bu
Yani bu dediğim hos olmayacak biliyorum ama demen lazim. Vurduuuu ve golll olduuuuuuuuuu.İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?