Dilimi tutamiyorummm:(

kendi annemiz de aynı şekilde eleştirebilir bizi. ama kaynana eleştirince bel altı vuruşlar. hiç hoş değil, ayıp, ayıptan öte günah. böyle fütursuzca kırıp döküp, yüzüne nasıl bakacaksınız? hele eşinize nasıl izah edeceksiniz?

sizi eleştirdiğinde böyle konuşacağınıza, ayy anne haklısın belki de biz siz kadar hamarat olamıyoruz, yetemiyoruz. iyi ki geldiniz bana yardım edersiniz deseniz kadın onore olurdu belki.

ki gerçekten de onlar kadar becerikli değiliz! istisnalar kaideyi bozmaz

O zaman oğluna da bıdı bıdı edecek ama hatun bu iş kadının işi diyor ve sadece geline yükleniyor,gelin çalışıp eve getirsin ama evde mantıda büksün kafası bu
Yahu tamam canım o kafada olsun ama konu sahibide başka şekilde laf sokabilirdi sen aldatıldın ohh havası nedir ya, düşmanım bile olsa ben söyleyemem ki bende hiç laf altında kalan bir insan değilimdir ama saygısızlık terbiyesizlik başka birşey o kadının nasılda içine oturmuştur canı yanmıştır kim bilir ben çok üzüldüm valla sanki onun suçuymuş gibi aldatılmak

eşi ordaymış olay anında
"şşşş uzatmayın" deyip gitmiş

Özür dilicem dedi zaten konu benim için bitti

Laf atan, laf yemeyide göze almalı canım, iyi olmuş, bazı insanlar anca böyle haddini biliyorlar

Kv dem ilk bebeğini havaleden dolayı kaybetmiş.
1 yaşındayken.
Ateşli oldugu halde titriyor diye üşüyor zannetmiş ve daha da sıcak tutmaya çalışmış.
Her zaman aklına geldikçe ağlar.
Cahildim nasıl yaptım diye.

Zamanın da oğlumun ateşi olmadığı halde bu çocugun ateşi var deyip durdu.
Yok diyoruz, siz anlamıyorsunuz diyor. Ateş ölçer ile gösteriyoruz, ya dogru ölçmüyorsa diyor.
Surat asıyor. Bunaldıkça bunaldık.

Ben orada,
ya bırak allah aşkına sen çok bilseydin havale geçiren çocugunun ateşini anlardın deseydim,
Agzının payını vermiş mi olacaktım.

Hiç sanmıyorum.
Acılar üstünden had bildirilmez, bu düpedüz hadsizlik olur.

Son yorumum. The end.

Laflar agir ama hak ediyor. Kendisi seni ezerken, senin kadinlik gururuna dokunurkeb iyi ama!

Hani kadin dese "kizim bence söyle degil, böyle yapsan dahq az daginik olur" iyi niyetli derdim fakat simdiki söyledikleri hepsi art niyetli.

Öyle insana, böyle cevap diyorum ben

Cok guzel bır ornek olmus.

Hayat kimse nasıl davranıyorsa,o da o şekilde cevap veriyor.Annem bana olmadık bi yerde garip şeyler söyledi,kalkıp kadına saydırmadım tabi ama çok gücüme gitti ve hatasını anlaması gerekti.Konuşmuyorum.Tercih meselesi.

Yani bu dediğim hos olmayacak biliyorum ama demen lazim. Vurduuuu ve golll olduuuuuuuuuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…