- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Kaşınanı kaşırım diyelim. Teşekkür ederim.Eveeeet. Aferin ona ve sana. Delikanlı kızlar. Size kimse ağzını acmamali eleştiriye ölesiye kapalı olun. Neyse ben de seni sonsuz destekliyorum. Annenle bile arani bozmussun demek ki çok sert ve töleranssiz birisin. Anneni kaybetmek canini yakmadiysa başkalarının tutumu ya da üzüntüsü etkilemez bile seni. Daha da bir şey diyemiycem
Niye anneler hep iyi niyetli kayınvalideler kaka tüü öcü olmak zorunda ki ?Yahu birde su var.
Acık olun.... Öyle cevap verin
Annem benim iyiligimi ister,öyle söyler söylicegini..
Ama kaynana öylemi,
Ben işten cıkmısım acele acele cocukları alıp eve kendimi zor atmısım
Sonra hanımefendi geldi
Buyursun tabi,ama otur kahveni iç degil ki.
Biliyor benim hep bu saate eve bu sekil geldimi,işin ne yani?zaten sırf stresim.
Bi yıgın iş güc!birde Tepeden Tepeden laf edecek. Acarım Agzımı... Ama bunları dememeliydim yine diyorum bile isteye degil o an cıkıverdi öyle.
Ki evime laf etmesi falan zerre umrumda degil, bokun iicnde otursam yine rahatsız olmam dediklerinden.
Ama o stresle o susmayan sikayet ler arda arda dizilince Moral bozuldu.
İki cocuk lu calısan anneler Biraz anlıyabilir belki o anki durumu!
Yahu birde su var.
Ama kaynana öylemi,
Sonra hanımefendi geldi
Biliyor benim hep bu saate eve bu sekil geldimi,işin ne yani?zaten sırf stresim.
Bi yıgın iş güc!birde Tepeden Tepeden laf edecek. Acarım Agzımı... Ama bunları dememeliydim yine diyorum bile isteye degil o an cıkıverdi öyle.
Ki evime laf etmesi falan zerre umrumda degil, bokun iicnde otursam yine rahatsız olmam dediklerinden.
Eşitlikten hiç bahsetmedim ki ikisi de masum değil biri %51dir biri %49dur orası tartışmaya açık
Çelişki şurda: ya yap.pişman olma ya da yapma bu kadar ben geçen ay anneme sen ölsen babamın ölümü kadar yıkılmam dedim bunu neden söylüyorum, biri demiş ya gaz veriyorlar diye benimki gaz değil yani ben de dam demeden güm diyen biriyim (annem hakettiği bu arada)
Niye öyleler siz biliyor sanız söyleyinNiye anneler hep iyi niyetli kayınvalideler kaka tüü öcü olmak zorunda ki ?
Çok ağır olmuş çok ne olursa olsun kişinin yüzüne vurmak, bel altı çarpmak, acılarını yeniden yaşatmak bunların bir bahanesi olamaz. Bence burada yanlış mı şöyle mi diye tartışacağımıza açıp telefon özür dileyin derim. Sabaha kadar tartışsak bir çözüme ulaştıramayız ki sizde farkındasınız ayıbın
Yahu birde su var.
Ama kaynana öylemi,
Sonra hanımefendi geldi
Eşim evdeydi zaten.Carlii soruma cevap vermedin, merak ediyorum. Bu konu eşinin kulağına mutlaka gidecek. Eşinize ne diyeceksiniz?Eşinizde annesinin yaşadığı bu olaylara şahit olmuştur. Eşiniz öğrenince onunda annesi kadar canı yanabilir.
AOK bu konuda neden anlaşamıyoruz bilmiyorum.
Verdiğin örnekte aynı şey değil.
Farzet aldatıldın, eşin gitti evlendi çoluga çocuga karıştı.
Sen kocadın.
Çok alakasız bır konuda bir arkadasını eleştirdin.
Ve sana böyle bir karşılık verildi.
Sana ne söylenmiş oluyor biliyor musun.
Yaw bir git çok biliyosun sen,
Onun için mi aldatıldın kocan gitti başka kadından 5 çocuk yaptı.
Sen karışma, ben biliyorum napacagımı. ohh.
Kırılmayı bırak insan bir kere şoka girer.
Sen diyorsun ankara, o diyor sür eşegi niğdeye.
Bende diyorum ki alakaya maydonoz.
Göz kırpma ifadesi koymayı unutmussun. Kaşı bakalim, hayat zaten sana bir gün gerçekleri gösterecektir.Kaşınanı kaşırım diyelim. Teşekkür ederim.
Eşim evdeydi zaten.
Göz kırpma ifadesi koymayı unutmussun. Kaşı bakalim, hayat zaten sana bir gün gerçekleri gösterecektir.
Eşim evdeydi zaten.
Niye öyleler siz biliyor sanız söyleyin
Ohoh neler dedim,az biraz tahmin edersin.Hassa bak eşin zaten evdeyse bir de eşine giydirseydin madem erken geldin evdesin şu dağınıklığın ucundan bir tut bak ben laf isitiyorum deseydin
Eşiniz evdeydi ve siz eşinizin yanında annesine bunu söyleyebildiyseniz afedersiniz ama eşinizde de bir cacık olmaz. Yarın bir gün kocanız size gelen laf içinde aynı şekilde susacaktır. Kayınvalide haksız, siz daha haksızsınız, eşiniz tamamen haksız. Bu söylediğinize pek inanamadım ben.
Hassa bak eşin zaten evdeyse bir de eşine giydirseydin madem erken geldin evdesin şu dağınıklığın ucundan bir tut bak ben laf isitiyorum deseydin
Şurda anlaşmıyoruz ben bunu eleştiri olarak görmüyorum, eleştiri şöyle olabilir mesela, yaa kızım bu ev biraz dağınık değil mi tamam çalışıyosun ama 2 çocuk var bu evde cık olmaz böyle gibi gibi
Ama hatun işten gelme saatini gütmüş ne bekliyordu ki, sonra da başlamış ben şöyleydim ben böyleydim yok don ütülerdim,gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?