Dilimi tutamiyorummm:(

Kaşınanı kaşırım diyelim. Teşekkür ederim.

Niye anneler hep iyi niyetli kayınvalideler kaka tüü öcü olmak zorunda ki ?

Çok ağır olmuş çok ne olursa olsun kişinin yüzüne vurmak, bel altı çarpmak, acılarını yeniden yaşatmak bunların bir bahanesi olamaz. Bence burada yanlış mı şöyle mi diye tartışacağımıza açıp telefon özür dileyin derim. Sabaha kadar tartışsak bir çözüme ulaştıramayız ki sizde farkındasınız ayıbın

Kayınvalideniz haklı demiyor kimse. Sadece sizin konunuzun açılış şeklinden anlaşılan sinirlendiğinizde gayet isteyerek aşırı bel altı vurmak olmuş. Bunu pişmanmış gibi görünerek aslında zafer edasıyla yazmışsınız.
Sorun size söylenen lafa verilecek cevabın sizin verdiğiniz cevap olmaması.

Evet gerçekten dilinizi tutamamışsınız.

"Dervişin fikri ne ise zikri de odur" diye biz söz var. İçinizden düşündüğünüzü hop diye söylemişsiniz.

AOK bu konuda neden anlaşamıyoruz bilmiyorum.
Verdiğin örnekte aynı şey değil.

Farzet aldatıldın, eşin gitti evlendi çoluga çocuga karıştı.
Sen kocadın.
Çok alakasız bır konuda bir arkadasını eleştirdin.
Ve sana böyle bir karşılık verildi.
Sana ne söylenmiş oluyor biliyor musun.
Yaw bir git çok biliyosun sen,
Onun için mi aldatıldın kocan gitti başka kadından 5 çocuk yaptı.
Sen karışma, ben biliyorum napacagımı. ohh.

Kırılmayı bırak insan bir kere şoka girer.
Sen diyorsun ankara, o diyor sür eşegi niğdeye.
Bende diyorum ki alakaya maydonoz.

Niye öyleler siz biliyor sanız söyleyin

2 çocukluyum
şu an çalışmıyorum ama yıllarca çalıştım, çocuklarım varken de çalıştım
"dağınıklık" durumunuzu çok net anlıyorum
ama verdiğiniz cevabı, can evinden vurmanızı, bunu da "5, yazıyla beş, oh, ben böyle iyiyim valla" şeklinde yapmanızı ASLA

Şurda anlaşmıyoruz ben bunu eleştiri olarak görmüyorum, eleştiri şöyle olabilir mesela, yaa kızım bu ev biraz dağınık değil mi tamam çalışıyosun ama 2 çocuk var bu evde cık olmaz böyle gibi gibi

Ama hatun işten gelme saatini gütmüş ne bekliyordu ki, sonra da başlamış ben şöyleydim ben böyleydim yok don ütülerdim,gerek yok

Hani şu meşhur hadis var yaa; kinadıginiz sey başına gelmeden olmeyeceksiniz diye..Umarim senin eşinde babasina çekip bunları sana yaşatmaz...

Göz kırpma ifadesi koymayı unutmussun. Kaşı bakalim, hayat zaten sana bir gün gerçekleri gösterecektir.

Belki de hayatın gerçekleri göstermiş hali budur, olamaz mı, hayatın sinyallerini hepimiz aynı şekilde almış olsaydık hepimiz aynı olurduk zaten,aynı olay 100 kişinin başına gelse 100ü de aynı tepkiyi mi verir, demek ki o arkadaşın hayatı anlama şekli bu

Eşim evdeydi zaten.

Eşiniz evdeydi ve siz eşinizin yanında annesine bunu söyleyebildiyseniz afedersiniz ama eşinizde de bir cacık olmaz. Yarın bir gün kocanız size gelen laf içinde aynı şekilde susacaktır. Kayınvalide haksız, siz daha haksızsınız, eşiniz tamamen haksız. Bu söylediğinize pek inanamadım ben.

Niye öyleler siz biliyor sanız söyleyin

Bazı kayınvalideler gerçekten de iyi niyetli olabilir bence kızı gibi görebilir falan bazılarında oğlunu paylaşamama geliniyle kendini kıyaslama sıkıntısı var ama genelleme yapmak yanlış olur bence bende kv ile samimi değilimdir mesafeliyimdir ama saygıyı bırakmıyorum da olan olmuş bence özür dileyin ve böyle sinirli anlarda derin derin nefes alıp sizin için ne önemli onu düşünün(eşiniz, çocuklarınız vs.), geride ki insanlar sadece anlık

Hassa bak eşin zaten evdeyse bir de eşine giydirseydin madem erken geldin evdesin şu dağınıklığın ucundan bir tut bak ben laf isitiyorum deseydin
Ohoh neler dedim,az biraz tahmin edersin.
Oda öglenci calısıyor bu hafta işe gitmek üzereydi. ŞŞŞŞŞŞ ikinizde uzatmayın dedi gitti!

aynısını yazacaktım
ağır olur diye çekindim
aynen katılıyorum

Hassa bak eşin zaten evdeyse bir de eşine giydirseydin madem erken geldin evdesin şu dağınıklığın ucundan bir tut bak ben laf isitiyorum deseydin

benim annemde diyor evleneceksinde ev çekip çevireceksin bilmem ne. Burada kayınvalidenin aşırı suçlu olduğunu düşünmüyorum artık. Kocası evdeymiş. Tabii gelir

Tamam bende diyorum ki bu yapılana verilebilecek bir sürü cevap var değil mi.

Hatta sana ne sen kendi işine bak bile olur.

şimdi yazsam bir sürü cevap örnegi sunabilirim ama gerek yok.
konu sahibinin verdiği cevap degil, kendini ezdirmemek hiç değil.
Bu bana göre insani olmayan bir davranış.

Yukarıda dediğim gibi, her gelen densizliğe bel altı vurmak gerekseydi,
İnsanlıktan, saygıdan, iyi niyetten söz edilemezdi.

Tartışmak başka, kalp kırmak, incitmek çok başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…