Bana gelen lafa ben cevap verir,ben susmam,Kimsenin savunmasına ihtiyacım yok.Biraz sonra arayacagım kayınvalidemi özür dileyecegim. Simdi ha deyince gidemem ama yarın gidecegim inş.Eşiniz evdeydi ve siz eşinizin yanında annesine bunu söyleyebildiyseniz afedersiniz ama eşinizde de bir cacık olmaz. Yarın bir gün kocanız size gelen laf içinde aynı şekilde susacaktır. Kayınvalide haksız, siz daha haksızsınız, eşiniz tamamen haksız. Bu söylediğinize pek inanamadım ben.
benim annemde diyor evleneceksinde ev çekip çevireceksin bilmem ne. Burada kayınvalidenin aşırı suçlu olduğunu düşünmüyorum artık. Kocası evdeymiş. Tabii gelir
aynısını yazacaktım
ağır olur diye çekindim
aynen katılıyorum
Bana gelen lafa ben cevap verir,ben susmam,Kimsenin savunmasına ihtiyacım yok.Biraz sonra arayacagım kayınvalidemi özür dileyecegim. Simdi ha deyince gidemem ama yarın gidecegim inş.
O zaman oğluna da bıdı bıdı edecek ama hatun bu iş kadının işi diyor ve sadece geline yükleniyor,gelin çalışıp eve getirsin ama evde mantıda büksün kafası bu
Bu mantığa gore hapislerdeki bütün mahkumları salivermek gerek.öyle ya onlar da hayati öyle algılayıp yapmışlar . etik diye bir şey vardır yahu, sana gore öyle bana gore boyle olur mu.Belki de hayatın gerçekleri göstermiş hali budur, olamaz mı, hayatın sinyallerini hepimiz aynı şekilde almış olsaydık hepimiz aynı olurduk zaten,aynı olay 100 kişinin başına gelse 100ü de aynı tepkiyi mi verir, demek ki o arkadaşın hayatı anlama şekli bu
Bu mantığa gore hapislerdeki bütün mahkumları salivermek gerek.öyle ya onlar da hayati öyle algılayıp yapmışlar . etik diye bir şey vardır yahu, sana gore öyle bana gore boyle olur mu.
Sen mi ben miyemin ederim, konuyu okudukça şok üstüne şok oluyorum
Bak bu benimde basima geldi gecen gün
Pantolonları koymuslar 25€ yazmıslar, aldim bende kasada 40 küsur biseydi.Etiketine bakmadim hic,etiketindede pahali fiyati yaziyormus.
Biraktim vallaha kasada,söylendim bide
Cıkarken o pantolonlarıda dagıttım bi güzel,toplasinlar
Şu iki msjını görünce şaşırmadım zaten karakterin buGerizekalımısınız?
Cidden merak ediyorum,daha kafanızda ne Szenario yazabilirsiniz acaba?
Onceden düşünmüşümde,pusu kurmusum yani vallahi sizdeki o kadar sinsilik bende yok.
Sen mi ben miAllah iyi insanlarla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?