- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
Tamam size laf sokmuş ama sizinki çok ağır olmuş çok can yakan bir durum çok ayıp bide böyle şeylerin söylenmesi
Kv eğer kocasının ondan ayrılıp başkasıyla evlenmesi umrunda değilse artık ağır olmuş olmaz. Hehe der geçer. Diğer yandan konu sahibi kendini hep evin ve çocukların işlerine yetisememekle içten içe sucluyorsa ve bu konuyu çok kafasına takıyorsa kv nin söyledigi çok ağır olur. Yani demem o ki kim kafasına neyi takıyor kendini hangi konuda eksik hissediyorsanız o konuda yapılan bir eleştiri çok yıkıcı olabilir.
Geçenlerde eşim beni çirkin bulduğunu söyledi. Hehe dedim geçtim. Çünkü bana göre onun estetik algilari çok iyi değil ve ben güzel buluyorum kendimi. Kendimi çirkin bulsam bu benim için çok yıkıcı olurdu. Bana sen kilo mu aldın dediğinde bunu 15 katı falan etkileniyorum.
ama insanın eşi tarafından aldatılması (sonra o kişi ile evlenmesi) akla geldikçe acıtmaz mı? bu o kadar kolay "umursanmayacak" birşey değil ki, yıllarca sürer etkisi
bir de söylemek var söylemek var
"çirkin buluyorum" demek ayrı
"makyajda yapsan çirkinsin, kuaföre de gitsen çirkinsin, yazıyla da sayıyla da çirkinsin, ohhh ne güzel kadınlar var" dese takılmayacağınız varsa da takılırsınız
Kaynana kesinlikle haksız ama ağır olmuş.
Kınama eşe gelir başa diye bi laf var siz ona çok ağır konusmusunuz özür dileyin bence büyük nede olsaİşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum
çok iyi demişsin boşver. hakediyorlar. demiyorki kızım ben çocuklara bakimde sen işini yap uyuz. boşver üzülmeye değmez.Evet kaynana.
Zaten 4ve3yaslardaki cocuklarımla ugrasmak,calısmak yoruyorken sikayet duymak dedirtti bana bunları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?