Dilimi tutamiyorummm:(

Bu sizin ürettiğiniz senaryo benim düşüncem bu şekilde değil gibi bir cevap verebilirdiniz. Bence böyle olmalıydı kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok ki.

Bak şimdi son derece mantıklı bir açıklama yapacağım. Konu sahiplerini genelde tanımıyoruz ki bu konu sahibi de tanımadığım bir üye, yeni galiba..

Kişiliğini vs bilmeden yorum yapıyoruz. Kvalidesi için nasıl saçma sapan ya da destekleyen yorumlar yapılıyorsa şöyle bir laf edebilmesi için daha önce böyle bir şey aklından geçmiş olabilir diye düşündüm. Bazen olaylara karşı hazırlıksız oluruz ya “aklıma gelmedi gelse şunu derdim” diye. Buna benzer bir şey olunca hemen atlanır ya hazır cevaba. Konu sahibinin sert üslubundan dolayı bu aklıma geldi. Ne kastım ve ne de gıcığım. Olasılığı değerlendirdim ama geri zekâlı oldum Enteresan.

A yy vallaha yoruldum,bi sigara icip geliyorum,azcıkta arkamdan taşlayınn!!!!!!

Ahahaha bir de mesajını beğenmiş. Çok kin tutmayan bir üye bu, baksana geri zekalı diyor sonra da sitemkar mesajını beğeniyor
Çok güzel kafalar bunlar, ahh.

haketmiş ama istediğinini söyleyen istemediğni işitir

çok iyi yapmışsın ağzına sağlık. o muhabbetlerin hiç sonu gelmiyor inanki.

Ahahaha bir de mesajını beğenmiş. Çok kin tutmayan bir üye bu, baksana geri zekalı diyor sonra da sitemkar mesajını beğeniyor
Çok güzel kafalar bunlar, ahh.

Bazı konu sahipleri aynı takımdan olmayınca çok kızıyor. Kvalideyi yerin dibine soksaydık keyfi son derece yerinde olurdu ama işimiz doğruları konuşmak.

Herkes konuyu kendi düşüncesine göre yorumlayabilir. Evet bende baktığımda o anlık ağzından kaçan bir kelime gibi gelmedi sanki kayınvalidesine doluymuşta içindekileri dökmek için fırsat kolluyormuş gibi. Kaldı ki bu düşünce konu sahibine senaryo olarakta gelebilir bunun açıklamasını saygı çerçevesi içinde yapar tartışmaksa tartışılır hepimiz aynı görüşte olmak zorunda değiliz ama tartışırken bile birbirlerine karşı saygılı olmak zorundayız.

Simdi sizden özür dilesem ne olur,bana karsı iyi hissedermin?hayır.
Ben bide o kadına neler dedim,saydım
Nasıl üzdüm,o büyüklük gösterir belki gine de,ama ben cok üzgünüm.
Kadının düşmanı yine kadın!
Ama ben düşman degilim,Simdi dersiniz al bak düsmanmıssın!

Bu çok ütopik bir şey değil ki. Zeki olmak gerekmiyor bunu tasarlamak için.

Pek çoğumuzun yaptığı bir şey. Ya dolu olmak ya da daha önceden bir olay olursa şunları söyleyeceğim diye kurgulamak. Yeni marjinal bir hareket değil yeryüzünde.

Bazı konu sahipleri aynı takımdan olmayınca çok kızıyor. Kvalideyi yerin dibine soksaydık keyfi son derece yerinde olurdu ama işimiz doğruları konuşmak.
Yok gülüm, tamamen yanlış anladın olayı sen.
Şimdi yeni bir moda var biliyin mi? Yetiştirilmiş trol modası. Şimdi bir süre takılıp post kasıyorlar.
Şüphe çekmeyecek kıvama gelince de sivri bir konu açıyorlar. Sonra da bizle eğleniyorlar. İşte böyle.
Dalga akıyor her yerinden baksana, bir hakaret ediyor, bir dalga geçiyor falan. Çok belli.

Belli ki konu sahibi bu hareketten bi haber olacak kadar temiz kalpli kötülük düşünmeyen ağzından bal damlayan biri!!!

Alın iste bambaskkaaaa bir senaryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…