Bu sizin ürettiğiniz senaryo benim düşüncem bu şekilde değil gibi bir cevap verebilirdiniz. Bence böyle olmalıydı kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok ki.
Bi kac gun benim kayinvalidemle takilir misinnnn lutfennnnnnnCanını yakmak istemedim aslında..
Yani yaptıgına degdimi demek istedim
Ama öyle pat pat yüzüne yüzüne deyiverdim bunlarıda..
Ahahaha bir de mesajını beğenmiş. Çok kin tutmayan bir üye bu, baksana geri zekalı diyor sonra da sitemkar mesajını beğeniyorAllah Allah suphanallah..
Nasıl bir konuşma tarzı bu?
Konuna yazdığım 2. Mesaj bu sadece 2. Mesaj ve birden patladın. Tahammül seviyen düşükse hiç konu açma.
Kvalidene bir kez daha üzüldüm bu üslubundan sonra. Sana kolay gelsin, inşallah derdine çare bulursun.
haketmiş ama istediğinini söyleyen istemediğni işitirİşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum
A yy vallaha yoruldum,bi sigara icip geliyorum,azcıkta arkamdan taşlayınn!!!!!!
Ahahaha bir de mesajını beğenmiş. Çok kin tutmayan bir üye bu, baksana geri zekalı diyor sonra da sitemkar mesajını beğeniyor
Çok güzel kafalar bunlar, ahh.
Bak şimdi son derece mantıklı bir açıklama yapacağım. Konu sahiplerini genelde tanımıyoruz ki bu konu sahibi de tanımadığım bir üye, yeni galiba..
Kişiliğini vs bilmeden yorum yapıyoruz. Kvalidesi için nasıl saçma sapan ya da destekleyen yorumlar yapılıyorsa şöyle bir laf edebilmesi için daha önce böyle bir şey aklından geçmiş olabilir diye düşündüm. Bazen olaylara karşı hazırlıklı oluruz ya “aklıma gelmedi gelse şunu derdim” diye. Buna benzer bir şey olunca hemen atlanır ya hazır cevaba. Konu sahibinin sert üslubundan dolayı bu aklıma geldi. Ne kastım ve ne de gıcığım. Olasılığı değerlendirdim ama geri zekâlı oldum Enteresan.
Simdi sizden özür dilesem ne olur,bana karsı iyi hissedermin?hayır.Bak şimdi son derece mantıklı bir açıklama yapacağım. Konu sahiplerini genelde tanımıyoruz ki bu konu sahibi de tanımadığım bir üye, yeni galiba..
Kişiliğini vs bilmeden yorum yapıyoruz. Kvalidesi için nasıl saçma sapan ya da destekleyen yorumlar yapılıyorsa şöyle bir laf edebilmesi için daha önce böyle bir şey aklından geçmiş olabilir diye düşündüm. Bazen olaylara karşı hazırlıksız oluruz ya “aklıma gelmedi gelse şunu derdim” diye. Buna benzer bir şey olunca hemen atlanır ya hazır cevaba. Konu sahibinin sert üslubundan dolayı bu aklıma geldi. Ne kastım ve ne de gıcığım. Olasılığı değerlendirdim ama geri zekâlı oldum Enteresan.
Aynen bak surda bir dakikada anladın beni!
Benimde aynı şey dikkatimi çekti.Hem eleştirenlere kızıyor,hemde yorumunu beğeniyor.Ahahaha bir de mesajını beğenmiş. Çok kin tutmayan bir üye bu, baksana geri zekalı diyor sonra da sitemkar mesajını beğeniyor
Çok güzel kafalar bunlar, ahh.
Herkes konuyu kendi düşüncesine göre yorumlayabilir. Evet bende baktığımda o anlık ağzından kaçan bir kelime gibi gelmedi sanki kayınvalidesine doluymuşta içindekileri dökmek için fırsat kolluyormuş gibi. Kaldı ki bu düşünce konu sahibine senaryo olarakta gelebilir bunun açıklamasını saygı çerçevesi içinde yapar tartışmaksa tartışılır hepimiz aynı görüşte olmak zorunda değiliz ama tartışırken bile birbirlerine karşı saygılı olmak zorundayız.
Yok gülüm, tamamen yanlış anladın olayı sen.Bazı konu sahipleri aynı takımdan olmayınca çok kızıyor. Kvalideyi yerin dibine soksaydık keyfi son derece yerinde olurdu ama işimiz doğruları konuşmak.
Bu çok ütopik bir şey değil ki. Zeki olmak gerekmiyor bunu tasarlamak için.
Pek çoğumuzun yaptığı bir şey. Ya dolu olmak ya da daha önceden bir olay olursa şunları söyleyeceğim diye kurgulamak. Yeni marjinal bir hareket değil yeryüzünde.
Kime kızdımmm yahuuBenimde aynı şey dikkatimi çekti.Hem eleştirenlere kızıyor,hemde yorumunu beğeniyor.
Sigara molası ne çabuk bitti?Kime kızdımmm yahuu
Siz kızdınız bana
Alın iste bambaskkaaaa bir senaryoYok gülüm, tamamen yanlış anladın olayı sen.
Şimdi yeni bir moda var biliyin mi?Yetiştirilmiş trol modası. Şimdi bir süre takılıp post kasıyorlar.
Şüphe çekmeyecek kıvama gelince de sivri bir konu açıyorlar. Sonra da bizle eğleniyorlar. İşte böyle.
Dalga akıyor her yerinden baksana, bir hakaret ediyor, bir dalga geçiyor falan. Çok belli.
İcemedim gelen taslardan!Sigara molası ne çabuk bitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?