Dilinin kemiği yok

Pekala kızlar nasıl bir süre sonra vurdum duymaz olunuyor yıllar geçtikçe mi, yoksa acıta acıta gamsız mı olunuyor

Benim kv de seninkinden beterdi. Hep imalı imalı laf sokardı, bazen direk sokardı. Beni eşime hep kötülerdi. İlk 4 yıl böyle geçti. Benim koca anlamazdı. Hep yanlışa çekiyorsun derdi, sızma :KK66:

4. Seneden sonra bir daha yapamadı. :KK66:
Degisen ne ?

Bana da kayınpeder şaka yaparmış havasında rahattan oluyor bilmemne derdi. Sabrettim ettim sonraları eltime bu kadar laf etmemeye direkt bana söylemeye başladı. Sonuç ise eskisi gibi gidip gelmiyoruz eşim de ben de. Eşim ben yokken konuşmuş kp ile. Sonrasında bu saçma laflarını edemez oldu. Eşini çek köşeye uyar sana böyle laf edemesin diye uyarsın, ya da sen mecburen cevap vereceksin(o zaman da ipler kopabilir tümden). Bu arada hastaneye götürüyoruz dedin ya sen gitme bundan sonra.

Benim kv dem çocuk sevmez, bakmayı da tabi.
Üçüncü çocuguma hamileyken kv de yüzünden kavga ettik esimle.
Ve cinnet geçirdim. Bu çocuguda yapıp bırakıcam, üç cocuguma da sen bakacaksın, zaten oğlun, anam senden daha iyi bakar diyordu hep dedim. Üstüne babamın evinden tek geldim tek döneceğim dedim. Kadın tırstı. Yok çocuklar annesiz olmaz, yok bilmem ne bla bla bla. Hamile halimle çıldırtmıştı. Bilir dediğimi yapardım. O günden beri birşey demiyor bana ;)

Aslında çözemediğim bu, bir yılı aştı evliliğimiz nişan flört derken 4 yıldır beraberiz, bu surede hep destek olurken, bu aralar bana yüklenmeye başladı, eve gelip konustuğumuzda benimle tartıştı, kendin çöz ben anneme bişey diyememler başladı, önceden bu tarz şeyler yaşarken güzellikle konusurdu, ben kv defalarca uyardım bu sözleri için ama eşim tamamen yanlı bakıyor, ağzını bile açamaz hale geldi
eşinizi, kendiniz ve annesi arasında bırakmayın. bu meseleyi sizin çözmeniz gerekiyor... duymamazlıktan gelin yeri gelince..

Benim kv dem çocuk sevmez, bakmayı da tabi.
Üçüncü çocuguma hamileyken kv de yüzünden kavga ettik esimle.
Ve cinnet geçirdim. Bu çocuguda yapıp bırakıcam, üç cocuguma da sen bakacaksın, zaten oğlun, anam senden daha iyi bakar diyordu hep dedim. Üstüne babamın evinden tek geldim tek döneceğim dedim. Kadın tırstı. Yok çocuklar annesiz olmaz, yok bilmem ne bla bla bla. Hamile halimle çıldırtmıştı. Bilir dediğimi yapardım. O günden beri birşey demiyor bana :KK66:
Ahaha iyi demissin valla :)

Back
X