• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi niyet ancak bukadar suistimal edilebilir. Artık tak dedi!

bence sen cık evınde otur aksam oraya ınmek zorunda degılsın mecbur degılsın yaptıkları cok yanlıs heleki sormadan odaya dalması ama eşin annesine o rahatlıgı vermiş sanırım canm bence eşinde bitiyo olay sen tavrını koysan kotu gelın olursun ki bu eşinle senın aranada yansır benden sana tavsıye kırmadan kırılmadım uzak dur mesafelı ol biraz

bence sen cık evınde otur aksam oraya ınmek zorunda degılsın mecbur degılsın yaptıkları cok yanlıs heleki sormadan odaya dalması ama eşin annesine o rahatlıgı vermiş sanırım canm bence eşinde bitiyo olay sen tavrını koysan kotu gelın olursun ki bu eşinle senın aranada yansır benden sana tavsıye kırmadan kırılmadım uzak dur mesafelı ol biraz

Evet bugünden itibaren taviz vermicem artık.
Eşimde arada kalıyor. Aslında onu arada bırakmamak için hep idareci oldum, neyseki oda bunun farkında. Bana bişye diyemiyor bu yüzden. Ik mık ediyor biraz ama, benim haklı olduğumunda farkında.

Şimdiden sonra belli olacak bakalım, onunda tavrı. Ben kendimi çekicem yok illa yanlarında ol gibi bişey söylerse ozaman onada tavrımı belli ederim.

adı üstünde "özel hayat", keşke insanlara özel hayatın ne kadar önemli olduğunu öğretebilsek :/

Ah canım sorma. Kaldıki ben özel hayata çok düşkünümdür. Çekirdek aileyi severim. Kocamla oturayım kocamla kalkayım kocamla yiyeyim içeyim. Özel masalar kurayım, mumlarla karşılayayım falan. Ama zart diye zile basınca kalmıyor özel hayat falan

Bornozlada karşısına çıktığım oldu kayınvalidemin saten geceliklerimlede.
Okadar zamansız ve gereksiz şeylerden kapıyı çalar ki. Bende ben utanacağıma o utansın zihniyetiyle açarım kapıyı. Ama okadar rahatlar ki !
Ben şimdi davranışlarımla koyucam mesafeyi. Baktım olmuyor bir bir söylicem.
Pazar günü, herhangi bigünün sabahı ve gecesinde olur olmaz sebeplerden zilimize basmayın dicem açık ve net. Şimdilik davranışlarımla gösteicem ama.
İnanın okadar sinirliyim ki kimsenin yüzünü dahi görmek istemiyorum.
seni çok iyi anlıyorum ben aynı apartmanda deilim ama k.v ile aynı semtte çok yakınım maalesef .o da zırt bırt gelir bende bornozla çıkmak zorunda kaldım bi kez ama inan onlar kendilerini hiç kötü hissetmiyor.ablamın k.v si anahtarla eve gelip yatak odalarına girmiş bi kez eniştem de çok kızmış bi daha olmadı aslında böyle durumlarda erkeğin tutunduğu tavır çok önemli.sen de patırtı çıkarmadan tavrını belli et inceden inceye eşine söyle özelimiz yok diye. biraz da mesafe koy hergün beraber yemek zorunda deilsiniz yorgunum de dizi seyredicem de bahane üret ben bahane üretmekten bahaneleri bitirdim belki senin işine yarar.

bi de bazı aileler bunlar yeni evli özelleri olur mantığını taşımıyor yada sadece geceleri seks yapılır diye düşünüyorlar heralde ...eşimin ananesi çarşafları çok yıkıyorsun yıkaya yıkaya eskittin diyor ne diyebilirim bunun karşısında bilmiyorum:))

seni çok iyi anlıyorum ben aynı apartmanda deilim ama k.v ile aynı semtte çok yakınım maalesef .o da zırt bırt gelir bende bornozla çıkmak zorunda kaldım bi kez ama inan onlar kendilerini hiç kötü hissetmiyor.ablamın k.v si anahtarla eve gelip yatak odalarına girmiş bi kez eniştem de çok kızmış bi daha olmadı aslında böyle durumlarda erkeğin tutunduğu tavır çok önemli.sen de patırtı çıkarmadan tavrını belli et inceden inceye eşine söyle özelimiz yok diye. biraz da mesafe koy hergün beraber yemek zorunda deilsiniz yorgunum de dizi seyredicem de bahane üret ben bahane üretmekten bahaneleri bitirdim belki senin işine yarar.

bi de bazı aileler bunlar yeni evli özelleri olur mantığını taşımıyor yada sadece geceleri seks yapılır diye düşünüyorlar heralde ...eşimin ananesi çarşafları çok yıkıyorsun yıkaya yıkaya eskittin diyor ne diyebilirim bunun karşısında bilmiyorum:))

Oğlun uslu durmuyor de :) Tövbe yarabbim oda bir çeşitmiş.
Şu anahtarla yatak odasına girme olayını burada okumuştum sanırım çok şaşırmıştım. Bizimkilerde olsa eminim onlarda yaparlar.
Eşimde yeri geldiğinde sesini çıkartıyor ama nafile. Kaynım banyomda baksırını unutunca eşim telefon açıp kızmıştı. Geçen gün yine unutmuş. Yine aradı yine kızdı. Ama çözüm değil ne yazıkki. Şuan annesi için zaten çok üzülüyor. Abisini kaybettikleri için, ses çıkaracağını zannetmiyorum. Ama bende eşimin gözüne batmadan yapıcam bu işi. Uygun bi zamandada dile getiricem.

Kayınvalidenizin oğlu ölmüş acısı büyük tamam ama bu davranışlarına bir mazaret olamaz. Çok alakasız bir durum. Bencede aranıza mesafe koymakla en iyisini yaparsınız.

ya arkadasım senın evının anahtarının onlarda ne işi var ALLAH aşkına ya.sessız değilim dedın bana ama bukadarda olmaz yanı...bu ne ya...çıldırır ınsan.ıyı nıyetını çok guzel suıstımal etmışler. gene soyluyorum ızın verme ....bu samımıyet çok gereksız

bence hemen bi bahane ile anahtari geri al ki bahaneye bile gerek olmadan da alabilirsin ya bizim icimizdeki iyilikten dolayi kendi anahtarimizi bile mahcup mahcup isticek duruma geliyoruz. Allahtan biz cok uzagiz birbirimize yoksa ne kadar iyi olunursa olunsun illa ki sorunlar bi yerden patlak veriyo

ya arkadasım senın evının anahtarının onlarda ne işi var ALLAH aşkına ya.sessız değilim dedın bana ama bukadarda olmaz yanı...bu ne ya...çıldırır ınsan.ıyı nıyetını çok guzel suıstımal etmışler. gene soyluyorum ızın verme ....bu samımıyet çok gereksız

anahtarımız yok onlarda. o sırada eşim aşağıya indi ya o sırada oldu herşey eşimin arkasından mı grdi nasıl oldu bilmiyorum

bence hemen bi bahane ile anahtari geri al ki bahaneye bile gerek olmadan da alabilirsin ya bizim icimizdeki iyilikten dolayi kendi anahtarimizi bile mahcup mahcup isticek duruma geliyoruz. Allahtan biz cok uzagiz birbirimize yoksa ne kadar iyi olunursa olunsun illa ki sorunlar bi yerden patlak veriyo

anahtarımız yok onlarda. o sırada eşim aşağıya indi ya o sırada oldu herşey eşimin arkasından mı grdi nasıl oldu bilmiyorum

Şu anahtarla yatak odasına girme olayını burada okumuştum sanırım çok şaşırmıştım. Bizimkilerde olsa eminim onlarda yaparlar.
Eşimde yeri geldiğinde sesini çıkartıyor ama nafile. Kaynım banyomda baksırını unutunca eşim telefon açıp kızmıştı. Geçen gün yine unutmuş. Yine aradı yine kızdı. Ama çözüm değil ne yazıkki. Şuan annesi için zaten çok üzülüyor. Abisini kaybettikleri için, ses çıkaracağını zannetmiyorum. Ama bende eşimin gözüne batmadan yapıcam bu işi. Uygun bi zamandada dile getiricem.

ya cnm illa ev alana kadar evliliginin ilk zamanlarini yasayamiyosan varsin 10 yil sonra alim evi ..gider baska yerde kendime gore guzel bi ev kiralarim yerlesirim oraya esimle yalniz kalmanin keyfini cikaririm, kimi zaman sabahtan aksama kadar cikar gezerim ,istedigim gibi misafir agirlarim illa her misafir gelisinde onlarin da olmasi sart degil,insan guzel bi hayat yasar en azindan yaaa ..Allah illa ki sana rizkini verecektir yine bi sekilde birikiminizi yapar evinizi alirsiniz benceee Allah sabir versin

Bir oğlunun hayır görmediği eşyadan diğeri mi hayır göreckmiş. Karısının görmeye tahammül edemeyip attığı eşyayı çingene gibi kapışmanın ne alemi varmış; versinler bir garibana kullansın adamın hayrına.

Can gitmiş hala bunlar eşya derdinde.

Son düzenleme:
aynen canım gözüne gözüne sokma yaparken bu arada baksır sizim banyoda mı kalmış???? yuhh diyorum artık bu kadar olur

yuh yani
bu kadar da terbiyesizlik olmaz ki

zaten böyle altlı üstlü oturanlar hep sorun yaşıyo
en iyisi uzakta olmak

Son düzenleme:
Eski konunuzu biliyorum, kaynınız kendini asmıştı.
Eski gelini tenezzül bile etmemiş, görmek bile istememişken, kayınvalideniz neden hala eşya peşinde sorması ayıp?
Bir adam ölmüş, ailesi dağılmış, bunlarda çingene gibi eşya kapışıyorlar konu sahibi. Tek sorun evinde yaratılan kalabalık değil gör bunu bence. Bu aile çok ruhsuz yahu, oğlum intihar etmiş ben onun eşyasını diğer oğluma saklayacağım birde tutup he...
Ne diyeyim çok üzücü...

Eski konunuzu biliyorum, kaynınız kendini asmıştı.
Eski gelini tenezzül bile etmemiş, görmek bile istememişken, kayınvalideniz neden hala eşya peşinde sorması ayıp?
Bir adam ölmüş, ailesi dağılmış, bunlarda çingene gibi eşya kapışıyorlar konu sahibi. Tek sorun evinde yaratılan kalabalık değil gör bunu bence. Bu aile çok ruhsuz yahu, oğlum intihar etmiş ben onun eşyasını diğer oğluma saklayacağım birde tutup he...
Ne diyeyim çok üzücü...

Kimse eşya peşinde değil arkadaşım bilip bilmeden konuyu çarpıtmayın. Eltim eşyaları istemedi, oturdukları ev kira mecburen o ev boşaltlacak. Onlarda eşyaları alıp fakir bi aileye verdiler. Tvyle buzdolabını almışlar. Artık hatıra niyetine mi bilmiyorum. Ama konumuz bu değil zaten.

Hiç taviz verme abla,ben okurken çok sinirlendim,nefret ederim böyle şeylerden .
Bırakın pazar günü eve gelinmesini falan babamın akrabaları evimize gelip oraya buraya habersiz girince deliriyoruz annemle.
Bence geri çekin kendinizi,benim annem hepsine çok iyi davrandı babamın bütün akrabalarına.
Yapmadıklarını bırakmadılar,anlatsam roman olur,diğer amcamın karısı hiç taviz vermedi ,kimse ona bişey diyemedi.
Tam tersi o kötü davrandı ama el üstünde tutuldu,benim annem hep ezildi,gerçi şimdi annem son 8-9 yıldır acayip sert onlara karşı,güler yüz gösteriyo ama kendinden asla taviz vermiyo,siz de böyle davranabilirsniz.

Back
X