• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilsiz şeytan değilim.

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Bu öğlen tuhaf bir şey oldu. çok hassas bir insanım belki de bu yüzden etkilendim...
Ben bir kızla arkadaşım ve ayni memleketlim. Facebooktan tanıştık öyle birkaç aydır konuşuyoruz...Her şeyi konuşuyoruz kardeş olduk resmen...Bana iki haftadır biriyle konuştuğunu söylemişti ama kim olduğunu bilmiyordum...Davranışlarını tuhaf bulduğunu söyledi ayrıca da pek beğenmemiş hatta kızın annesi de bunu beğenmedim demiş ama yine de konuşuyorlarmış sırf çok kusura bakmayalım evde kalacağım evlenemeyeceğim diye...Bu kızla üstelik uzak oturmuyoruz 40 km falan...Neyse onunla ve ailesiyle ilgili bazı detaylar söyledikçe ben tanıdığıma dair şüphelenmeye başladım. Soyadını öğrenince şaşırdım. Kızkardeşimin eşinin erkek kardeşiymiş meğer.

Bu aile yüzünden çok başımız ağrıdı. Benim evliliğim onlar yüzünden bitti çünkü eski eşimle akrabaydı bunlar ve benim evliliğin içine ettiler eski kaynanamı doldurdu bu aile (kızkardeşimin kaynanası)...Ve boşandık. Çok haksızlığa uğradım ne iftiralarla dedikodularla uğraştım ve kardeşimin de evliliği çok kötü gidiyor. Kısacası annecilik, aldatma, kandırma, şiddet (tartışma esnasında kaynayan su üzerine dökme, eşya kırma), kredi borçlarını yükleme borca sokma vs her şey var...Ve bu kızı uyarmalıyım vicdanım el vermez diye düşündüm.

Ve uyarmaya karar verdim. Sen benim kızkardeşim gibisin bak her şeyi konuşuyoruz seninle ve sana söylemem gereken bir şey var dedim. Bana o kadar duacı oldu ki...Aile yapıları da çok farklı çok modern bir aile. Ya ben zaten beğenmemiştim hareketleri tuhaftı dedi ama bu kadarını da beklemiyordum dedi. Annesine de anlatmış. Verilmiş sadakan vardı o kızı Allah çıkardı karşına demiş. Yani şok oldular... O aramış bu kızı, telefona çıkmadım. Başka bir şeyi bahane edip (bazı davranışlarını bahane ederek) iletişimi keseceğim dedi....

Düşündüm ve gerçekten bunu yaptığıma sevindim. Biraz doldum. Belki de bunu yazıp rahatlamak istedim sadece...Annem hastalandı bu kadar stres yüzünden ben neler çektim evliliğim onlar yüzünden bozuldu...Bari başkalarının başı yanmasın. Siz benim durumumda olsanız yapmaz mıydınız...Karışmayayım diye mi düşünürdünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu öğlen tuhaf bir şey oldu. çok hassas bir insanım belki de bu yüzden etkilendim...
Ben bir kızla arkadaşım ve ayni memleketlim. Facebooktan tanıştık öyle birkaç aydır konuşuyoruz...Her şeyi konuşuyoruz kardeş olduk resmen...Bana iki haftadır biriyle konuştuğunu söylemişti ama kim olduğunu bilmiyordum...Davranışlarını tuhaf bulduğunu söyledi ayrıca da pek beğenmemiş hatta kızın annesi de bunu beğenmedim demiş ama yine de konuşuyorlarmış sırf çok kusura bakmayalım evde kalacağım evlenemeyeceğim diye...Bu kızla üstelik uzak oturmuyoruz 40 km falan...Neyse onunla ve ailesiyle ilgili bazı detaylar söyledikçe ben tanıdığıma dair şüphelenmeye başladım. Soyadını öğrenince şaşırdım. Kızkardeşimin eşinin erkek kardeşiymiş meğer.

Bu aile yüzünden çok başımız ağrıdı. Benim evliliğim onlar yüzünden bitti çünkü eski eşimle akrabaydı bunlar ve benim evliliğin içine ettiler eski kaynanamı doldurdu bu aile (kızkardeşimin kaynanası)...Ve boşandık. Çok haksızlığa uğradım ne iftiralarla dedikodularla uğraştım ve kardeşimin de evliliği çok kötü gidiyor. Kısacası annecilik, aldatma, kandırma, şiddet (yarışma esnasında kaynayan su üzerine düşme), kredi borçlarını yükleme borca sokma vs her şey var...Ve bu kızı uyarmalıyım vicdanım el vermez diye düşündüm.

Ve uyarmaya karar verdim. Sen benim kızkardeşim gibisin bak her şeyi konuşuyoruz seninle ve sana söylemem gereken bir şey var dedim. Bana o kadar duacı oldu ki...Aile yapıları da çok farklı çok modern bir aile. Ya ben zaten beğenmemiştim hareketleri tuhaftı dedi ama bu kadarını da beklemiyordum dedi. Annesine de anlatmış. Verilmiş sadakan vardı o kızı Allah çıkardı karşına verilmiş sadakatin varmış demiş. Yani şok oldular... O aramış bu kızı, telefona çıkmadım. Başka bir şeyi bahane edip (bazı davranışlarını bahane ederek) iletişimi keseceğim dedi....

Düşündüm ve gerçekten bunu yaptığıma sevindim. Biraz doldum. Belki de bunu yazıp rahatlamak istedim sadece...Annem hastalandı bu kadar stres yüzünden ben neler çektim evliliğim onlar yüzünden bozuldu...Bari başkalarının başı yanmasın. Siz benim durumumda olsanız yapmaz mıydınız...Karışmayayım diye mi düşünürdünüz?

Eğer kızla hiçbir muhabbetiniz olmasaydı ve ne tepki vereceğini bilmeseydiniz karışmamanız doğru olurdu ama sizin durumunuz farklı. Kızla arkadaş olmuşsunuz ve nasıl biri olduğunu az çok tanımışsınız zaten oda size güvenmiş. Bence iyi yapmışsınız bende olsam aynını yapardım dayanamazdım. İçiniz, vicdanınız rahat olsun 😊

En güzelini yapmışsın, tadını çıkar. Arkadaşın da aklı başında biriymiş ki, dediklerini önemsemiş ve vazgeçmiş. Hiç sıkma canını. İlerde mutsuz olduğunu görseydin , o zamanda için içini yerdi, neden vaktinde uyarmadım diye.

Bence o kizın seni eklemesi tesadüf değildir ya bilmiyorum bana cok tesadüf gelmedi. Ben olsam bana fikrim sorulmazsa karismazdim çünkü ağzım yandı siz iyi uapmissinjz

iyi yapmissiniz. ben olsam karsimdaki kisi biliyorsa beni uyarsin isterdim. zaten olmus bir isi bozmamissiniz. kendilerinin de iclerine sinmiyormus. evlenemem korkusuyla evet diyecekti belki de. net karar almasina yardimci olmususnuz.

ama sansiniz varmis. duaci olmuslar. ben bu kadar detayli degil ama cok daha hafif sekilde arkadasa konustugu cocugun ailesinin ona sikinti verebilecegini soyledim. taniyordum cunku. kiz benimle epey kotu oldu. bununla alakali baska sebepten arkadasligimiz bitti. nitekim yapmis da aile.. her asamayi burnundan getirmisler kziin. ne dugunu ne evi istedigi gibi olmus.. anmistir beni hakliymis beni uyarmisti demistir..

Aile yapilarinin cok modern olmasindan kastiniz ne? Niye kotu bir seymis gibi yazmissiniz, orasini anlamadim.

Basiniza grleni anlatmissiniz ihi yapmissiniz gerisini kendi bilir

Bu aile yüzünden çok başımız ağrıdı. Benim evliliğim onlar yüzünden bitti çünkü eski eşimle akrabaydı bunlar ve benim evliliğin içine ettiler eski kaynanamı doldurdu bu aile (kızkardeşimin kaynanası)...Ve boşandık. Çok haksızlığa uğradım ne iftiralarla dedikodularla uğraştım ve kardeşimin de evliliği çok kötü gidiyor. Kısacası annecilik, aldatma, kandırma, şiddet (tartışma esnasında kaynayan su üzerine dökme, eşya kırma), kredi borçlarını yükleme borca sokma vs her şey var...Ve bu kızı uyarmalıyım vicdanım el vermez diye düşündüm.

Ve uyarmaya karar verdim. Sen benim kızkardeşim gibisin bak her şeyi konuşuyoruz seninle ve sana söylemem gereken bir şey var dedim. Bana o kadar duacı oldu ki...Aile yapıları da çok farklı çok modern bir aile. Ya ben zaten beğenmemiştim hareketleri tuhaftı dedi ama bu kadarını da beklemiyordum dedi. Annesine de anlatmış. Verilmiş sadakan vardı o kızı Allah çıkardı karşına demiş. Yani şok oldular... O aramış bu kızı, telefona çıkmadım. Başka bir şeyi bahane edip (bazı davranışlarını bahane ederek) iletişimi keseceğim dedi....

Bide söyle düşün kız evde kalmiyim diye bazı kotu huylarını gormezden geldi ve bu adamla evlendi. Ilk aylardan hamile kaldı ve senin yasadigin sorunların bir benzerini yaşayıp boşandı. Eee ortada bir çocukla ayrılmış kadındansa böylesi daha iyi olmuş . Bende aynısını yapardım

Bide söyle düşün kız evde kalmiyim diye bazı kotu huylarını gormezden geldi ve bu adamla evlendi. Ilk aylardan hamile kaldı ve senin yasadigin sorunların bir benzerini yaşayıp boşandı. Eee ortada bir çocukla ayrılmış kadındansa böylesi daha iyi olmuş . Bende aynısını yapardım
Kesinlikle. Illa evlenecegim diye böyle bir hata yapma...Hatta ayni örnegi verdim👍🏻

İyi yapmışsınız keşke herkes sizin gibi yapabilse korkmadan bildiğini soylese.

Aile yapilarinin cok modern olmasindan kastiniz ne? Niye kotu bir seymis gibi yazmissiniz, orasini anlamadim.
Modern bir aile derken. Kizlarini okutmuslar. Kadin erkek ayrimi yok. Yabanci dil ögrensin diye yurtdisina çikmalar vs yani biraz serbestler...Ama öteki aile çok baskici. Köydeki geleneklerini sürdüyüyorlar mesela kadin kismi soyle boyle yapmaz kafasinda. Gelin ise çekeceksin sinene. Kadin kismi çalismaz kafasinda...bunu kastettim..

Kesinlikle. Illa evlenecegim diye böyle bir hata yapma...Hatta ayni örnegi verdim👍🏻

Senin yaptığının aynısını yapardım demek istedim :D arkadaşimi uyarırdım yani. Ben evliyim 3 yaşında oğlum var 😁

Back
X