• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DIM PLUS KULLANANLAR ?????

AsliAkanay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
1
1
1
28
İnternette yaptığım ve diyetisyen bir arkadaşımın söylemesi sonucu size sormak istiyorum. Aranızda Goodday dımplus kullananlar var mı? Yan etki yaşayan veya sürece dair bilgilendirici bir cevap alabilir miyim? Nelere iyi geliyor? İçeriği neler? İçinde zararlı bileşen var mı? Tam bilgi verir misiniz uzun süreli kullananlar özellikle ? Sanırım adet sancısında bile gögüs hassasiyetini kaldırıyormus ortadan

Ben kullanıyorum memnunum östrojen dominansım vardı. Şikayetlerim geçti. Dim lahana ve brokolide bulunan bir madde östrojen dominansı vücutta kist miyom göğüs şişliği kitle kanama hormon dengesizliği yaratır bunları dengelemek için kullanılır. İçinde resveratrolde var en güçlü antioksidanlardan biri ayrıca cilt içinde iyidir. Bir nevi organlarınızı yumurtalıklarınızı korur iyi çalıştırır diyebiliriz. Önce kanama şikayetiyle gittim 3 ay kullandım başka bir birşeylerde kullandım geçti şikayetlerim bu senede ilk 15 gün kullanıyorum(östrojen ilk 15 gün yükseldiği için) bırakıyorum yılda iki kür falan devam edicem.

Ben kullanıyorum memnunum östrojen dominansım vardı. Şikayetlerim geçti. Dim lahana ve brokolide bulunan bir madde östrojen dominansı vücutta kist miyom göğüs şişliği kitle kanama hormon dengesizliği yaratır bunları dengelemek için kullanılır. İçinde resveratrolde var en güçlü antioksidanlardan biri ayrıca cilt içinde iyidir. Bir nevi organlarınızı yumurtalıklarınızı korur iyi çalıştırır diyebiliriz. Önce kanama şikayetiyle gittim 3 ay kullandım başka bir birşeylerde kullandım geçti şikayetlerim bu senede ilk 15 gün kullanıyorum(östrojen ilk 15 gün yükseldiği için) bırakıyorum yılda iki kür falan devam edicem.
regl döngüsünde herhangi bir gün bakılabilir mi östrojen ? Reglin 2. Günü 468 çıktı ( en yüksek değer 50) ve doktorlar yalnızca doğum kontrol verip gönderiyor beni

Bakılır ama yanıltıcı olur. O yüzden reglinin en düşük olacağı zaman istiyorlar. Doktorun dediğini kullanın siz. bence bu takviyeyi de kullanın çok destek olur direkt karaciğerde faz 2 yani kötü östrojeni atmayı sağlayıp iyi östrojeni dengeliyor. Kötüsü dediğim gibi miyom kist kanama vs gibi sorunlar yaratabiliyor. Takviye ye de başlayınca 2-3 ay sonra birdaha baktırın. Geçmiş olsun

Kuruluk yapti mi sizde

Back
X