DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

Kızlar merhaba,
Bana doktorumu ve ücreti soranlarla dolu mesaj kutum, tek tek cevap yazamıyorum malum KK kart sahibi değilim...

Ben ızmir Ekol KBB Hastanesi'nde Dr. Cem Karas'a ameliyat oldum ve 1500 tl verdim.
a.s.

6 ay geçti gitti...

4256762547_45bb026877.jpg

Son düzenleme:
başarılı bi ameliyat olmuş geçmiş olsun bende burun ameliyatı oldum 2006 kasım ayında benimkide sizinki gibi iyi sonuç alınan bi ameliyat oldu yalnız ben daha kısa sürede iyileşmiştim sizin gözünüz kanlanmış resimden gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Ben 1 haftada iyileştim ne morluk kaldı nede başka bişey sizin biraz uzun sürmüş neyse ama sonuç güzel önemli olanda bu tekrar geçmiş olsun.

canım önceden senin fotolara bakmıştım ama son eklediklerini göremiyorum.ilk sayfada link yapmışsın ama 2,5 aylık fotolarını göremedim.daha 15 20 günlük olanları gördüm.gayet güzel olmuş,fıstık gibi valla.çokkkkkkkk hoş güle güle kullan:))

merhaba

bende sadece 16 günlük olan resimleri gördüm.gözlerdeki kan hariç burnunuzu çok beğendim.
burnunuzun yeni halini merak ediyorum doğrusu...

doktorunuz kimdi?galiba izmirde bir doktor benim izmirde ameliyat olabilme gibi bir şansım yokk...
izmirin kızları çok güzell oluyor yoksa bunun sebebi cerrahların başarısı mı?
şaka şaka...
sewgilerr...

6 ay geçti gitti...

4256762547_45bb026877.jpg

merhaba

bende sadece 16 günlük olan resimleri gördüm.gözlerdeki kan hariç burnunuzu çok beğendim.
burnunuzun yeni halini merak ediyorum doğrusu...

doktorunuz kimdi?galiba izmirde bir doktor benim izmirde ameliyat olabilme gibi bir şansım yokk...
izmirin kızları çok güzell oluyor yoksa bunun sebebi cerrahların başarısı mı?
şaka şaka...
sewgilerr...

doktorum Cem Karas kaydirigubbakcemile4

Ooo pasta harıÇ baktım. Aslında kaŞ gÖz yerıdeymıŞ maŞallah . Burun yapılınca harıka olmuŞsun. Pardon bakmadım ne kadar oldu amelıyatına.

Çok hoŞ duruyor valla

Back
X