• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dini nikah isteyen sevgilim

evaded

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
3
0
1
İstanbul
Bayanlar merhaba.

Benim anlatmak istediğim bir konu var.Uzun süredir bir ilişkim var 4 yıl oldu.Sevgilimle aramız iyi oldu herzaman çok şükür.Niyetimiz evlillik ama daha beklememiz lazım o işi dolayısıyla askere gitmedi erteledi 1 sene sonra askere gidecek ve döndüğünde düğün yapacağız..

4 yıl da aramızda yakınlaşmalar oldu..Fakat ben 4 5 Ay önce namaza başladım...Yakınımız olan bir büyüğümden sohbetler dinliyorum söyledikleri beni çok etkiledi ve daha dikkatli yaşamaya başladım. Sevgilime de artık eskisi gibi yakınlaşmayalım zaten çok günaha girdik artık devam etmeyelim dedim, ben namaza başladım bırakmıyacağım ee bu durumdada senle yakınlaşmam olmaz tabiki dedim.
O da ben seni çok özlüyorum dedi evet günah ama günahı düşünemiorum,nasıl dayanırım fln dedi. Yapcak bişey yok dedim.
Ama hergün çok zorlandığını söylüyor ,buna bi çare buldum dedi.Madem günaha girmemek için bana yakın değilsin ozaman dini nikah yapalım dedi.Olmaz saçmalama dedim ama alındı darıldı beni hiç anlamıyosun dedi.Günaha girmemek için di hani e işte ozaman günaha da girmiyeceğiz diyor.Ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda ciddi

sakın ailenden habersiz öyle bir şey yapma sakınnn. ilerde ne olacağı belli olmaz. ister alınsın ister gücensin. seven insan beklemesini bilecek yaa. ne bu kendi zevki için resmen alet ediyor nikahı

Canım dini nikah yaptığınız zaman resmen eşi oluyorsun. O zaman senden herşeyi isteyebilir. Sende karısı sayıldığın için yapmak zorunda kalırsın. Bence hiç gerek yok böyle bir riske girmeye. Afedersin ama o kadar dayanamıyorsa kendi ihtiyacını kendisi görsün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bayanlar merhaba.

Benim anlatmak istediğim bir konu var.uzun süredir bir ilişkim var 4 yıl oldu.sevgilimle aramız iyi oldu herzaman çok şükür.niyetimiz evlillik ama daha beklememiz lazım o işi dolayısıyla askere gitmedi erteledi 1 sene sonra askere gidecek ve döndüğünde düğün yapacağız..

4 yıl da aramızda yakınlaşmalar oldu..fakat ben 4 5 ay önce namaza başladım...yakınımız olan bir büyüğümden sohbetler dinliyorum söyledikleri beni çok etkiledi ve daha dikkatli yaşamaya başladım. Sevgilime de artık eskisi gibi yakınlaşmayalım zaten çok günaha girdik artık devam etmeyelim dedim, ben namaza başladım bırakmıyacağım ee bu durumdada senle yakınlaşmam olmaz tabiki dedim.
O da ben seni çok özlüyorum dedi evet günah ama günahı düşünemiorum,nasıl dayanırım fln dedi. Yapcak bişey yok dedim.
Ama hergün çok zorlandığını söylüyor ,buna bi çare buldum dedi.madem günaha girmemek için bana yakın değilsin ozaman dini nikah yapalım dedi.olmaz saçmalama dedim ama alındı darıldı beni hiç anlamıyosun dedi.günaha girmemek için di hani e işte ozaman günaha da girmiyeceğiz diyor.ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda ciddi

tatlım sen şimdi kıysan o nikah kabul olmuyor allah katında. Sen evlenmek için değil günah olmasın diye kıyıyorsun ve ailenin haberi olmadan da kılınan nikah kabul olmuyor. Neye dayanamıyor anlamadım beklesin işi ne sen karısı olucaksın malı değil :45::45::42::42:

Kesinlikle yapma.Zaten sevgiliyle birşeyler yaşamak için nikah kıymak günah.Nikahı bu kadar basite almayın.İmam nikahı olduğunda artık evli oluyorsunuz.Hele ailenizden habersiz asla böyle bir yönteme başvurmayın.Neyi zorluyormuş acaba?Seviyorsa dayansın,herkesin sevgilisi oluyor illa nikah mı kıyıyor,yakınlaşma olmayanlar nasıl dayanıyor.

Tatlım ailene etrafa duyurmicaksan dini nikahin bi geçerliliği olmuyor maalesef. Hatta misal düğün yapıp nikah kiyarsan dini nikah yapmis sayılıorsun çünkü herkese bu bnm esimdir diorsun. Gizli sakli nikah olmaz hatta zaten nikah kelimesi ilan duyuru anlamına geliordu yanlis hatitlamiorsam... lutfen ama lutfen bunu kabul etme olur da edersen hicbir geçerliliği olmadığını yaptığının gunah olduğunu unutmaa...

Bayanlar merhaba.

Benim anlatmak istediğim bir konu var.Uzun süredir bir ilişkim var 4 yıl oldu.Sevgilimle aramız iyi oldu herzaman çok şükür.Niyetimiz evlillik ama daha beklememiz lazım o işi dolayısıyla askere gitmedi erteledi 1 sene sonra askere gidecek ve döndüğünde düğün yapacağız..

4 yıl da aramızda yakınlaşmalar oldu..Fakat ben 4 5 Ay önce namaza başladım...Yakınımız olan bir büyüğümden sohbetler dinliyorum söyledikleri beni çok etkiledi ve daha dikkatli yaşamaya başladım. Sevgilime de artık eskisi gibi yakınlaşmayalım zaten çok günaha girdik artık devam etmeyelim dedim, ben namaza başladım bırakmıyacağım ee bu durumdada senle yakınlaşmam olmaz tabiki dedim.
Ama hergün çok zorlandığını söylüyor ,buna bi çare buldum dedi.Madem günaha girmemek için bana yakın değilsin ozaman dini nikah yapalım dedi.Olmaz saçmalama dedim ama alındı darıldı beni hiç anlamıyosun dedi.Günaha girmemek için di hani e işte ozaman günaha da girmiyeceğiz diyor.Ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda ciddi

bildiğim kadarıyla dini nikah kimseye duyurulmadığı sürece geçerli olmaz ki kaldı ki sırf bu işler için de dini nikah kıyılmaz:19:

Sakın arkadasım. Sakın. Daha once bu muhabbeti yasamış ve sonunu görüp kıyısından donmuş biri olarak soyluyorum. Sakın taviz verme. Din de bunu söylemez. Sevişmek icin nikah kıyın demez. Nikah herkese ilan edilince helal olur. Sakın aman diyeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimseden habersiz dini nikah olmaz. nikahın amacına ters. ayrıca suç...

dayanamıyorsa evlenmeniz lazım. gerçekten... başka çıkar yol yok maalesef.

Resmi nikah olmadan dini nikah yapilmiyor artik. Hocalar once resmi nikahi soruyor.

Hem salt sevismek icin dini nikah yapilmaz.

En iyisi evlenin gitsin...

aileden gizli dini nikah geçersizdir canım.

ayrıca dini nikahı yapıp aile ve yakınlara bildirmek bu nikahın şartı. sanırım siz gizli yapacaksınız.

ve de ayrıca dini nikah için öncelikle anne ve babanın rızası şart.

Bayanlar merhaba.

[/QUOTE resmı nıkahın olmadan dını nıkah zaten kıyılmıyor bız nısanlı ıkende aıleler ıstemıstı kıyılmadı nısan duası mı ne okudu hoca sakın bırını bulsanda yapma allah katında esın olcak oldu dıyelım ayrıldınız öbür dunyada esın olarak karsına cıkacak oyun deıl boyle seyler dogru yola gelmıssın ıster bekler ıstersede gıdıp baskasıyla ıhtıyacını karsılar senınde gunahına gırmesın

Buraya soracagina bi açıp okusaydin keske. Nikahin kelime anlami duyurmak demek. Sen sevgilinle aranda gizlice dini nikah falan kıydiramazsin. Herkesin bunu duymasi lazim cevrenin
Kaldi ki şartlar arasinda anne babanin, eger hayatta degillerse bir aile buyugunun sahit tutulmasi ya da bilmesi gerekir. Erkek arkadaşın da sen surekli onunla yakinlasip simdi birden kestiğin icin sabirsiz ve dayanamamis anlaşılan. Sen tavrini koy gerçekten istemiyorsan erkek arkadasin ne dusunurse düşünsün eger seni bu yuzden sevmeyecekse birak sevmesin. Bak ne güzel namaza da baslamissin. Allah doğru yoldan ayirmasin hepimizi..

kendinize bunu yakıştırıyorsanız yani benimle sevişmek için dini nikah istiyor düşüncesini buyrun yapın ama o nikah kabul olmaz bilmiş olun

Dini nikahı yanlış anlıyorsunuz. Aranızda gizli saklı yaptığınız nikahın bir önemi yok, nikah akdinin duyurulması gerekir. Herkesin bilmesi gerekir.

Resmi nikahsiz dini nikah kiyilmaz... TR'de yasamiyorum ama hergün tv'de bas bas bagiriyorlar...

Bayanlar merhaba.

sırf cinsi yakınlaşma için dini nikah kıyılmaz nikah esaslarını araştırın derim size..bu arada sırf sizinle münasebette bulunamadığı için sıkıntı yaratıyosa yyol verin gitsin ..ya da ya da bir öneri daha askerliğe bakmadan evlenin gitsin uzun süredir birlikteymişsiniz.

Back
X