- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Konuda yazilan hicbirseyi duymadim galiba ben. Resmi nikahtan sonra herhani bir hocaya gitseniz kiyar nikahinizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğüne gitmeden evden çıkmadan kıydırdık, bizimki usuleten kıyıldı benim için bağlayıcılığı olan birşey değil. hoca 2 dua okuyor, soruyor size kabul ettin mi ettin vs, ikide şahit oluyor onlarda onay veriyor bu kadar. istersen mehirde istersin bazı hocalar o konuyu açmıyor bile benimki açşmadı mesela dediğim gibi zaten formalite idi...Hanımlar sormak istediğim birkaç bisey var bizim nikahimiz 27 agustosta ve o sıra ondan öncesi bayram vs telaşlı geçtiği icin dini nikahi resmi nikahtan 1 hafta yada en fazla 2 hafta once kiydiralim diyoruz erkenmi olur sizce? Birde dini nikahta neler sorulur? Kayinvalidem size habersiz çat kapı gelicez bi hoca ve 2 sahitle dedi duyrulmadan olmasi sonradan duyrulmasi daha makbulmus bide elleri baglamak igne kemer yuzuk kupe gibi bağlayıcı seyleri ustte bulundurmak uygun olmazmış hic duydunuzmu?
tanıdık eş dost kıyar ne olacak ki.
yasak degil mi? hem dini nikahi kimler kiya biliyor hoca disinda?
Bizim kına günümüz kıyıldı dini nikahımız, kuaförden geldik bindallım vardı falan gayet yüzüklerim başımda iğneler falan da vardı, şahit olarak babam amcam falan vardı, hiç bişiy sormadı ben de 32 farz falan ezberlemiştim sırasını :)) mihir ne istersin dedi hocamız söyledim miktar, sonra biraz vaaz gibi peygamber efendimizin evliliğinden örnekler verdi sabırlı olmak gerek falan dedi bitti gitti toplam 15 dk sürdüHanımlar sormak istediğim birkaç bisey var bizim nikahimiz 27 agustosta ve o sıra ondan öncesi bayram vs telaşlı geçtiği icin dini nikahi resmi nikahtan 1 hafta yada en fazla 2 hafta once kiydiralim diyoruz erkenmi olur sizce? Birde dini nikahta neler sorulur? Kayinvalidem size habersiz çat kapı gelicez bi hoca ve 2 sahitle dedi duyrulmadan olmasi sonradan duyrulmasi daha makbulmus bide elleri baglamak igne kemer yuzuk kupe gibi bağlayıcı seyleri ustte bulundurmak uygun olmazmış hic duydunuzmu?
Hanımlar sormak istediğim birkaç bisey var bizim nikahimiz 27 agustosta ve o sıra ondan öncesi bayram vs telaşlı geçtiği icin dini nikahi resmi nikahtan 1 hafta yada en fazla 2 hafta once kiydiralim diyoruz erkenmi olur sizce? Birde dini nikahta neler sorulur? Kayinvalidem size habersiz çat kapı gelicez bi hoca ve 2 sahitle dedi duyrulmadan olmasi sonradan duyrulmasi daha makbulmus bide elleri baglamak igne kemer yuzuk kupe gibi bağlayıcı seyleri ustte bulundurmak uygun olmazmış hic duydunuzmu?
Nikahta soru sorma olayı nerden çıkmış bilmiyorum da okullular yapmıyor bunu sanki, eski hocalar yapıyor sanıyorum.
Geleneksel olabilir soru olayı.
Hanımlar sormak istediğim birkaç bisey var bizim nikahimiz 27 agustosta ve o sıra ondan öncesi bayram vs telaşlı geçtiği icin dini nikahi resmi nikahtan 1 hafta yada en fazla 2 hafta once kiydiralim diyoruz erkenmi olur sizce? Birde dini nikahta neler sorulur? Kayinvalidem size habersiz çat kapı gelicez bi hoca ve 2 sahitle dedi duyrulmadan olmasi sonradan duyrulmasi daha makbulmus bide elleri baglamak igne kemer yuzuk kupe gibi bağlayıcı seyleri ustte bulundurmak uygun olmazmış hic duydunuzmu?