Dini nikah

Mina Yusuf

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
12
1
1
39
Merhaba benim sevgilimle çocuğumuz olucak bazı şartlardan dolayı resmi nikah yapamıyoruz imam nikahi yapmak istiyoruz bana anadolu yakasında nerde yaptıra biliriz yardımcı olurmusunuz lütfen

Herhangi bir camiye gidin . İmam bulursunuz . Onun özel bir yeri olmadığına göre , heryerde yaptırabilirsiniz

Merhaba benim sevgilimle çocuğumuz olucak bazı şartlardan dolayı resmi nikah yapamıyoruz imam nikahi yapmak istiyoruz bana anadolu yakasında nerde yaptıra biliriz yardımcı olurmusunuz lütfen
Resmi nikah yapamıyorsanız dini nikah yapmak neden ? O çocuğa yazık değil mi ? Resmî nikah yokken İmam nikahı yaparak neyi kurtaracaksınız neye çözüm olacak anlamadım Umarım dini nikahınızı kıyacak kimse bulamazsınız da resmî nikahı zorunlu kıyarsınız

Yıldırım nikahı yapabilirsiniz artık öyle imamlarin %90i resmi nikahsiz dini nikah kiymiyorlar madem bebek de geliyor hemen resmi nikahı da yaptır

Saçma bişey yapıyorsunuz ileride adam çekip gitse ortada çocukla kimden neyin talebini bulunacaksınız

O bazı şartlar nedir acaba ? Umarım sevgilin evli değildir.. Resmi olarak evli olmadığın adamla dini nikahı neden yapmak istiyosun? Aman zina olmasın günaha girmeyelim diye düşünsen hamile olmazdın. Yanlış anlama kendi tercihin ilişkin. Ama resmi nikah yoksa dini nikah neye yarar ? Çocuğa yazık olur.

Aslında en iyisi böyle
Ben sadece konu sahibinin sorusuna cevap verdim . Resmî nikah olmadıktan sonra dini nikahın bir hükmü yok zaten . Sadece dini nikah , vicdan rahatlatmak ve kendince meşrulaştırmak için . Ama konu sahibi bize onu sormamış . Her halde kendide düşünüyordur .

Saçma bişey yapıyorsunuz ileride adam çekip gitse ortada çocukla kimden neyin talebini bulunacaksınız

Benim onun hiç bir şeyine ihtiyacım yok evimde arabamda çok şükür şirketimde var namaz kılmak istiyorum bi kaç kez rüyamda davet aldım namaza o yüzden dini nikah şart

İnsanlar gün geçtikçe kafayı sıyırıyor yarabbi.
Namaz kılmak için neden nikah şart acaba? Nasıl kafa bunlar.

Benim onun hiç bir şeyine ihtiyacım yok evimde arabamda çok şükür şirketimde var namaz kılmak istiyorum bi kaç kez rüyamda davet aldım namaza o yüzden dini nikah şart
Bırakın dini nikahı doğurun çocuğu kendi ne yaparsa yapsın ve özellikle neden dini nikah resmî nikah kıyın madem ?

La ilahe illallah ben bi şey kurtarmak peşinde değilim Bnm böyle bi ihtiyacım yok namaz kılmak istiyorum o yüzden dini nikah şart ha resmi nikah istemiyorum bi kere evli oldum boşandım ben evim arabam ikiye bölündü aynı şeyi yaşamak istemiyorum

Evli birinden çocuk yapmış olsam dini nikaha gerek kalmaz cvp verdim çok meraklıysa okur ögrenirsin

Kusura bakmayın da resmi ve dini nikah olmadan çocuk sahibi olabiliyorsunuz, ama namaz kılmak için dini nikah istiyorsunuz.
Sizce mantık bu işin neresinde?
Maun süresini anlayarak okuyun.

Evlilik sözleşmesi diye bişey duydunuz mu? Resmi nikahtan önce yaparsanız eviniz arabanız size kalır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…