- 15 Eylül 2018
- 12
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Mina Yusuf
-
Herhangi bir camiye gidin . İmam bulursunuz . Onun özel bir yeri olmadığına göre , heryerde yaptırabilirsiniz
Resmi nikah yapamıyorsanız dini nikah yapmak neden ? O çocuğa yazık değil mi ? Resmî nikah yokken İmam nikahı yaparak neyi kurtaracaksınız neye çözüm olacak anlamadımMerhaba benim sevgilimle çocuğumuz olucak bazı şartlardan dolayı resmi nikah yapamıyoruz imam nikahi yapmak istiyoruz bana anadolu yakasında nerde yaptıra biliriz yardımcı olurmusunuz lütfen
Öyle birşey yoktu eskiden . Biz nihahtan önce kıydırmıştık yıllar önce. Dini nikaha da torpil geldi ozaman :) Bende niye sorduğunuzu anlamamıştım . Bilemiyorum ozamanSorduk bazı yerlerde resmi nikah şart diyorlar
Aslında en iyisi böyleÖyle birşey yoktu eskiden . Biz nihahtan önce kıydırmıştık yıllar önce. Dini nikaha da torpil geldi ozaman :) Bende niye sorduğunuzu anlamamıştım . Bilemiyorum ozaman
Ben sadece konu sahibinin sorusuna cevap verdim . Resmî nikah olmadıktan sonra dini nikahın bir hükmü yok zaten . Sadece dini nikah , vicdan rahatlatmak ve kendince meşrulaştırmak için . Ama konu sahibi bize onu sormamış . Her halde kendide düşünüyordur .Aslında en iyisi böyle
Saçma bişey yapıyorsunuz ileride adam çekip gitse ortada çocukla kimden neyin talebini bulunacaksınız
Bırakın dini nikahı doğurun çocuğu kendi ne yaparsa yapsın ve özellikle neden dini nikah resmî nikah kıyın madem ?Benim onun hiç bir şeyine ihtiyacım yok evimde arabamda çok şükür şirketimde var namaz kılmak istiyorum bi kaç kez rüyamda davet aldım namaza o yüzden dini nikah şart
Resmi nikah yapamıyorsanız dini nikah yapmak neden ? O çocuğa yazık değil mi ? Resmî nikah yokken İmam nikahı yaparak neyi kurtaracaksınız neye çözüm olacak anlamadımUmarım dini nikahınızı kıyacak kimse bulamazsınız da resmî nikahı zorunlu kıyarsınız
Bırakın dini nikahı doğurun çocuğu kendi ne yaparsa yapsın ve özellikle neden dini nikah resmî nikah kıyın madem ?
O bazı şartlar nedir acaba ? Umarım sevgilin evli değildir.. Resmi olarak evli olmadığın adamla dini nikahı neden yapmak istiyosun? Aman zina olmasın günaha girmeyelim diye düşünsen hamile olmazdın. Yanlış anlama kendi tercihin ilişkin. Ama resmi nikah yoksa dini nikah neye yarar ? Çocuğa yazık olur.
Kusura bakmayın da resmi ve dini nikah olmadan çocuk sahibi olabiliyorsunuz, ama namaz kılmak için dini nikah istiyorsunuz.La ilahe illallah ben bi şey kurtarmak peşinde değilim Bnm böyle bi ihtiyacım yok namaz kılmak istiyorum o yüzden dini nikah şart ha resmi nikah istemiyorum bi kere evli oldum boşandım ben evim arabam ikiye bölündü aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Evlilik sözleşmesi diye bişey duydunuz mu? Resmi nikahtan önce yaparsanız eviniz arabanız size kalır:)La ilahe illallah ben bi şey kurtarmak peşinde değilim Bnm böyle bi ihtiyacım yok namaz kılmak istiyorum o yüzden dini nikah şart ha resmi nikah istemiyorum bi kere evli oldum boşandım ben evim arabam ikiye bölündü aynı şeyi yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?