olmaz mıyım olurum elbette :) nasıl yapacağız?
canım önümüzdeki 2 hafta hergün okuyabilirim . kaç cüz kaldı elinizde?öncelikle bu ay amacımız peygamber efendimiz için :)
şu an seninle beraber 5 kişi olduk :)
kaç adet cüz alabilirsin :_?
ve de çevrende var mıdır okuyabilecek kimse :)
hoş geldin hatim yapacağız nasip olursa sende bizimlesin demek ki ne güzel bi kişi daha olduben de iyiyim nasıl gidiyor canım :) neler yapıyorsunuz bne de katılmak isteriiiimmm
daha başlamadık canım 3 gün bekleyip öyle başlayacağız bu sırada gelen olur diyecanım önümüzdeki 2 hafta hergün okuyabilirim . kaç cüz kaldı elinizde?
5 kişiysek herkese 6 cüz mü düşüyor?daha başlamadık canım 3 gün bekleyip öyle başlayacağız bu sırada gelen olur diye
evet canım :) Allah sayımızı arttırsınhoş geldin hatim yapacağız nasip olursa sende bizimlesin demek ki ne güzel bi kişi daha oldu
şuan öyle olduğu için biraz beklyoruz canım5 kişiysek herkese 6 cüz mü düşüyor?
amin canımevet canım :) Allah sayımızı arttırsın
canım önümüzdeki 2 hafta hergün okuyabilirim . kaç cüz kaldı elinizde?
sana özelden yazdım canım benim katıldığım dualarıo halde hazır olduğumuzda bana haber verirsinzi canlarbu arada yaptığınız başka dini etkinlik varsa katılmak isterim
amin inşallah ama senden isteğim bu durum ramazandan sonrada devam etsin peygamber efendimize 70000 salavat da indirelim
Peki canm
selamunaleykum kızlaaarrrrrr :) sizi gördüğüme çok sevindim ,kk da dini alanlar arıyordum . nasılsınız ??
o halde hazır olduğumuzda bana haber verirsinzi canlarbu arada yaptığınız başka dini etkinlik varsa katılmak isterim
canım benim herkesin var da o yüzden. 13 15 cüz kadar okuyabilim bencanımcım 3 gün sonra başlayacağız inşaallah :)
çevrende okuyabilcek kimse var mı_?
kesinlikle canım benim ya. canlandıralım . sonuna kadar desteklerim he r konudaaslında bikaç ay önce fazlaca etkinliğimiz vardı ancak sayı azaldı yapamaz olduk
şimdi sayımız canlanıyor yapalım yeniden güzellikler inşaallah :)
amaç ALLAH RIZASI ..
şu kısa ömürde bu dünyayı bulduğumuzdan daha yaşanır daha faydalı daha güzel bir şekilde bırakmamız gerek ..
Rabb im yardımcımız olsun.
bu dünya geçici kalıcı dünyaya hazırlığımız sağlam olmalı :)
canım benim herkesin var da o yüzden. 13 15 cüz kadar okuyabilim ben
kesinlikle canım benim ya. canlandıralım . sonuna kadar desteklerim he r konuda
ve aleyküm selam, hoş geldiniz.selamunaleykum kızlaaarrrrrr :) sizi gördüğüme çok sevindim ,kk da dini alanlar arıyordum . nasılsınız ??
hoşbuldum canımve aleyküm selam, hoş geldiniz.
ve aleyküm selam, hoş geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?