- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Canm kaç arkadaş var bilmiyorum ama ramazan baslamisken efendimize hatim indirelimmi
BENİMDE BAŞLANMIŞ HATİMİM VAR AMA EĞER CÜZ SAYISI AZ OLURSA BENDE KATILMAK İSTERİMMümin, bir delikten iki defa sokulmaz. (Mümin, iki defa aynı yanılgıya düşmez.)
Buhârî, Edeb, 83; Müslim, Zühd, 63.
BENİMDE BAŞLANMIŞ HATİMİM VAR AMA EĞER CÜZ SAYISI AZ OLURSA BENDE KATILMAK İSTERİM
Buradaki ablalarıma söyleyip sana bildiririm canım olur muindirelim fakat kimse katılmıyor ..
eskisi gibi maalesef okumak isteyen yok..
senin çevrende var mı kimseler_?
ayrıca başlı hatim var istersen oradan cüz verebilirm :)
şu an kendim başlamış olduğum hatmim var onu kendim bitircem ramazan dolayısıyla
ama kişi sayısı artarsa efendimiz s.a.v. için de bi hatim yapabiliriz..
Buradaki ablalarıma söyleyip sana bildiririm canım olur mu
Başlamis hatim kim için tabiki alabilirim
tabi birinci hedefimiz oAllah rızası için' amacımız o :)
biri için değil yani ..
taamam senden haber bekliyorum :)
bizim evde herkes hatim indiriyor canım bende işten eve gidince okumaya çalışıyorum zaman buldukça o yüzden inşallah sayımız çoğalırtamam cansucum..
şu an seninle beraber 4 kişi olduk :)
etrafınızda bir cüzde dahi olsa okuyacak kimseler varsaa iletişim kuralım :)
10 kişi felan olursak okuyabiliriz...
bizim evde herkes hatim indiriyor canım bende işten eve gidince okumaya çalışıyorum zaman buldukça o yüzden inşallah sayımız çoğalır
tabi birinci hedefimiz o
Anneme sordum onun da hatmi vardi ama isterseniz üçümüz paylaşıp okuyalım dedi olur mu
amin inşallah ama senden isteğim bu durum ramazandan sonrada devam etsin peygamber efendimize 70000 salavat da indireliminşaallah kuzum benim :)
Peki canmcanımcım bana 3 gün müsadee et :)
hepimiz 3 gün çevremize soralım :)
ben dağıtımı yaparım..
amacımız EFENDİMİZ İÇİN HATMİ ŞERİF YAPMAK :)
Rabb İM hayırlı niyetimiz için saymızı çoğaltacaktır iinşaallah :)
cuma günü inşaallah kesinleşecek durum :)
aleykümselam iyiyiz çok şükür canım sen nasılsınselamunaleykum kızlaaarrrrrr :) sizi gördüğüme çok sevindim ,kk da dini alanlar arıyordum . nasılsınız ??
selamunaleykum kızlaaarrrrrr :) sizi gördüğüme çok sevindim ,kk da dini alanlar arıyordum . nasılsınız ??
amin inşallah ama senden isteğim bu durum ramazandan sonrada devam etsin peygamber efendimize 70000 salavat da indirelim
ben de iyiyim nasıl gidiyor canım :) neler yapıyorsunuz bne de katılmak isteriiiimmmaleykümselam iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
olmaz mıyım olurum elbette :) nasıl yapacağız?haticenur hoşgeldin :)
sefalar getirdin :)
çok şükür iyiyiz bizler :))
topiğimiz gayet faydalı biliçlendirici bilgi içeriklidir :))
eğer kur a okumayı biliyorsaaaan acil olarak hatim yapmamız lazım destek olr musun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?