evet kuzum ..yazmam gereken kararları fazlasıyla yazdım çok şükür..işte misin şuan
yasemincim şimdi seni takibe alıyorum ..
her gün ne yaptığın bilgisini buraya yazmanı istiyorum...
kendin için Allah için ne yaptın_?
bu dünya geçici zaman kısa lütffen bir şeyler yapalım hem kendimiz hem başkaları için...
evet kuzum ..yazmam gereken kararları fazlasıyla yazdım çok şükür..
ramazan da olunca çok şükür sakin :)
patron da öğleye kadar çalışın sonrasında zorlanmayın diyor :) işi bitirinde nasıl olrsa olsun diyo :)
ay ne güzel
gerçi ramazan dolayısıyla bizim işlerde durdu birazzz
tamam canım
bugun niyetliyim rabbim kabul ederse
eve gidince önce ikindi namaznımı kılıyorum
arkasından öğle namazın farzını kılıyorum(işyerimde öğle namazı kılamıyorrum burası müsai değil)
diğer vakit namazları vaktinde kılınıyorrr
S.a
Aranıza an itibari ile katıldım inşallah :)
Ramazan ayımız mübarek olsun huzurla dolsun inşallah.
hoşgeldin çok güzel geldin :)))
nasılsın_?
HoşgeldinS.a
ne güzel iş o öyle ya Allahım banada böyle bi iş nasip et nolurevet kuzum ..yazmam gereken kararları fazlasıyla yazdım çok şükür..
ramazan da olunca çok şükür sakin :)
patron da öğleye kadar çalışın sonrasında zorlanmayın diyor :) işi bitirinde nasıl olrsa olsun diyo :)
hoş geldin canım benimS.a
tamam yasemincim ...
sana akşam soracağım hatırlatacağım..
orucunu Allah ım kabul etsin inşaallah :))
akşam namazının ardında da 2 rekat nafile namaz kılarsan tadından yenmez .))
değişim başlıyoooor :))
çok heyecanlandımm :)
ne güzel iş o öyle ya Allahım banada böyle bi iş nasip et nolur
Hoşbuldum valla :)
Çok şükür diyelim iyi olalım inşallah.Dün akşam kötü bir akşam geçirdim. Biraz yorgun bitkin ama halime çok şükür..Sen nasılsın =)
TAMAm bugun ilk defa nafile namazıda kılacağımm
arada şükür namazları kılıyorudummm
inşallah sizlerin sayesinde değişimler başlarrr
Ben gelir gelmez dua isteyeceğim sizden şimdiden hakkınızı helal edin.Önce çok sevdiğim bir arkadaşım için sonra da kendim için.
Ayşe isminde bir arkadaşım var 2 yaşında bir kızı bal gibi maşallah. Ama eşi boşanma davası açtı hemde hiç sebepler ile.. Ve bunu arkadaşım e devletten öğreniyor . Dua edin inşallah.
Ve ben.. Eşimin ailesinin en kötü gelini hoş zaten iki tane ama ilk olmanın verdiği bütün zorlukları çektim.Daha dün akşam yine tartıştık. Hemen ağlamalar yıkmalar..Anneanne de orada idi. Yoruldum kendimi eşime ailesine anlatmaktan ıspatlamaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum.Sağlıklı düşünemiyorum. Dua istiyorum. 4 yaşında bal kaymak bir oğlum var. En çok da kuzum etkilenmesin istiyorum. Dün ağladığımı gördü hiç bir şey demedi. Sarıldı. Sonra da gece yastık düzelteyim derken uyanır gibi oldu anne anne annem dedi buradayım dedim sarıldım geri uyudu..
Ben gelir gelmez dua isteyeceğim sizden şimdiden hakkınızı helal edin.Önce çok sevdiğim bir arkadaşım için sonra da kendim için.
Ayşe isminde bir arkadaşım var 2 yaşında bir kızı bal gibi maşallah. Ama eşi boşanma davası açtı hemde hiç sebepler ile.. Ve bunu arkadaşım e devletten öğreniyor . Dua edin inşallah.
Ve ben.. Eşimin ailesinin en kötü gelini hoş zaten iki tane ama ilk olmanın verdiği bütün zorlukları çektim.Daha dün akşam yine tartıştık. Hemen ağlamalar yıkmalar..Anneanne de orada idi. Yoruldum kendimi eşime ailesine anlatmaktan ıspatlamaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum.Sağlıklı düşünemiyorum. Dua istiyorum. 4 yaşında bal kaymak bir oğlum var. En çok da kuzum etkilenmesin istiyorum. Dün ağladığımı gördü hiç bir şey demedi. Sarıldı. Sonra da gece yastık düzelteyim derken uyanır gibi oldu anne anne annem dedi buradayım dedim sarıldım geri uyudu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?