dini paylaşım alanı

tamam canım

bugun niyetliyim rabbim kabul ederse

eve gidince önce ikindi namaznımı kılıyorum

arkasından öğle namazın farzını kılıyorum(işyerimde öğle namazı kılamıyorrum burası müsai değil)

diğer vakit namazları vaktinde kılınıyorrr

ay ne güzel

gerçi ramazan dolayısıyla bizim işlerde durdu birazzz

ay ne güzel

gerçi ramazan dolayısıyla bizim işlerde durdu birazzz

çok şükür :)
ama ne çileler çektim öncesinde..
sabrettim muradıma erdim..
şimdi çok şükür rahatım...

inşaallah hep böyle olur ..işin azlığı değil ortamın niteliği kaliteli olr inşaallah :)

tamam yasemincim ...

sana akşam soracağım hatırlatacağım..
orucunu Allah ım kabul etsin inşaallah :))

akşam namazının ardında da 2 rekat nafile namaz kılarsan tadından yenmez .))

değişim başlıyoooor :))

çok heyecanlandımm :)

ne güzel iş o öyle ya Allahım banada böyle bi iş nasip et nolur

TAMAm bugun ilk defa nafile namazıda kılacağımm

arada şükür namazları kılıyorudummm

inşallah sizlerin sayesinde değişimler başlarrr

Ben gelir gelmez dua isteyeceğim sizden şimdiden hakkınızı helal edin.Önce çok sevdiğim bir arkadaşım için sonra da kendim için.

Ayşe isminde bir arkadaşım var 2 yaşında bir kızı bal gibi maşallah. Ama eşi boşanma davası açtı hemde hiç sebepler ile.. Ve bunu arkadaşım e devletten öğreniyor . Dua edin inşallah.

Ve ben.. Eşimin ailesinin en kötü gelini hoş zaten iki tane ama ilk olmanın verdiği bütün zorlukları çektim.Daha dün akşam yine tartıştık. Hemen ağlamalar yıkmalar..Anneanne de orada idi. Yoruldum kendimi eşime ailesine anlatmaktan ıspatlamaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum.Sağlıklı düşünemiyorum. Dua istiyorum. 4 yaşında bal kaymak bir oğlum var. En çok da kuzum etkilenmesin istiyorum. Dün ağladığımı gördü hiç bir şey demedi. Sarıldı. Sonra da gece yastık düzelteyim derken uyanır gibi oldu anne anne annem dedi buradayım dedim sarıldım geri uyudu..

Rabb im inşaallah arkadaşına da sana da yardım eder..
gönlünüzü ferah tutun..
Allah ımız çocukların yüzüne baksın inşaallah :))

sen de sabırlı olmaya çalış...sakin ol...iki düşün 1 hareket et...
sem doğru isen ki bunu Allah biliyor...
başkası bilmese de önemli değil..

ay canım rabbim size arkadaşınıza güc kuvvet versin allah nasıl bilirse öyle yapsın bol bol dua et cnm eminim bu o kadar

iyi geliyorki sizi en güzel o anlar o dinler rabbimizden başka kimse yardımcı olamazzzz

bende ayşenin yaşadığı sıkıntıları yaşadımm hiç sebepsiz evliliğim bitti gideli 16 ay oldu resmi olarak boşanalı 2 ay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…