amin daha iyileri olsun inşaallah :)
inşallah canım benimamin daha iyileri olsun inşaallah :)
nafile derken kaç rekat kılacağımız bize mi ait ki eğer zaten aramızda teravih namazı kılan varsa o da nafile namazlar arasındaarkadaşlarım bugün herkes nafile namazı kılacak tamam mı :)
kılanlar yazsın lütfen :)
birlikte güzelliklereee adım adımmmm
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim hem arkadaşına hem sana Rabbim yardım etsin sizi hayırlarla karşılaştırsınBen gelir gelmez dua isteyeceğim sizden şimdiden hakkınızı helal edin.Önce çok sevdiğim bir arkadaşım için sonra da kendim için.
Ayşe isminde bir arkadaşım var 2 yaşında bir kızı bal gibi maşallah. Ama eşi boşanma davası açtı hemde hiç sebepler ile.. Ve bunu arkadaşım e devletten öğreniyor . Dua edin inşallah.
Ve ben.. Eşimin ailesinin en kötü gelini hoş zaten iki tane ama ilk olmanın verdiği bütün zorlukları çektim.Daha dün akşam yine tartıştık. Hemen ağlamalar yıkmalar..Anneanne de orada idi. Yoruldum kendimi eşime ailesine anlatmaktan ıspatlamaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum.Sağlıklı düşünemiyorum. Dua istiyorum. 4 yaşında bal kaymak bir oğlum var. En çok da kuzum etkilenmesin istiyorum. Dün ağladığımı gördü hiç bir şey demedi. Sarıldı. Sonra da gece yastık düzelteyim derken uyanır gibi oldu anne anne annem dedi buradayım dedim sarıldım geri uyudu..
nafile derken kaç rekat kılacağımız bize mi ait ki eğer zaten aramızda teravih namazı kılan varsa o da nafile namazlar arasında
eve gidince yaparım tatlım sorun değil ben zaten bi ara kaza namazlarımı hesaplamıştım önce sabah namazlarını bitirecektim sonra diğer vakitlere geçecektim başladım ama uzun süredir kılmıyorumkuzum önemli olaaan ekstra bir ibadet yapmak..
grupça yani..
nafile namazı 2-4-8 kaç rekat istersen ..
herkes kılabilir
3 dakikamızı almaz :)
eve gidince yaparım tatlım sorun değil ben zaten bi ara kaza namazlarımı hesaplamıştım önce sabah namazlarını bitirecektim sonra diğer vakitlere geçecektim başladım ama uzun süredir kılmıyorum
Rabb im inşaallah arkadaşına da sana da yardım eder..
gönlünüzü ferah tutun..
Allah ımız çocukların yüzüne baksın inşaallah :))
sen de sabırlı olmaya çalış...sakin ol...iki düşün 1 hareket et...
sem doğru isen ki bunu Allah biliyor...
başkası bilmese de önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?