Kizlaaaaarrr dagittiniz mi cüzleri ben kaldım galibaaaa
Günaydın Hayırlı cumalarınız olsunnnnn
Kayacans canim . Benim kendi cuzlerimde var fazla alan olursa benimkimi azalta bilirsin . Yok olmazsa okurum canim 3 cuzarkadaşlarım cüzlerimizi biraazdan dağıtacağım inşaallah :)
kişi başı 3 er düşecek ..
ama az okuyacak olan ya da fazla okuyacak olan varsa yazabilr mi_?
Kayacans canim . Benim kendi cuzlerimde var fazla alan olursa benimkimi azalta bilirsin . Yok olmazsa okurum canim 3 cuz.
pro üye olmuşsunçok şükür ben de iyiyim :)
işler güçler :)
ramazan ayı :)
güzellikler :)
ve yine şüükür :)
Rabbim Ayşe'nin de senin de yuvalarınıza huzur mutluluk versin hayırlısıyla inşallahBen gelir gelmez dua isteyeceğim sizden şimdiden hakkınızı helal edin.Önce çok sevdiğim bir arkadaşım için sonra da kendim için.
Ayşe isminde bir arkadaşım var 2 yaşında bir kızı bal gibi maşallah. Ama eşi boşanma davası açtı hemde hiç sebepler ile.. Ve bunu arkadaşım e devletten öğreniyor . Dua edin inşallah.
Ve ben.. Eşimin ailesinin en kötü gelini hoş zaten iki tane ama ilk olmanın verdiği bütün zorlukları çektim.Daha dün akşam yine tartıştık. Hemen ağlamalar yıkmalar..Anneanne de orada idi. Yoruldum kendimi eşime ailesine anlatmaktan ıspatlamaya çalışmaktan gerçekten çok yoruldum.Sağlıklı düşünemiyorum. Dua istiyorum. 4 yaşında bal kaymak bir oğlum var. En çok da kuzum etkilenmesin istiyorum. Dün ağladığımı gördü hiç bir şey demedi. Sarıldı. Sonra da gece yastık düzelteyim derken uyanır gibi oldu anne anne annem dedi buradayım dedim sarıldım geri uyudu..
saol kuzum :))pro üye olmuşsun
hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?