dini paylaşım alanı

Ey îmân edenler! Kazandıklarınızın ve yerden sizin için çıkardığımız nîmetlerin iyilerinden (Allâh için) infâk edin. (Size verildiği takdirde) gözünüzü yummadan alamayacağınız (basit ve değersiz) şeyleri, hayır diye vermeye kalkışmayın! Allâh’ın müstağnî ve övülmeye lâyık olduğunu bilin!”

(Bakara, 267)

“Emin ve doğruluktan ayrılmayan ticaret ehli (ayette sırat-ı müstakim ashabı olarak zikredilen) peygamberler, sıddikler, şehidler ve sâlihlerle beraberdir.”

[Tirmizî, Büyû 4; İbnu Mâce, Ticârât 1]

Hayır, onlar Kıyameti de yalanladılar. Biz ise o Kıyameti yalanlayanlara çılgın bir cehennem ateşi hazırlamışızdır. Bu ateş onları uzak bir mesafeden görünce onun müthiş kaynamasını ve uğultusunu işitirler.

{ Furkân, 25 / 11,12 }

“Şüphe yok ki, Safa ile Merve Allah’ın koyduğu nişanlardandır. Her kim Beytullah’ı ziyaret eder veya umre yaparsa onları tavaf etmesinde kendisine bir günah yoktur. Her kim gönüllü olarak bir iyilik yaparsa şüphesiz Allah kabul eder ve (yapılanı) hakkıyla bilir.”

(Bakara, 158)

arkaDAŞLARIM NASILINIZ

NASIL GİİDİYOR OKUMALAR.

RAMAZAN I ŞERİFİNİZ NASIL GEÇİYOR..

İNŞALLAH BEREKETLİ HUZURLU GÜNLERİMİZ OLSUN :)

GÜNAYDINNN
günaydın canım hayırlı haftalar olur inşallah hatmimi okumaya devam ediyorum 250ye geldim haftasonu misafirlerimiz olduğu için pek okuyamadım . sen nasılsın bakalım

günaydın canım hayırlı haftalar olur inşallah hatmimi okumaya devam ediyorum 250ye geldim haftasonu misafirlerimiz olduğu için pek okuyamadım . sen nasılsın bakalım

iyiyim çok şükür iş güç modu :))

ramazan ayını yaşamak elhamdülillah ne güzel

Son düzenleme:
Kayacansim . Aykizimin yazdigi aynuraabla . Azeri kurani arapcadan bilmiyor tercumesi okuycam sanmiş..

Onun cuzleri 19-20-21 sanirim . 19 cuzunu ben alayi digerlerinde okuayacal olan arkadaslar varsa dagitirmisin .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…