inşallah canım benim inşallah . nasıl gidiyor oruç sen nerde oturuyorsun iftar kaçtasenden de razı olsun kuzum..
gerçekler bunlar
RABB imizin merhameti öyle fazla ki bunu unutmamak gerekir..
kendimizin bilmediği fakretmedi iyilikleri O görür bilir ..
O na göre yargılar bizi...
Korkalım ama umutsuz olmayalım..
ALLAH ım rahman ve rahimdir..bağışlar merhamet eder..
Kul şaşar, insan beşerinşallah canım benim inşallah aslında içim çok karışık çok günahkarım tuttuğum oruç kabul olur mu onun bile endişesi var içimde
TABİKİ EDERİM CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN DİLEDİĞİN BİR ŞEY VARSA SÖYLE DUAMA SENİDE EKLERİMKul şaşar, insan beşer
Hata yapar, üçer beşer...
Hangimiz günahsız ki?
Kayacans'ın dediği gibi korku ile ümit arasında ol.
Kork ama umutsuz olma...
alıntı;
Peygamber Efendimiz (a.s.m.), ölüm döşeğinde olan bir gencin yanına girdi ve ona, "Sen kendini nasıl buluyorsun?" diye sordu. Genç, "Ben Allah' (ın affın)ı umarımYâ Resûlâllah! Ve günahlarımdan da korkarım" dedi. Bunun üzerine Resûlâllah (a.s.m.) buyurdu ki, "Bu vakitte herhangi bir kulun kalbinde bağışlanma umudu ve günah korkusu birleşince mutlaka Allah o kuluna dilediğini verir ve onu korktuğu azabından emin kılar." (Neseî, Zühd: 31)
Nitekim bu hususta Hz. Ömer (r.a.) tüm gençlerimize örnek olacak şu ölçüyü dile getirmiştir: "Eğer 'Tüm insanlar Cehenneme gidecek, sadece bir kişi Cennetlik olacak' dense, 'Acaba ben miyim' diye ümitlenirim. Şayet 'Bütün insanlar Cennete gidecek, sadece bir kişi Cehennemlik olacak' deseler, 'Acaba ben miyim' diye korkarım."
Bu arada Rabbim ibadetinizi kabul buyursun inşallah. Bize de dua eder misiniz?
Ben oruç tutamıyorum. Rahatsızım.
açıkcası gönlüme göre hayırlı bir insan ile aşkla evlenmek. sevgi saygı aşk dolu bir yuvam ve sağlıklı bebeklerim olsun istiyorum.TABİKİ EDERİM CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN DİLEDİĞİN BİR ŞEY VARSA SÖYLE DUAMA SENİDE EKLERİM
açıkcası gönlüme göre hayırlı bir insan ile aşkla evlenmek. sevgi saygı aşk dolu bir yuvam ve sağlıklı bebeklerim olsun istiyorum.
Duamı okudum canım . Rabbim kabul eder inşallah tez zamanda çok ama çok mutlu olabileceğin bir yuvan olur ve hayırlı evlatların amin inşallah ...açıkcası gönlüme göre hayırlı bir insan ile aşkla evlenmek. sevgi saygı aşk dolu bir yuvam ve sağlıklı bebeklerim olsun istiyorum.
Kayacans hayırlı günler canım görüşmeyeli nasılsınnn bakalımm
bebebğimm nasıldı oruç ,iftar :)inşallah canım benim inşallah . nasıl gidiyor oruç sen nerde oturuyorsun iftar kaçta
Hayırlı akşamlar kızlar bu topikte çok güzel paylaşımlar yapılıyo maşallah
İnşallah canım hoşbulduk :)hayırlı akşamlar canımıcm :)
hoşgeldinnn
daimaa geeeel :)
çok çok çok şükür daha iyiyim..
sağlıklıyım yaşıyorum..
sen nasılsın canım :)
bebebğimm nasıldı oruç ,iftar :)
ALLAH kabul etsin inşaallah
elhamdüllah ben çok iyiyim
git gellerle yaşıyorum
sağlım iyi
oğlum yanımda
sabah kalkıp gideceğim bir işim akşam kafamı sokacak bir evim daha ne isteyeyim rabbimden
bebeğim kurban bayramından önceki on gün tutmak gerekiyor...keşke bende oruç tutsaydım
kaç gün tutmamız gerkiyorr
bebeğim kurban bayramından önceki on gün tutmak gerekiyor...
yapabildiğin kadar tut..
farz olmamakla beraaber sevabı kat be kat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?