aminn diyorum duana..
Rabb im her şeyin en hayırlısını nasip etsin sana bize hepimize..
benim de dualarım hayırlı ömür ve hayırlı sağlıklı çocuklar..
çok şükür eş kısmı nasip oldu elhamdülillah mutluyum....,
darısı sanaaa...
Allah razı olsun kızlar...Duamı okudum canım . Rabbim kabul eder inşallah tez zamanda çok ama çok mutlu olabileceğin bir yuvan olur ve hayırlı evlatların amin inşallah ...
güzeldi tatlım öğleden sonra baş ağrısı vardı biraz bugünde oruçluyum sen nasılsın bugünde devam mıbebebğimm nasıldı oruç ,iftar :)
ALLAH kabul etsin inşaallah
güzeldi tatlım öğleden sonra baş ağrısı vardı biraz bugünde oruçluyum sen nasılsın bugünde devam mı
amin canım inşallah . sen nasılsın bakalım namazlara devam ediyor musunallah kabul etsin orucu cnm
dün ezan vakti aklıma geldiniz.güzeldi tatlım öğleden sonra baş ağrısı vardı biraz bugünde oruçluyum sen nasılsın bugünde devam mı
hepimizin ibadetlerini dualarını kabul eder inşallah canım benim . Aklına gelmemizde bence çok güzel Allah razı olsundün ezan vakti aklıma geldiniz.
Allah'ım ibadetlerinizi kabul buyursun inşallah.
amin canım inşallah . sen nasılsın bakalım namazlara devam ediyor musun
ne güzel işte tatlım bende genelde kalkmaya çalışıyorum telefonu kurupta bazen geri yatıp uyuduğumda oluyorallah kabul ederse kılıyorum
çok nadir sabahları kalkamıyorumm
telefonuma namaz prgoramı indirdim ben unutsam da telefon hatırlatıyor
kılmadığım zaman kendimi suçlu hissediyomm
hepimizin ibadetlerini dualarını kabul eder inşallah canım benim . Aklına gelmemizde bence çok güzel Allah razı olsun
ne güzel işte tatlım bende genelde kalkmaya çalışıyorum telefonu kurupta bazen geri yatıp uyuduğumda oluyor
aynen öyle canım benim Rabbim bizi namazdan Kur'andan imandan ayırmasın inşallahböyle böle oturturacam inş.
en azında hiç kılmamaktan iyidir
aynen öyle canım benim Rabbim bizi namazdan Kur'andan imandan ayırmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?