merakla bekliyorum benimle de paylaşırsın herhalde :)
güzelmiş çok beğendim de aklıma bir şey takıldı haftalık ortak hatimden cüz alınacak dedin ya ortak hatim nerede oluyor ?paylaşırım tabiki :)
1.günlük olarak 165 subhanallah-Allahuekber-elhamdulillah-la ilahe illallah-Allahummesaali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed -ya şafi-el musavvir- (buay yani hamişliğin ikinci ayında ise- el muhyi --- el habir )okunacak
2. namazlar tam ve vaktinde eda edilecek
3.hamişliğin ikinci ayında perşembe günleri mülk suresi okunacak
4.perşembe 140 ve cuma 100 günleri salavat getirilecek
5.evelallah ın izni ile mealden Kur an okunacak
6.Kur an arapçadan hatim yapılacak
7.Haftalık ortak hatimden bir cüz alınacak :)
8.perşembe akşamları yasin i şerif okunacak( hatta mümkün olursa akraba-arkadaşlar çağrılıp dua okutulacak)
9.tatlı elma yenilecek( hamişlikden dolayı)
10.ayda 1 kitap okunacak
11.haftalık olarak ilmihal kitabı takip edilecek :)
şimdilik bunlar :)
tavsiyen olursaaa bakılır :)
güzelmiş çok beğendim de aklıma bir şey takıldı haftalık ortak hatimden cüz alınacak dedin ya ortak hatim nerede oluyor ?
hadi ya peki benim içinde alabilir misin bende şimdi tecvid öğrenmeye çalışırken günlük en az 2 sayfa falan okuyorum en yavaşından :)annemin katıldığı haftalık dua Kur an sohbet toplantısı var ..
her hafta ordan cüz alıyor herkes istediği sayıda..
öyle güzel dualar yapılıyor ki..
bu fırsatı kaçırmak istemedim :)
hadi ya peki benim içinde alabilir misin bende şimdi tecvid öğrenmeye çalışırken günlük en az 2 sayfa falan okuyorum en yavaşından :)
valla güzelmiş özendim :) ve imrendimalırım :)
bugun dağıtılacak yenisi ...
haftaya çarşamba günü de duası yapılıyor..
her hafta böyle :)
valla güzelmiş özendim :) ve imrendim
Allah razı olsun canım bu arada hani biz daha önce hatim yapmıştık ya burada yine mi yapsak ?valla bende imreniyorum öyle güzel sohbet oluyor ki anlatamam ...
ama çalıştıığım için katılamıyorum maalesef
annem bugun aksilik çıkmazsa gidecek o alcak söyledim :) 1 senin için 1 benim için...
Allah razı olsun canım bu arada hani biz daha önce hatim yapmıştık ya burada yine mi yapsak ?
o zaman gerçekten eksik bırakmayacak kişiler bulmaya çalışalım 10 kişi olalım biraz fazla okuruz ama süre 1 ay olur olmaz mıkatılan olmuyor be canımıcım
üzülüyorum eksik kalıyor cüzler
içim acıyooor
o zaman gerçekten eksik bırakmayacak kişiler bulmaya çalışalım 10 kişi olalım biraz fazla okuruz ama süre 1 ay olur olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?