canım nasılsın ben dün tecvid öğrenmeye başladım :)hayırlı sabahlar ..
Rabb im huzurlu sağlıklı mutlu bereketli bir hafta nasip etsin inşaallah
canım nasılsın ben dün tecvid öğrenmeye başladım :)
benim karşı komşum var o milli eğitime bağlı olan bi hocadan almıştı ama ben o hocaya gidemiyorum çünkü ben 7de eve gidiyorum hocanında eşi gelmiş oluyor hem zaten gündüz ders veriyormuş komşumdan rica ettim o da tabiki severek yaparım dedi işte şimdi akşamları saat kaç olsa gideceğim 9da olur 10da olur yaşça benden büyük zaten akşam ilk dersimizi yaptık bugüne ödevim var akşam yaptım ödevimi :) öyle işte çok mutluyum ama inşallah yapabilirim . çok uzun anlatmışım kusura bakmaooo maşaallah
nerden çalışıyorsun kiminle_?
benim karşı komşum var o milli eğitime bağlı olan bi hocadan almıştı ama ben o hocaya gidemiyorum çünkü ben 7de eve gidiyorum hocanında eşi gelmiş oluyor hem zaten gündüz ders veriyormuş komşumdan rica ettim o da tabiki severek yaparım dedi işte şimdi akşamları saat kaç olsa gideceğim 9da olur 10da olur yaşça benden büyük zaten akşam ilk dersimizi yaptık bugüne ödevim var akşam yaptım ödevimi :) öyle işte çok mutluyum ama inşallah yapabilirim . çok uzun anlatmışım kusura bakma
inşallah ilk dersimizin adı :) idga mı meal gunne :) söylemesi bile zoroh oh maşaallah kuzum ne güzel başlamışsın daim olsun halledersin sen azimlisin :)
inşallah ilk dersimizin adı :) idga mı meal gunne :) söylemesi bile zor
çok yardımcı oldun şuan gerçekten beni acayip motive ettin :)yaparsııın sennnn
cidden ama :)çok yardımcı oldun şuan gerçekten beni acayip motive ettin :)
ne konuda canımcidden ama :)
ben napiiiim bana akıl ver
ne konuda canım
sana gönderdiğim sitede hamilelik dönemindeki esmaül hüsnalara başladın mı önce ondan başla bence?bu hamilelik sürecinde neler yapabilirm_?
hem dini hem manevi hem normal yaşam için?
sana gönderdiğim sitede hamilelik dönemindeki esmaül hüsnalara başladın mı önce ondan başla bence?
günlük kendine bi program yap Sübhanallah,elhamdülillah, Allahüekber, Estağfiullah gibi bunlardan günlük 1000tane çekicem de ve çek . Namazlarımı aksatmamaya çalış . Bi de bebeğinin hayırlı evlat olabilmesi için onun için hatime başla bizim bi ablamız doğana kadar hep bebeğinin hayırlı evlat olması için onun üzerine hatim indirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?