Amin canım hepimizinkini inşallah, çok sağ ol :)Allah kabul etsin canım benim
Sende sağol canım benim ne güzel içindeki namaz aşkına :)Amin canım hepimizinkini inşallah, çok sağ ol :)
Allah razı olsun:) dün sabah hariç bütün vakitlerimi kıldım, bugünde sabah namazına kalktim çok şükür:) kendimi sabah namazına kalkmaya öyle sartlandirmışım ki gece sık sık, acaba ezan okundu mu vakit girdi mi diye uyandım:) sizin sayenizde Allah razı olsun, dünden beri huzurluyum meğer içimdeki huzursuzluk hırçınlık hep namaz kilmamaktan geliyormuş. İnşallah bir daha hiç bırakmam.Sende sağol canım benim ne güzel içindeki namaz aşkına :)
inşallah bırakmazsın canım Rabbim daim etmen için örnekler sunar önüne senden de Allah razı olsun biz sadece yazı paylaştık sen içinden geldiği için kıldın canım benimAllah razı olsun:) dün sabah hariç bütün vakitlerimi kıldım, bugünde sabah namazına kalktim çok şükür:) kendimi sabah namazına kalkmaya öyle sartlandirmışım ki gece sık sık, acaba ezan okundu mu vakit girdi mi diye uyandım:) sizin sayenizde Allah razı olsun, dünden beri huzurluyum meğer içimdeki huzursuzluk hırçınlık hep namaz kilmamaktan geliyormuş. İnşallah bir daha hiç bırakmam.
Siz beni teşvik etmeseydiniz ben kilmazdim kendimi biliyorum maalesefinşallah bırakmazsın canım Rabbim daim etmen için örnekler sunar önüne senden de Allah razı olsun biz sadece yazı paylaştık sen içinden geldiği için kıldın canım benim
Rabbim inşallah doğru yoldan ayırmaz seni . şimdi her vakit namazını kıl zaten daha sonra arkalarından kazalarını da kılmaya başlarsın canım . aklıma geleni paylaşayım seninle kaza namazlarını otur hesapla işte kaç yaşında adet oldun atıyorum 15 yaşında oldun . 34-15:19 yılın kazasını yapacaksın bunun içinde mazeretli olduğun günlerde olacak onları çıkarman lazım yada çıkarmazsın sana kalmış bir şey ben çıkarmıştım çıkardığımızı varsayıyorum 19*365:6935 günlük kaza borcun var bunu düz hesap 7000 yapıyorum . ayda kaç gün adet olduğunu bilmiyorum 5 günden hesaplıyorum yıllık 60 gün yapar 19*60:1140 gün hasta geçirmişsin senin kılman gereken kaza namazı 7000-1140: 5860 olur canım . bu şekilde hesaplayabilirsin ... sonra da eşine söylersin kaza namazlarımı kılmam için beni teşvik et her namazın arkasından kaza namazı da kılayım diye bakarsın namaz aşkıyla kısa zamanda kılmışsın ...Siz beni teşvik etmeseydiniz ben kilmazdim kendimi biliyorum maalesefama sürekli hakkındaydı bugün baslayayim yarın baslayayim derken 34 yıl oldu. Şimdi diyorum kilmadiklarimin kazası ne olacak, Rabbimin huzuruna borçlu gitmek istemiyorum inşallah ömrüm yeterde kazalarımı da kilarim ( bana bol bol dua eder misiniz namazımı birakmayayim diye. Bugün eşim diyor hayırdır noldu sana o bile şaşırdı :)
İnşallah canım benim,benim yerime hesapta yapmissin Allah razı olsunRabbim inşallah doğru yoldan ayırmaz seni . şimdi her vakit namazını kıl zaten daha sonra arkalarından kazalarını da kılmaya başlarsın canım . aklıma geleni paylaşayım seninle kaza namazlarını otur hesapla işte kaç yaşında adet oldun atıyorum 15 yaşında oldun . 34-15:19 yılın kazasını yapacaksın bunun içinde mazeretli olduğun günlerde olacak onları çıkarman lazım yada çıkarmazsın sana kalmış bir şey ben çıkarmıştım çıkardığımızı varsayıyorum 19*365:6935 günlük kaza borcun var bunu düz hesap 7000 yapıyorum . ayda kaç gün adet olduğunu bilmiyorum 5 günden hesaplıyorum yıllık 60 gün yapar 19*60:1140 gün hasta geçirmişsin senin kılman gereken kaza namazı 7000-1140: 5860 olur canım . bu şekilde hesaplayabilirsin ... sonra da eşine söylersin kaza namazlarımı kılmam için beni teşvik et her namazın arkasından kaza namazı da kılayım diye bakarsın namaz aşkıyla kısa zamanda kılmışsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?