dini paylaşım alanı

Neden gitmez? Aynem ben sadece hayalhanemi değil bi çok kanalı takip ediyorum sözler köşkü,çay haous,uğurakkafa vs.

bunları da ilk defa duydum ah ah daha öğrenecek nelerim var acaba hatta deftere not alayım bunları
Al canım yani ben sahsen herkesi dinlerim kendimce birseyler alırım o ocuymuş bu bucuymuş beni ilgilendirmez sonucta bana magazini,holwoodu anlatmıyor dini anlatıyor nurcu degilim ama dinliyorum severel

Neden gitmez? Aynem ben sadece hayalhanemi değil bi çok kanalı takip ediyorum sözler köşkü,çay haous,uğurakkafa vs.

çünkü sosyal medya da çok fazla yer alıyor sohbete gidenler fotoğrafları vs..
ikincisi de çalışma hayatındaki konumundan dolayı bazı sebepleri var...

ama eşimin liseden beri dinlediği bir sohbet grubu ; okuduğu tefsirleri var...

saydıklarının hepsini biliyorum ve özellikle uğur akkafayı takip ediyorum...

estağfirullah el azim 33
ya gaffar ya settar 33
subhanallah ya celil 33
elhamdülillah 33
Allahuekber 33
La ilahe illallah 55
Okudum

Al canım yani ben sahsen herkesi dinlerim kendimce birseyler alırım o ocuymuş bu bucuymuş beni ilgilendirmez sonucta bana magazini,holwoodu anlatmıyor dini anlatıyor nurcu degilim ama dinliyorum severel
bende nurcu murcu değilim hiç bir yerede bağlı değilim kendi kafama ne eisyorsa hangisi gerçekten imana uygunsa onu yaomaya çalışıyorum inşallah doğru yoldayımdır ne diyim bende genelde trt diyanet falan izlemeye çalışıyorum oraya bayan sahabileri anlatan bayan hocalar çıkıyor ne güzel anlatıyor onları izlemeye

Anlamadım sosyal meydayada resim atmalarında ne sakınca var
Uğur akkafayı beğeniyorum aslında bu kanallar o vesile oldu ama işte yolları ayrılmış uğur akkafa genç kızların onlara bu kadar hayasız şeyler yazmasına çok kızıyor bencede çok yanlış

Bende hoç bi cemaate bağlı degilim her yerden kendime bilgi alıyorum bu yani

canım malum herkesin bi prensibi var..
eşim bazı konularda çok hassas..ve ben içini bildiğimden ona hak veriyorum....

uğur akkafa nın düşüncelerine kesinlikle katılıyorum; genç olmaları maalesef bazı genç kızlarının farklı gözle onlara bakmalarına sebep oldu bi de bildiğim kadarı ile ; bazı sohbetler karışık olmuş ..
hatta farklı uyaran büyükleri de olmuş..

Evet o hatayı uğur akkafada yapmış bir kere sonra bi büyük abileri var hüsnü birşeydi unuttum onları uyardı kadınlar çığlık falan atmışlar hiç hoş degil şimdi kaldırdılar bâyâdır kadınlara sohbet vermiyorlar..

Anladım ama ben doğru bulmuyorum herşeyden bir bilgi ediniyoruz ben yeri gelir rus yazarın kirtabınıda okurum yeri gelir ilahiyatçı bir yazarında

böyle şeyler keşke hiç yaşanmasa ama maalesef..

her taraftan bilgi almak şart ama kendince doğruyu bulmak gerek...

;Yavrum mesela eşim ; zaten cübbeli ahmet hocadan tut hayalhanem e uğur akkafa ya nurettin yıldız hoca ya ve benim aklıma gelmeyen bir çok taraftan sohbet dinliyor ama bedenen hayalhaneme katılmıyor dediğim bu idi...

bu arada kızlar nouman ali khan ın sohbetlerini( altyazılı) de dinleyebilirsiniz çok güzel bir dilleri var

He anladım bizde katılmıyoruz yani banada ters düşen şeyler var..dediğin bi herkesin bi doğrusu var dinliyor olmak onlardan olmak onların herseyine tamam demek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…