ben bu anlattıklarınızı hiç bilmiyorum fazla Fransız kaldımşeyh hasan ali mi
sakallı kır saçlı oaln mı_?
ben bu anlattıklarınızı hiç bilmiyorum fazla Fransız kaldım
tamam canım ama mutlaka paylaşmaya çalış olur mu ?bak sen nouman ali khan il ebaşla :)
onu dinle altyazılı halini felan
benim dinleyip aldığım notlar var
akşam yada haftasonu paylaşırım buradan :)
tamam canım ama mutlaka paylaşmaya çalış olur mu ?
kim bu kişi isim yabancı gibi geldi
Evet evetşeyh hasan ali mi
sakallı kır saçlı oaln mı_?
akşama inşallah bakarım unutmazsam
akşama inşallah bakarım unutmazsam
tamam canım
- Biz burda paylasırız
Kadınları ezdiğine dair delilerinizi sunarmısınız? İşi gücü hurilerle diğil sadece nefis savaşı veren erkekler için yapılmış bi vidyo oluduğu aşikar..inançlı bi insan değilim diyorsunuz sinizle tartışsak bile zaten uzlaşamayız...Bahsettiginiz kisiyi daha once hic duymamistim. (nouman ali khan)
Fakat bugun bayagi bir videolarini seyretme sansim oldu.
Amacim tartisma baslatmak, ortaligi karistirmak degil fakat tum ictenligimle soyluyorum ki bu tarz zihniyetler biraz olsun oz saygisi ve gururu olan kimseleri ya Ateist yapar ya da kole.
Modern bir agizla yobazca dusuncelerini, evrenin kanunuymuscasini insanlara yukluyorlar.
''Kadinlar..." diye baslayan cumlelerin ardinda hep ezme, asagilama ugrasi var.
''Kadinlar.." korunmak istermismis.
Oglanlarda kavvam imis.
Son olarak sunu soyleyebilirim ki, din ile ilgili (Islam) bir seyler ogrenmek istiyorsaniz eger Ihsan Eliacik'i mutlaka takibe alin.
Inancli bir insan degilim fakat yinede anlattiklarini buyuk bir zevkle dinliyorum.
Isi gucu hurilerde olanlardan ise uzak durun derim.
Eger bir cinsiyeti digerine "kavvam" olarak atiyorsan, bu basli basina ezmektir.Kadınları ezdiğine dair delilerinizi sunarmısınız? İşi gücü hurilerle diğil sadece nefis savaşı veren erkekler için yapılmış bi vidyo oluduğu aşikar..inançlı bi insan değilim diyorsunuz sinizle tartışsak bile zaten uzlaşamayız...
Bak bu zihniyete bende karşıyım kastediğin vidyoları izlemedim ama benim şahsi görüşüm şu yönde"yani bir adam eğer eşine karşı sevgi,saygılı,merhametli ise..Bende ona karşı itaatkar ve sadık olurum hiçte gocunmam evde oturup çocuk yetiştirdiğimden"...İkincisi nouman ali khanı izliyor olmamız onu her düşüncesini beğeniyor olmamız anlamına gelmezEger bir cinsiyeti digerine "kavvam" olarak atiyorsan, bu basli basina ezmektir.
Kadin ve erkeklere verdigi ogutleri, siraladigi 7 kadar maddeye iliskin videoyu vb izledim.
Yaklasik 10 dk boyunca yumusak, sevgi dolu pembe sozlerinin ardina gizledigi ve inandirmaya calistigi tek bir gorus vardi; kadinlar itaatkar olsun ki erkeklerde yonetici ve koruyucu olabilsin.
Ve dahada igrenc tarafi, sanki tum kadin ve erkeklerin istedigi buymus, ozlerinde bu gercekler yatiyormusda zalim teknolojiyle birlikte fitrattan kopus baslamis gibi dertli.
Islamda bunu istiyor zaten, bunun farkindayim. Kotu olan dedigim gibi "kitaptan cikardigim sonuc bu" yerine "tum insanlik icin zorunlu olan mutlak gercek bu" seklinde hareket etmesi.
Neyse.
Dinler konusunda uzlasamayacagimiz kesin.
Fakat dogru ve yanlislar uzerinden yapilacak bir tartisma ile pekala kutsallarin gerekliligi, dogrulugu, yanlisligi noktasinda bir sonuca varabiliriz.
Hatta ise istatistikleri, tarihi verileri vb de katarsak is cok eglenceli bir hal alacaktir.
Ama tirnak isareti icinde yazdigin kisim zaten onun destekledigi gorusun biraz daha yumusatilmis hali. Pek bir farki yok.Bak bu zihniyete bende karşıyım kastediğin vidyoları izlemedim ama benim şahsi görüşüm şu yönde"yani bir adam eğer eşine karşı sevgi,saygılı,merhametli ise..Bende ona karşı itaatkar ve sadık olurum hiçte gocunmam evde oturup çocuk yetiştirdiğimden"...İkincisi nouman ali khanı izliyor olmamız onu her düşüncesini beğeniyor olmamız anlamına gelmez
Yumuşatılmış hali değil olması gereken hali..Yani herkesin evlilikten beklentisi farklıdır kimse aynı düşümceye sahip olmaz,olmak zorundada değildir...Ama tirnak isareti icinde yazdigin kisim zaten onun destekledigi gorusun biraz daha yumusatilmis hali. Pek bir farki yok.
Fakat bir konuda (kutsallarin var olmasinin sebebi olan "insanlar" hakkinda) gerici, dogmatik ise bu emin ol diger soylediklerine, inandiklarinada yansir.
sayfanın adı ''dini paylaşım alanı '' inançlı biri değilim diyorsunuz o zaman zaten uzlaşamayız kadın erkek asla eşit değildirBahsettiginiz kisiyi daha once hic duymamistim. (nouman ali khan)
Fakat bugun bayagi bir videolarini seyretme sansim oldu.
Amacim tartisma baslatmak, ortaligi karistirmak degil fakat tum ictenligimle soyluyorum ki bu tarz zihniyetler biraz olsun oz saygisi ve gururu olan kimseleri ya Ateist yapar ya da kole.
Modern bir agizla yobazca dusuncelerini, evrenin kanunuymuscasini insanlara yukluyorlar.
''Kadinlar..." diye baslayan cumlelerin ardinda hep ezme, asagilama ugrasi var.
''Kadinlar.." korunmak istermismis.
Oglanlarda kavvam imis.
Son olarak sunu soyleyebilirim ki, din ile ilgili (Islam) bir seyler ogrenmek istiyorsaniz eger Ihsan Eliacik'i mutlaka takibe alin.
Inancli bir insan degilim fakat yinede anlattiklarini buyuk bir zevkle dinliyorum.
Isi gucu hurilerde olanlardan ise uzak durun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?