dini paylaşım alanı

amin canım inşallah Rabbim sana da hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallah

aminler kalbimizden canım..
hep birlikte birbirimiz için ahiretimiz ve bu dünyamız için çalııp çabalama yolundayız...
Rabb im cümlemizi muvaffak eylesin inşaallah

Merhaba hanımlar, bu sayfaya da katılmak isterim, neler yapıyorsunuz, ibadetlerimizi mi yazıyoruz?

aminler kalbimizden canım..
hep birlikte birbirimiz için ahiretimiz ve bu dünyamız için çalııp çabalama yolundayız...
Rabb im cümlemizi muvaffak eylesin inşaallah
valla hiç hevesin geçmeden hergün bulup yazıyosun okadar imreniyorumki senin gbi olmaya ben bi ara hevesleniyorum sonra boşluyorum hep böyle devam ediyor uzulduğum birşey olduğunda ibadetlerimi boşluyorum sen nasıl başladın nasıl kazandın yani benim ailem iyi insanlardır ama ibadet konusunda zayıflar yani ben kendim hep kapanmayı istedim araştırdım okudum ama geçiyor yani ara ara heves ediyorum sen nasıl başladın ve nasıl nefsinle başedebiliyosun

Öncelikle açık sözlü olduğun ve öz eleştiri yapabildiğin için cidden şanslısın..
çünkü çoğumuz bunu dile getirmekte zorlanıyoruz..

benim ailemde anneane babanne dedeler yoktu...dedem ve babannemi hiç görmedim..dedem ve anneannemi ise en son gördüğüm biri 4 biri 10 yaşımdır..bilirsin genllikle namaz ibadetler yaşlılar tarafındna yapılır kafamıza kazınır..
aneeannemden kalan en büyük hatıram onun namazlarını daim kılması ve her ezan da cc. demesi idi..
velhasıl benim ailemde de annem dışında namaz kılan yok idi..ve de kapanmaya vs çevremiz karşı idi...
şansım ise üniversite de özgür ortamımın olması ve bi gün ansızın karar verip bunu uygulamam idi..Rabb im nasip eyledi bin şükür..

öncesinde de namazlarımı düzene koymaya çalıştım okudum boşdurmamaya çalıştım vs..

ama nefis şeytan öyle hilebaz ki ; her daim şaşırtmaya hazır..

o yüzden kendimizi boş bırakmayıp bol bol okumalıyız dini ilimler Kur an vs..

arkadaş ortamı cidden çok önemli..

burada biz paylaşımlarımız ile birbirimize güç veriyoruz ..

enerji veriyoruz..

inşaallah ibadetlerimiz daim olur kuzum..

sormak istediğin düşüncelerrin paylaşımların var ise her daim bekleriz..

çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canım. benide bu konuda en çok teşvik eden eşim çok şükür namazını hiç bırakmaz. Allah banada nasip etsin bugunden itibaren bende başlıyorum ibadetlerime önem vermeye zikir çekmeye ve dedikodu yapmamaya. bu sayfadan ayrılmıyacağımki bende sizden güç buluyim canım çok sağol Allah kabul etsin ibadetlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…