dini paylaşım alanı

hayırlı cumalar güzeller

Cuması AŞK olanın aşkı baki olsun!

Hayırlı cumalar hepimize...

hayırlı cumalar

sevgili arkadaşlarım ...
nasılsınız yaşamınız nasıl gidiyor...
neler yapıyorsunuz ..madden manen..
mutlu musunuz?
bugün dertleşme günü...
yapmak istedikelrinz hedefleriniz hayalleriniz, yaşama dair değiştirmek istedikleirniz neler...

biraz sohbet edip birbirimizden feyz alalıminşallah..

cevaplarınızı heyecanla bekliyorum

elhamdülillah iki bebişle biraz yorucu biraz koşturmacalı ama bol da neşeli geçiyor hayat

manen mutluluğum ailem, eşim, evliliğim, çocuklarım...ama huzurum tam değil malesef

bu topiği bulduğumda başladığım namazım tökezleyerek devam ediyor ne yazık ki

daha önce de yazmıştım alnı secdeli çocuklar yetiştirmek istiyorum rabbimin izniyle ama kendi alnımı secdeye zor yaklaştırırken çocuklarımı nasıl yetiştireceğimi şaşırıyorum

ağzı dualı, gönlü iman dolu ,alnı secdeli kullar olabilmek ve yetiştirebilmek duasıyla inşallah şu mübarek cuma saatinde

üniversitedeyken hala 'Allah razı olsun' diyerek andığım bikaç arkadaşım vardı, odalarına gitmekten mutlu olurdum ordaki sohbet beni daha mutlu ederdi kendi odamdan. her cuma gecesi mescitte kuranı kerim okur arkasından sohbette bulunurlardı sağolsunlar. o zamanlar namazımı ihmal etmez, günde 1 cüzde kuran okuduğum olurdu

insan çevresinde böyle insanlara ihtiyaç duyuyor

benelse o kadar içten duygusal hüzünlü anlatmışsın ki durumunu içime huzur geldi...
ahir zamanda manen güzel işlerde bulunmak o denli zor ki..nefsimize o kadar ağır geliyor ki iyi ameller işlemek bu ciddi anlamda normal....bu drumdan kurtulmak için bol dua zikir şükür edip Rabb imizden dileyeceğiz...
sabırla...
bıkmadan usanmadan...
''namazı yarım olanın huzuru da yarım olur'' gerçek anlamda doğru...secdeye uzanıp dua etmek Allah (CC) ile konuşmak bambaşka....

inşaALLAH ALNI secdeye değen dualı zikirli ahlaklı imanlı insanlar olarak öyle de evlatlar yetiştiririz...

arkadaşlar sorularım hepiniz için geçerli elele gönülgönüle nasıl daha iyi bir hayat yaşarız sosusuna cevap bulup uygulayacağız inşallah :))

Reactions: gsx
Gün olarak geç kalmişim .. ama elden geldigi kadar cevap yazayım ...
yaşamım; hamdolsun
madeye hiç girmiyorum ,
manen : manen mutlu olmak demek ,artık bişi isetemem demek bence ..asla istedigim gibi olamam ancak olmak için çabalarım dahada ileri, dahada ileri. çünkü maneviyatın sonu yok !

Yapmak istediklerim: önce kendimi doldurmak vede en yakınlarımlarım ve ulaşabildigim kadar çevreme ulaşmak, damlada olsa insanların gönlüne onun sevgisi akıtmak ....

hayırlı geceler...dualarınıza ihtiyacım var...

haklılığımı ortaya koyarken RABB im yardımcım olsun inşaallah...
günaydın RABBİM yardımcın olsun inşlallah canım seninde hepimizinde..
dert bir değilki hangi birini yazayım şimdi bilemedim hayatımla ilgili büyük bi karar vermem gerekiyor fakat o kararı verebilme cesaretim yok şu anda o yüzden beklemedeyim.. ne doğru ne yanlış hepsi birbirine girmiş durumda inşallah şubat 4 te gidiyorum inanıyorum ki rabbim orada bi çıkış kapısı bi yol gösterecektir..
bide canım bizim başlamış olduğumuz bi hatim vardı kimseden ses soluk yok bitsin ki yenilerine devam edelim ama dimi..

28 i son gün canım hatim iççin bitirenler haber ediyor...yazacam inşaallah

Allahım razi olsun

Selamlar
Ben de hatimi soracaktım. Cevabı verilmiş bile. Sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim ne kadar iyi niyetli allahım hayırlı ne ne derdiniz var bilmiyo
28 i son gün canım hatim iççin bitirenler haber ediyor...yazacam inşaallah
bilmiyorUm ama allahım bir bildiği vardır yada zamanı dua bile olgunlaşır ne derdiniz var bilmiyorum ama allahimchakkinizda hayırlısı verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…