dini paylaşım alanı

ediyorum kuzum.. Rabb im inşirah ferahlığı versin negatif enerji defola..güzellikler gelsin inşaallah :)
seni seviiyorum ne olur iyi ol...
Ne kadar samimi bir cevap allah senden razı olsun. Hep birlikte güzellikler yaşayalım inşallah, rabbim tüm ümmete dünya ve ahiret güzelliği versin.

Yumurtalıklarin biraz tembel dedi dün kan tahlili verdim bugünde kan tahlili sonucu adet söktürücü verecek daha sonra ilaç tedavisi uygulayacakmis inşallah anne olabilirim bende

Yumurtalıklarin biraz tembel dedi dün kan tahlili verdim bugünde kan tahlili sonucu adet söktürücü verecek daha sonra ilaç tedavisi uygulayacakmis inşallah anne olabilirim bende
Benim de yumurta tembelliği vardı doktorum yumurta çatlatici hap verdi ve hamile kaldım Rabbim isteyen herkese sana da nasip eylesin insaallah (AMIN)

Sahihuban canım allah senden razı olsun gerçekten 2 gündür sabah namazlarimi kikiyorum okadar huzurluyum ki telefonu kuruyorum uzaga koyuyorum calinca kalkinca hemen uykum dağılıyor zaten ama genelde netten bakıyorum namaz vakitlerine ona göre alarm kuruyorum mesela sabah namazi 3 50 de okunuyor nette ama ben 4 10 a kuruyordum bu sabah kalktım 4 10 da kildim tam yatağa girdim ezan okundu neden acaba öyle gec okundu anlamadim dün bütun namazlarimi kildim aksam namazindan sonra hem internetten hem de kendim kurani kerimden meryem suresini okudum inan aglayarak okudum huşu içinde dua etiim insallah rabbim duyar sesimi dualarimi kabul eder namazlarda kıyafet takintim var benm ya boydan başka elbise giyiyorum gunlukleri çıkartıyorum belki bişey sıçramıştır diye rabbim kabul etsin inşallah herkesin dualarını icindede benimkini

BAYRAM arefesi gecesi rüyamda bir erkek bebek okadar tatlısını kucağıma aldım eşime gösterdim bak ne kadar tatlı diye ama bana bir gülüşü vardı anlatamam rüyamdan uyanmak istemedim uyandım bayram günü şükür ettim rüyama 2 rekat şükür namazı kildim aglayarak dua ettim insallah benmde olur böyle tatlı bebeğim diye Sahihuban

Allah ım razı olsun senden de ..
ibadetleirmizi kabul ve daim eylesin inşaallah.
sen duanı et kuzum ben de hepimiz için ediyorum..
gerçekten yürekten istemek ve bu konuda çaba göstermek gerek..
sen bi adım attın maşaallah ..
imsak vakti namaz vaktinin girdiği vakit : ezan ise daha geç okunabiliyor sabah namazı için söylüyorum ...
ramazan dışında, ezan saatini daha geniş bir zamana yayıyorlar. Onun için siz sabah namazı için imsak saatine bakmalıyız. İmsak saati girdiğinde ezan okunmasa bile namaz kılabiliriz...

Ozaman imsak girmişti kabul olur allahın izni ile

kuzum ilaçlarını düzenli kullan doktorunun dediklerini uygula evelallah ın da izni ile olur tabi ki neden olmasın..
yavaş açlışıyor demiş çalışmıyor bebeğin olmaz dememiş..
benim polikistik overim vardı: bebek sahibi olman düşük ihtimal dedi: önce kilo ver sonra ilaç tedavisi dedi..dediğini yaptım şükürler olsun nasip etti Rabb im..
sakın karalar bağlama negatif düşünme..
yüreğini ferah tut..dilini kalbini şükürlü ve dualı tut...
biz seninleyiz :) Rabb im bizimle ...

İnşallah bizimde evladımız olacak inanıyorum sadece biraz sabretmek gerekiyor ben zaten genelde herşeyi armut pis ağzıma düş gibi bı hayat geçirmiyirum hep aşama aşama . Sözlenecektim mesela olmadi eşimin bana aldığı tektaş yüzük 1.5 yıl sonra parmagima girdi nisanlandim yaklaşık 2 yıla yakın bir zaman sonra evlendim çok şükür bin şükür her halimize . Yine öyle olacağını tahmin ediyorum Rabbim ne istediysem nasip etti ama hep dua ile şimdide öyle olacak inşallah gerek kendim gerek çevremdeki herkesten dua isteyeceğim Rabbim mucizesini bana da nasip edecek bu ara bende biraz kilo vermeye çalışıyorum 70in ustundeyim bende ve bu ara ailevi stres yüzünden daha çok aldım hem hamile kaldığında da ister istemez kilo alıyorsun en azından baştan vermek nasip olur veririm inşallah

Benim de yumurta tembelliği vardı doktorum yumurta çatlatici hap verdi ve hamile kaldım Rabbim isteyen herkese sana da nasip eylesin insaallah (AMIN)
Teşekkür ediyorum bana şuan inanılmaz bir huzur verdiniz en büyük korkum doktora gidip asla anne olamazsın lafiydi ki öyle bı lafla karşılaşmadım inancım daha çok arttı bin şükür

Teşekkür ediyorum bana şuan inanılmaz bir huzur verdiniz en büyük korkum doktora gidip asla anne olamazsın lafiydi ki öyle bı lafla karşılaşmadım inancım daha çok arttı bin şükür
Hatipoğlu hocanın anlattığı bi olayı aktarayım hatırladığım kadarıyla bilen varsa yanlışın olursa affedin ..
Peygamber efendimız ( s.a.v) zamanında çocuğu olmayan eş sorar ya rasulallah bizim ne zaman çocuğumuz olacak ??peygamberimiz De RABBİNE danışir ve o eşe der " hiç bir zaman çocuğunuz olmayacak " adam çok üzülür bunu duyunca evine gider aradan biraz zaman gecer peygamberimiz o adamı kucağı cocuklu gorunce sasirarak rabbine sorar ya rabbim bu adamin hic cocugu olmayacakti nasil olur diye aldigi cevap(tuyleri diken diken edeceğine eminim ki) o adam benim ona evlat vermeyeceğimi söylememe rağmen hiç bıkmadan usanmadan benden evlat istedi dua etti der...yani Allahın izniyle ....Rabbim o der olur kardeşim kalbini ferah tut Rabbim sigin ...

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ediyorum biliyordum bunu ama tekrar duymak daha iyi geldi sevgilerimi sunuyorum sana yüreğinden öpüyorum

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ediyorum biliyordum bunu ama tekrar duymak daha iyi geldi sevgilerimi sunuyorum sana yüreğinden öpüyorum
Allah sen den de razı olsun canim Rabbim kalbinden geçeni en kısa zamanda versin ❤❤

Herkese selamünaleyküm diyorum

günleriniz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz

şu kısacık ömrümüz de maddi Ma’nevi fiziki ruhsal bedenen kendimize faydalı neler yapıyoruz sürekli başkaları için değil kendimiz için neler yapıyoruz onu merak ediyorum onu sorguluyorum

bir insan kendi fiziken ruhen bedenen iyi olmaz ise bir başkasına nasıl faydası olur
:mesela kendi ailesi içerisinde huzuru yakalayamamışsa dışarıda dini hayatında nasıl iyi olabilir?

Bugün kendimiz için neler yaptık geldi bunu konuşalım

Günün Ayeti
Eli sıkı olma, büsbütün eli açık da olma. Sonra kınanır ve çaresiz kalırsın.

(İsrâ, 17/29)

Günün Hadisi
Allahım, beni bağışla, bana merhamet et, bana hidayet nasip eyle, bana âfiyet ve (hayırlı) rızık ver.

(Muslim, “Zikir”, 35)

Günün Duası
Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! Duamı kabul et!

(İbrahim, 14/40)

Günün Ayeti
Oruç, sayılı günlerdedir. Sizden kim hasta, ya da yolculukta olursa, tutamadığı günler sayısınca başka günlerde tutar...

(Bakara, 2/184)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…