dini paylaşım alanı

verimli rutinim :

*1günlük kaza namazı kıldım...
*2sayfa Tecvidli oalrak Kur an okudum
*tesbihat yaptım
*kevser; tebbet surelerinin mealini çalıştım : namaz kılarken aklımda hatırlıyorum artık ..
*kuranı tecvidli çalışmamdan bir video daha izledim dersimi tamamladım.. (16 video daha var )
*oğlumla güzel vakit geçiriyoruz-verimli -eğlenceli-- şükürler olsun
*yemeklerim uzun süredir düzenli rutin.. (çorbası ana yemeği pilavı slatası ayranı)
*diyetime devam ediyorum...hedefime son 9 kg civarı kaldı..
eğer boğazımı tutabilir devamlıılık sağlarsam 2 ay da idealime düşeceğim inşaallah sağlıkla...

Pazartesi günü 4 buçuk gibi eşimle daha önce planladığımiz iftarı gerçekleştirmek için küçük hazırlıklar yapıp Sultanahmete gittik ikindiyi SultanAhmette kıldık bin şükür Nihat Hatipoğlu nun yapmış olduğu programa canlı canlı tanık olduk sonra Sultanahmet meydanda iftarımızı açtık Sultanahmet camiinde akşam namazı yatsı namazı ve teravih namazını kıldık ama ne güzel bı namazdi hoca o kadar yavaş ve aheste aheste kıldırıyor ki anlatmak imkansız çok büyük mutluluktu. biraz Sultanahmet'te gezdikten sonra ver elini Eyüp Sultan dedik ve Eyüp sultana gittik Sahuru Eyüp Sultan camiinin kenarında yaptık ve ezan okundu hoca önce biraz Kuranikerim okuyup dua yapıp öyle sabah namazını kıldırirmis ama ne güzel Kuran tilaveti dinledik kulaklarimizin gönlümüzün pası silindi sesi hep ağlamaklı ama müthiş bir huzur bir sabah namazı kıldık ilk kez o kadar uzun bir namaz kıldım ama içi huzur doluydu hiç bitmesin dedim . Sonra bitti duamizi ettik dışarı çıktık kiorada her sabah yapılan duadan bizde nasibimizi aldık ne güzel bir sesle ne güzel bir askla dua edildi içimiz hep huzur dolu Eyüp Sultanin kabrinin olduğu yerde dua ettik . İlk gidisimdi ilk sabah namazını camide kilisimdi ama hepsinin tadı damağımda kaldı yolunu düşer mi bilmem ama inşallah yolunuz düşer Eyüp Sultan da sabah namazını kilabilirsiniz .

Günün Duası
Allah’ım! Yolculuğun güçlüklerinden, üzücü manzaralarla karşılaşmaktan, iyiyken kötü olmaktan, mazlumun bedduasından ve dönüşte mal ve çoluk çocuğu kötü hâllerde bulmaktan sana sığınırım.

(Nesâî, "İsti’âze", 41–42)

Allah razı olsun canm iyyim şükür biraz sıkıntım var ya ne güzel ramazanda sabah namazlarini hiç aksatmazdı m şimdi kalkamiyorum alarm caliyo amas nafile uyanınca kahroluyorum

kardeşim geceden bu sabah namaza kalkacağım Allah ım yardım et diyerek uyu : du aet.. alarmını kur mümkünse hemen kapatmayacağın ancak duyabileceğin uzaklıkta bi yere koy...

kardeşim geceden bu sabah namaza kalkacağım Allah ım yardım et diyerek uyu : du aet.. alarmını kur mümkünse hemen kapatmayacağın ancak duyabileceğin uzaklıkta bi yere koy...
Hımm mantikli bu evet duyabileceğim ama ulaşamayacagim yere koymam allah razı olsun senden deniycem buaksam insallah kalları m vicdan azabı duyuyoru.m inanki ne kalicak kardeşi m yanimiza tek kar namaz kur-an güzel ahlak din iman çok şükür ellemek istedim sabah namazı kılarken öyle huzur buliyorumki

C cansu_tr hayal_hatun kızlar nasılsınız neler yaparsınız :)
Elhamdülillah canım iyi olmaya çalışıyorum bizim ailevi sorunlar devam ediyor ve her geçen gün farklı bir hal alıyor inan anlatsam dinlemek istemezsin . Onun dışında Ramazan'ın sonunda adet oldum ama bı damla bı damla noldugunu anlamadım gece yattığımda sol kasigimda segirme oluyor bakalım yarın sabah doktor randevum var neler olduğu cikacak ortaya

canım ailevi sorunlar en yıpratıcı olan...gerçekten kolaylıklar diliyporum..anlatmak istersen de dinlerim kuzum...
GEÇMİŞ OLSUN kuzum inşaallah sorun çıkmaz ..stresten olabilir belki ..oldu mu olacak mı gibisinden.. havalar bile etkiliyor .. haberdar et mutlaka biizi.. meraktayım ..

Günün Ayeti
Her insanın amelini boynuna yükledik. Kıyamet günü kendisine, açılmış olarak karşılaşacağı bir kitap çıkaracağız. ‘Oku kitabını! Bugün hesap sorucu olarak sana nefsin yeter’, denilecektir.

(İsrâ, 17/13-14)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…