hoşgeldin :)Selamunaleykum.bende katılabilirmiyim size..
hoşgeldin :) çok sevindim gelmene...Bende katılmak ıstiyorum neekadr güzel şeyler yazmissiniz
Allah razı olsun canm iyyim şükür biraz sıkıntım var ya ne güzel ramazanda sabah namazlarini hiç aksatmazdı m şimdi kalkamiyorum alarm caliyo amas nafile uyanınca kahroluyorumhoşgeldin :) çok sevindim gelmene...
nasılsın?
Allah razı olsun canm iyyim şükür biraz sıkıntım var ya ne güzel ramazanda sabah namazlarini hiç aksatmazdı m şimdi kalkamiyorum alarm caliyo amas nafile uyanınca kahroluyorum
Hımm mantikli bu evet duyabileceğim ama ulaşamayacagim yere koymam allah razı olsun senden deniycem buaksam insallah kalları m vicdan azabı duyuyoru.m inanki ne kalicak kardeşi m yanimiza tek kar namaz kur-an güzel ahlak din iman çok şükür ellemek istedim sabah namazı kılarken öyle huzur buliyorumkikardeşim geceden bu sabah namaza kalkacağım Allah ım yardım et diyerek uyu : du aet.. alarmını kur mümkünse hemen kapatmayacağın ancak duyabileceğin uzaklıkta bi yere koy...
Elhamdülillah canım iyi olmaya çalışıyorum bizim ailevi sorunlar devam ediyor ve her geçen gün farklı bir hal alıyor inan anlatsam dinlemek istemezsin . Onun dışında Ramazan'ın sonunda adet oldum ama bı damla bı damla noldugunu anlamadım gece yattığımda sol kasigimda segirme oluyor bakalım yarın sabah doktor randevum var neler olduğu cikacak ortaya
Elhamdülillah canım iyi olmaya çalışıyorum bizim ailevi sorunlar devam ediyor ve her geçen gün farklı bir hal alıyor inan anlatsam dinlemek istemezsin . Onun dışında Ramazan'ın sonunda adet oldum ama bı damla bı damla noldugunu anlamadım gece yattığımda sol kasigimda segirme oluyor bakalım yarın sabah doktor randevum var neler olduğu cikacak ortaya
bildiğin bir sebebi vaer mı kuzum ..
Ara ara okuyorum inşallah fayda eder.bildiğin bir sebebi vaer mı kuzum ..
bi inşirah okur musun hemen :)
ediyorum kuzum.. Rabb im inşirah ferahlığı versin negatif enerji defola..güzellikler gelsin inşaallah :)Ara ara okuyorum inşallah fayda eder.
Somut bir sebep yok, birikmişlik diyelim.
Dua et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?