dini paylaşım alanı

Merhabalar bu şans duası deniliyor peki anlamını bilen var mı acaba

Eklentiler

• D61B2E01-B5D8-4F75-99C9-E6197A3314EB.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 50
Günün Ayeti
Ey insanlar! Size Rabb’inizden kesin bir delil (olan Hz. Muhammed) geldi ve size apaçık bir nur (olan Kur’an’ı) indirdik.

(Nisa, 4/174)

Günün Hadisi
Kıyâmet gününde (ameller tartılırken) mü’minin mizânında güzel ahlâktan daha ağır (gelecek) bir şey yoktur. Şüphesiz ki Allah Teâlâ, kötü huylu, çirkin sözlü kimseleri sevmez.

(Al-Tirmidhi, "Birr", 62)

Günün Duası
Allahım! Çabamızı karşılıksız bırakma, günahlarımızı bağışla, ibadetimizi en güzel şekilde yerine getirmemizi sağla.

Günün Ayeti
Artık kim zerre ağırlığınca bir hayır işlerse onun mükafatını görecektir. Kim de zerre ağırlığınca bir kötülük işlerse onun cezasını görecektir.

(Zilzâl, 99/7-8)

Günün Hadisi
Oruçlunun iki sevinci vardır; biri iftar zamanında, diğeri orucunun sevabı ile Rabbine kavuştuğu zamanda

(Bukhari, “Savm”, 9; Muslim, “Sıyâm”, 30)

Günün Duası
Allahım! Kötü işlerden ve kötü ahlâktan beni koru. Bunlardan da beni ancak sen korursun

Günün Ayeti
Andolsun biz, Kur’an’ı düşünüp öğüt almak için kolaylaştırdık. Peki, öğüt alacak yok mu?

(Kamer, 54/17)

Günün Hadisi
Rabbinize karşı gelmekten sakının, beş vakit namazınızı kılın, Ramazan orucunuzu tutun, mallarınızın zekatını verin, yöneticilerinize itaat edin. (Böylelikle) Rabbinizin cennetine girersiniz.

(Al-Tirmidhi, "Cum’a", 80)

Günün Duası
Allahım! Bana helâli ver, haramdan uzak kalayım. ibadetinle meşgul et, günaha düşmeyeyim. Lütfunu ver, başkasına muhtaç olmayayım. Ey bağışlaması bol olan Rabbim!

Bugün biraz rahatsızım canım . İdare ediyoruz kaza namazı pek kilamaz oldum sıcaklardan vakit namazını kılana kadar su ter oluyorum bakalım inşallah kilabilirim . Sen nasılsın neler yapıyorsun
canım Rabb im ferahlık versin inşaallah :)
rahatsızlığpın nedir?
ben de şükürler olsun iş güç koştururum : cuma geldi bi hafta daha bitttiii

canım Rabb im ferahlık versin inşaallah :)
rahatsızlığpın nedir?
ben de şükürler olsun iş güç koştururum : cuma geldi bi hafta daha bitttiii
Sanki grip olur gibi oldum ama dinlence çabuk geçti sıtma tutuyordu bian üşüyorsdum bian terliyordum geçti şükür bugün iyiyim

Ah kimseler yazmıyor
Çok üzülüyorum
Ben dahi yazmıyorum bi süredir ne acı
Oysa üç kişi de olsa paylaşmak ne kadar huzur verici

Ayağa kalkmam gerek
Dirayetli olmam gerek
İnternet uyuşukluğu sosyal medya zayisi olmak istemiyorum
Bugün şehir dışından misafirlerim geliyor
Güzelce ağırlayıp sonrasında eylül ile birlikte okumalarımı atttırmam gerek
Hadi bismillah

Haydi
Haydi bismillah o zaman canım benim .. maalesef sosyal medya bazen insanın saatlerini alikoyabiliyor ne acı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…