Rabbim bir ramazan ayına daha ulaşmayı nasip etti hamd olsun
İlk haftası su gibi geçti.
ikinci haftaya başladık elhamdulillah.
• Hemen her gün Kur an okumaya veya dinleyerek takip etmeye gayret ediyorum evelallah. Lezzeti şifası hamd olsun.. çok seviyorum Kur an ımızı.. Rabbim hakkıyla idrak edip uygulamayı nasip eylesin
• namazlarımda daha sakin yavaş usüle uygun kılmak niyetim.
Bu arada 4aydır online olarak diyanetin Kur an öğrenme derslerine devam ediyorum. Tecvid öğrenmek müthiş bir his.
ilçelerdeki müftülüklerle iletişime geçip uygun bir grupla öğrenebilirsiniz, harflerden başlayarak öğretiyorlar. Ev konforunda eğitim pahabiçilemez. Tavsiye ederim.
Rabbimiz Allah hepimize hayırlı sağlıklı ramazanlar nasip eylesin inşaallah...
Aleykümselam çok iyi yaptınTesadüfen gördüm burayı benimde mesajlarım varmış bakınca hatırladım bi selam vereyim dedim.
Aleykümselam çok iyi yaptınNasılsın nasıl geçiyor Ramazan ayımız
2013 idi başlangıç sanırımİyi geçiyor diyim manevi anlamda biraz eksikliğim olsada hangi ramazan kötü geçebilir :)
Eski mesajlara baktım adını değişmişsin o zaman evlenicekmişsin falan baya olmuş.
Öyle kıymetli bir eser ki..
oku oku doyamıyor insan
Allah emek verenlerden vesile olanlardan razı olsun
okudukça içi sevgi bağı doluyor insanın.
islam hayatına dair efendimiz sav in yaşantısı ve sözlerinden yola çıkarak bilgi sahibi oluyoruz
çok çok güzel…
Keşke irerlese güzel sohbetler olsa ama diğer topikler gibi katılım olmuyor malesefBu topiğimizi ayrı seviyorum.
Yıllardır var.
MaalesefKeşke irerlese güzel sohbetler olsa ama diğer topikler gibi katılım olmuyor malesef
Elimizden geldiği kadar yazalım inşaallah.. yeni gördüm katılım saglayacim ..namaz sayfam var oraya günlük ibadetlerimi yazıyorum burayada yazarımMaalesef
Zaman zaman katılım var
Ama günlük olsa ne keyifli olur
Kimse uğramıyor kuzu pekBen de burayı yeni farkettim ne güzel paylaşımlar yapılmış bazen ben de uğramak sohbetinize eşlik etmek isterim
Ben de burayı yeni farkettim ne güzel paylaşımlar yapılmış bazen ben de uğramak sohbetinize eşlik etmek isterim
Kimse uğramıyor kuzu pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?