dini paylaşım alanı

Bu sabah şenlik yeriydi gönlüm...

hamd olsun ki sabah namazını eda ettim ardından günlük Kur an; meal okumalarımı yaptım. Ebeveynlik okumamı yaptım.Vizeler için üç konu bitirdim. Ardından biraz yürüdüm. Sincapları seyrettim. Kuşları dinledim.Sesli bir okuma yaptım..
...
Hamd olsun

Eklentiler

• 5B4CC64A-D970-4C67-A4AA-ADEABB15BF11.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 9E2E8C79-0DB0-43B7-BDE0-9C2930DC578E.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 44

Tabiki. Benim yaşam amacım Allah'ın rızasını kazanmak. Hakkıyla kulluk edebilmek. Kendimi geliştirmek istediğim alanlar dini yönden eksikliklerim,tamamlayamadiklarim.

Amin Amin Amin

Sizin okuduğunuz takip ettginiz Kur'an tefsiri ilmihal kaynakları neler peki sakıncası yoksa.

evimde bir Kur an meali mevcut uzun süredir.ondanokurdum yayını hatırlayamadım, ama feyzul furkan tek kitap kısa tefsirli; ayrıca diyanet in Kur an Yolu tefsirini almak niyetim. Kur an yolu: Eylül’de yeni baskıya girecekmiş.
Portakal ağacı podcast tefsir derslerni ve Fatma serap karamollaoğlu hocanım Kuran seferberliği” adı altında tefsir grubu var ondan faydalanmaya çalışıyorum..
Kardeşim tavsiye ederin

Evde fiskillenen ( yeşillene ) 8 patatesi toprağ ekmiştik; öyle cömert ki Rabbimiz bir verdik yüz verdi.. hamd olaun

Eklentiler

• 7AD54D4F-F3FD-4640-9838-8C7D9F0F9322.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu gruba nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.

Maşallah çok güzel kardeşim. Ben Risale-i Nur okuyorum. Bu asrın bütün sorularına cevapları herşeyiyle onda buldum sadece. Kur'an tefsiri çok güzel bı anlatım. Bende tavsiye ederim inşallah

Uygulamayı indirdim. Link ile uygulamaya katildım. Allah razı olsun canım, hakkını helal et. İnşallah uygularım. Amin.
Çok çok mutlu oldum.
Benim kaçırdığım günler oldu ama öyle bir grupki oldukları yerden başlayıp devam edebiliriz . Kut an hrm ayrı ayrı ders hem de bütün bir ders ve anlatım niteliğinde kardeşim

Bu sabah bir süredir okuduğum meal i hatmettim hamd olsun/
Öyle bir huzur öyle bir mutluluk ki nasıl şükretsem bilemedim

aklımda kalbimde nakşeden şey “ kur anın her harfine bir hasene sevap verilmesi” dinimiz buyuruyor.. hamd olsun..
hiç. Bir iyilşj yapamadıysak Kur an okuyalım bir başka din kardeşimize dua edelim ..

ah Rabbim şükürler yağmur olsun yağsın

Arkadaşlarım bir instagrram sayfam var / çocuk kitapları tanıttığım ve kendi gayretimi emeğimi hepimize ki en başta bana destek olsun, kamçılasın diye paylaşım yapıyorum. İlgi duyarsanız paylaşabilirim hesabımı.

Allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…