Çabalarımız amacmıx niyetimiz?
Sadelikherseydir mesela sizin hayat amacınız nedir? Nasıl bir yaşam içerisindesiniz? Kendinizi geliştirmek istediğiniz yönleriniz neşer? Bence once burdan başlayalım ne dersiniz
MaşaallahTabiki. Benim yaşam amacım Allah'ın rızasını kazanmak. Hakkıyla kulluk edebilmek. Kendimi geliştirmek istediğim alanlar dini yönden eksikliklerim,tamamlayamadiklarim.
Maşaallah
Hepimizin ana amcı rızai ilahi..
Bu yolda çabalamak
İnsanlara faydalı olabilmek
Işık saçabilmek
Amin Amin AminRabbim kimin ne derdi varsa derman ver Allah ım
hastalığı olana şifa ver Allah ım
borcu olana en kısa zamanda ödemeyi nasip et Allah ım
evlat hasreti çekenlere hayırla sağlıkla Nasip et Allah ım
evladıyla, ailesiyle, sevdiğiyle veya kendi hastalığı ile imtihan olan kullarına , tez şifa ver ve dayanma gücü ver canım Allah ım...
her işi yaparken Hakkı adaleti gözeterek muamale etmeyi; her ne iş yapıyorsak dürüst ve doğru şekilde yapmayı nasip et Rabbim...
yürürken, uyurken ,otururken, düşünürken hep Senin yolunda olmayı nasip et canım Allah ım...
ömrümüzü , vaktimizi, rızkımızı, ibadetlerimizi, iyiliklerimizi bereketlendir Rezzak Allah ım...
düşünen , akleden, aynı yerden iki kere sokulmayan müslümanlar olmayı nasip et canım Rahmanım..
son nefesimizde dahi eşhedü ella ilahe illallah ve eşhedü enne muhammedün abduhu ve rasulülühü diyerek çene kapamayı nasip et Rahim Allah ım....
ve bizden Razı ol Allah ım...
cennetine kabul buyur canım Allah ım..
bizleri cennetini isteyebilecek güzellikşer ve salih amellerle donat Allah ım...
Sizin okuduğunuz takip ettginiz Kur'an tefsiri ilmihal kaynakları neler peki sakıncası yoksa.
Bereketli olsun. Ellerinize sağlık, afiyet şifa olsun inşallah.Evde fiskillenen ( yeşillene ) 8 patatesi toprağ ekmiştik; öyle cömert ki Rabbimiz bir verdik yüz verdi.. hamd olaun
Bu gruba nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.evimde bir Kur an meali mevcut uzun süredir.ondanokurdum yayını hatırlayamadım, ama feyzul furkan tek kitap kısa tefsirli; ayrıca diyanet in Kur an Yolu tefsirini almak niyetim. Kur an yolu: Eylül’de yeni baskıya girecekmiş.
Portakal ağacı podcast tefsir derslerni ve Fatma serap karamollaoğlu hocanım Kuran seferberliği” adı altında tefsir grubu var ondan faydalanmaya çalışıyorum..
Kardeşim tavsiye ederin
evimde bir Kur an meali mevcut uzun süredir.ondanokurdum yayını hatırlayamadım, ama feyzul furkan tek kitap kısa tefsirli; ayrıca diyanet in Kur an Yolu tefsirini almak niyetim. Kur an yolu: Eylül’de yeni baskıya girecekmiş.
Portakal ağacı podcast tefsir derslerni ve Fatma serap karamollaoğlu hocanım Kuran seferberliği” adı altında tefsir grubu var ondan faydalanmaya çalışıyorum..
Kardeşim tavsiye ederin
Kur an seferberliği yazarak aratın google da orda link var kardeşimBu gruba nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
Telefram yok indireyimmiKur an seferberliği yazarak aratın google da orda link var kardeşim
Telefonunuzda telefram uygulaması var mı
Uygulamayı indirdim. Link ile uygulamaya katildım. Allah razı olsun canım, hakkını helal et. İnşallah uygularım. Amin.Kur an seferberliği yazarak aratın google da orda link var kardeşim
Telefonunuzda telefram uygulaması var mı
Çok çok mutlu oldum.Uygulamayı indirdim. Link ile uygulamaya katildım. Allah razı olsun canım, hakkını helal et. İnşallah uygularım. Amin.
Allah kabul etsin inşallah.Bu sabah bir süredir okuduğum meal i hatmettim hamd olsun/
Öyle bir huzur öyle bir mutluluk ki nasıl şükretsem bilemedim
aklımda kalbimde nakşeden şey “ kur anın her harfine bir hasene sevap verilmesi” dinimiz buyuruyor.. hamd olsun..
hiç. Bir iyilşj yapamadıysak Kur an okuyalım bir başka din kardeşimize dua edelim ..
ah Rabbim şükürler yağmur olsun yağsın
Merakla bekliyorum.Arkadaşlarım bir instagrram sayfam var / çocuk kitapları tanıttığım ve kendi gayretimi emeğimi hepimize ki en başta bana destek olsun, kamçılasın diye paylaşım yapıyorum. İlgi duyarsanız paylaşabilirim hesabımı.
Birgaripsevinc kullanıcı adım . Karınca misali bir adım atmak ..Merakla bekliyorum.
Teşekkür ederim.Birgaripsevinc kullanıcı adım . Karınca misali bir adım atmak ..
Safımızı beli etmek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?