dini paylaşım alanı

sevgili gönüldaşlarım :)

günaydın..

mutlu huzurlu sağlıklı bereketli helal kazançlı bir gün diliyorum HEPİMİZ İÇİN YÜCE RABB İMİZ DEN :))

ŞUBAT AYI İÇİN YENİ HATMİMİZE BAŞLIYORUZ İNŞALLAH..

KATILMAK İSTEYENLER ÖZELDEN MESAJ ATSIN LÜTFEN :))

AKRABA TANIDIK OKUMAK İSTEYENLERİ DE DAHİL EDEBİLİRZ..

SADECE İSİM SÖYLEMENİZ VE DE CÜZ DAĞITMAM YETERLİ :)

SEVGİLERİMLE :)

DUA İLE KALIN :)

bende katılabilirmiyim aranıza ama kuran bilmiyorum sadece harfleri biraz hatırlıyorum o kadar. Bana yol gösterin nasıl öğrenirim. Kuran meali arada okurum ama hiç bitirmedim

bende katılabilirmiyim aranıza ama kuran bilmiyorum sadece harfleri biraz hatırlıyorum o kadar. Bana yol gösterin nasıl öğrenirim. Kuran meali arada okurum ama hiç bitirmedim
detaylıca akşma yazacağım canım şimdi iş yerindeyim :)

aramıza katılman ziyadesiyle memnun edecek bizi :))

detaylıca akşma yazacağım canım şimdi iş yerindeyim :)

aramıza katılman ziyadesiyle memnun edecek bizi :))

ay çok teşekkür ederim. Bende çalışıyorum gün içinde ara ara boşluklarım oluyor rahat yani işim :) kuranı bilgisayardan öğrenebilirim belki ama kafa açık abdestsiz okumuk nasıl olur bilmem

ay çok teşekkür ederim. Bende çalışıyorum gün içinde ara ara boşluklarım oluyor rahat yani işim :) kuranı bilgisayardan öğrenebilirim belki ama kafa açık abdestsiz okumuk nasıl olur bilmem

Kur an ı kerimi abdestli başı örtülü olmak daha uygun bildiğim kadarıyla daha uygun..
Ki abdestsiz asla Kur ana dokunulmaz...

arapça harfleri çalışabilrsin tabi...

özellikle tecvidli kur an öğren,iyorum diye bi site var..videolu :)
gayet güzel :))

tavsiye ederim :)

daha önce hiç alt yapın var mı:)
evet var hatta kurana bile başlamıştım ilk 20 sayfasını filan okuduğumu hatırlıyorum daha sonra yasin-i şerifin ilk sayfasını ezberlemiştim filan :) ama devamı yok işte okul iş evlilik

evet var hatta kurana bile başlamıştım ilk 20 sayfasını filan okuduğumu hatırlıyorum daha sonra yasin-i şerifin ilk sayfasını ezberlemiştim filan :) ama devamı yok işte okul iş evlilik

o zaman şanslısın :)

ben de aynı öyle idim...geçtim netin başına bi elimde de cüz..çalıştım çabaladım şükürler olsun öğrendşm :)))

1.cüz._impasse
2.cüz_morincim
3_4_5_6_7.cüzler snowvy
8.cüz_jasmine
9_10_11_12_13_14_15_16.cüzler honeyball
17.cüz imrn
18_19cüz_ esle
20_cüz gamz
21_cüz imrn
22_cüz cann
23_cüz sonanda

son 7 cüzümüz kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…