1.cüz senin olsun:)
detaylıca akşma yazacağım canım şimdi iş yerindeyim :)bende katılabilirmiyim aranıza ama kuran bilmiyorum sadece harfleri biraz hatırlıyorum o kadar. Bana yol gösterin nasıl öğrenirim. Kuran meali arada okurum ama hiç bitirmedim
detaylıca akşma yazacağım canım şimdi iş yerindeyim :)
aramıza katılman ziyadesiyle memnun edecek bizi :))
ay çok teşekkür ederim. Bende çalışıyorum gün içinde ara ara boşluklarım oluyor rahat yani işim :) kuranı bilgisayardan öğrenebilirim belki ama kafa açık abdestsiz okumuk nasıl olur bilmem
Ben de varımmmm..
kurana dokunmam zaten bilgisayardan öğrensem diyorum benKur an ı kerimi abdestli başı örtülü olmak daha uygun bildiğim kadarıyla daha uygun..
Ki abdestsiz asla Kur ana dokunulmaz...
arapça harfleri çalışabilrsin tabi...kurana dokunmam zaten bilgisayardan öğrensem diyorum ben
evet var hatta kurana bile başlamıştım ilk 20 sayfasını filan okuduğumu hatırlıyorum daha sonra yasin-i şerifin ilk sayfasını ezberlemiştim filan :) ama devamı yok işte okul iş evlilikarapça harfleri çalışabilrsin tabi...
özellikle tecvidli kur an öğren,iyorum diye bi site var..videolu :)
gayet güzel :))
tavsiye ederim :)
daha önce hiç alt yapın var mı:)
evet var hatta kurana bile başlamıştım ilk 20 sayfasını filan okuduğumu hatırlıyorum daha sonra yasin-i şerifin ilk sayfasını ezberlemiştim filan :) ama devamı yok işte okul iş evlilik
o zaman şanslısın :)
ben de aynı öyle idim...geçtim netin başına bi elimde de cüz..çalıştım çabaladım şükürler olsun öğrendşm :)))
ay inşallah ya sen hangi siteden öğrendin
daha çok hani '' Kur 'an dili öğreniyorum '' gibi kitaplar var ondan ve de internette tecvidli kur an öğreniyorum sitesinden bakabilirsin :)
bitince başlarsın hemen :))bugünlerdede adet olcam heveslendim ya hep böyle olur
heves yaptımbitince başlarsın hemen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?