dini paylaşım alanı

“Size kendi içinizden öyle bir peygamber geldi ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona pek ağır gelir. O size çok düşkün, mü’minlere çok şefkatli, çok merhametlidir.” Tevbe Sûresi, 9:128.

“De ki: Eğer Allah’ı seviyorsanız bana uyun ki Allah da sizi sevsin.” Âl-i İmrân Sûresi, 3:31.

senden de razı olsun kuzucum benim :)

buldukça eklerim :) takipte kal yeter :)
Canim benim.. Elbette takiteyim birazcik rahatlayim bende guzel paylasimlarda bulunmak isterim arti dualara cuzlere katilmak isterim.. Destekcinim *_*

Canim benim.. Elbette takiteyim birazcik rahatlayim bende guzel paylasimlarda bulunmak isterim arti dualara cuzlere katilmak isterim.. Destekcinim *_*

ay teşekkür ederim ahminelim :))

çevrende okuyabilecek kişiler varsa onlara da dağıtabilirz..:))

sevgilerimleeee <3

hayrılı geceler dostlar...

artık uyku vakti..

yarın yolculuk vakti..

evelallah ın izni ile sagsalim hayırlarla varayım inşaallah ..

yarın vuslat vakti inşaallah...

eşime kavuşma vakti...

kısa bir tatil vakti...

dualarınızı istiyorum..

malum her yer kar..

Allah ım yollarımızı açık etsin..

yolcunun duası kabul olurmuş inşaallah :))

isteğiniz varsaaa edeyim :)))

Bana dua edersen cok sevinirim canim. Allah beni hayirlilar ile karsilastirsin. Hayirli salih icinde Allah korkusu olan biri ile insallah yuva kurayim Birde nefsimin zulmunden korunmam icin.. Rabbim sizinde isinizi rast getirsin.. Yollariniz acik olsun insallah.. Bu arada canim elbette insallah okumaya baslayim dagitirimda.. Cok optum iyi tatiller :*

Hayırlı yolculuklar, benimde dualarımın kabulü için dua eder misin ? :)

Rabbin ile aranda, sen kendin varsın. Kendini aradan çıkar. Nefsine muhalefet ederek onunla savaşarak ve onun heves ve arzuları karşısında sağır kesilerek kendini aradan çıkar. İşte o zaman, O’nu görürsün!
Abdülkadir Geylani (Kuddise Sirr'uh)

“Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O (cc) sana kimsenin bilmediği bir patika açar. Sen şu anda göremesen de dar geçitler arasında nice cennet bahçeleri var... Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.” Şems-i Tebrizi(Kuddise Sirruhu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…