- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
“Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O (cc) sana kimsenin bilmediği bir patika açar. Sen şu anda göremesen de dar geçitler arasında nice cennet bahçeleri var... Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.” Şems-i Tebrizi(Kuddise Sirruhu)
Ben alışamadım yaa kayınvalidem çaycı sürekli çay demlenir evinde nezaman gitsem çay bardağı elinde :)) beni alıştıramadı hiç.. çay sevmeyen gelinide niye almışım ki diye takılıyo bana hepben de sevmezdim ama iş yerinde alıştım :))
Ben alışamadım yaa kayınvalidem çaycı sürekli çay demlenir evinde nezaman gitsem çay bardağı elinde :)) beni alıştıramadı hiç.. çay sevmeyen gelinide niye almışım ki diye takılıyo bana hep
Bak sicak çikolata dedimmi tamam işte :)) doğru diyosun canım herkes çay sevmek zorunda değil ki :) Eşimde çay sevmez kayınvalidem ondan bişey demiyo fazla iyi bulmuşsunuz birbirinizi der :) Hani biyere misafirliğe gitsem önüme çay gelse içemiyorum bi yudum bile :) Kahvaltıda su içerim meyve suyu içerim öyle takılıyorum benaha haa =)
canımcım herkes çay sevmek zorunda değil ki :))
kuzucum benim :)
ben sıcak çikolata ve salep seveniyim :)
Bak sicak çikolata dedimmi tamam işte :)) doğru diyosun canım herkes çay sevmek zorunda değil ki :) Eşimde çay sevmez kayınvalidem ondan bişey demiyo fazla iyi bulmuşsunuz birbirinizi der :) Hani biyere misafirliğe gitsem önüme çay gelse içemiyorum bi yudum bile :) Kahvaltıda su içerim meyve suyu içerim öyle takılıyorum ben
Peygamberimizin o güzel sabrı bizlerde yok keşke olsaydı.. O'nun gibi alçak gönüllü kalp kırmayan biri olabilseydik.. En basiti yolda yürürken biri bize çarpsa, önüne baksana diye tersliyoruz hemen.. Oysa peygamberimiz ne zorluklara iftiralara hakaretlere uğramışta hiç sesini çıkarmamış.. Bilmiyorlar demiş Cebrail a.s'a bilmiyorlar bilseler yapmazlar demiş.. Ahh aahh .. Rabbim bizlere Peygamberimizin şefkatinden sabrından ince düşüncelerinden O'nun o tertermiz kalbinden versin inşallahbu dünyanın zengini olmak geçici...
oysa herkes dünya malı parası zenginliği için birbiriyle yarış ediyor ..yalanla dolanla..sahtekarlıkla..kalp kıra kıra..
ne acı...
Bak sen yine alışmışsın içiyosun :) Benim işim biraz zorben de eşimde kahvaltıda yeşil çay veya portakal suyu içmeyi severiz :))
çayı çok aramam ..ama iş yerinde akşama kadar içiyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?