dini paylaşım alanı

daimi duamdır'' Rabb im verdiğin nimetlere vermediğim bea ve musibetlere bin şükür :)))

aha haa =)
canımcım herkes çay sevmek zorunda değil ki :))
kuzucum benim :)

ben sıcak çikolata ve salep seveniyim :)

aha haa =)
canımcım herkes çay sevmek zorunda değil ki :))
kuzucum benim :)

ben sıcak çikolata ve salep seveniyim :)
Bak sicak çikolata dedimmi tamam işte :)) doğru diyosun canım herkes çay sevmek zorunda değil ki :) Eşimde çay sevmez kayınvalidem ondan bişey demiyo fazla iyi bulmuşsunuz birbirinizi der :) Hani biyere misafirliğe gitsem önüme çay gelse içemiyorum bi yudum bile :) Kahvaltıda su içerim meyve suyu içerim öyle takılıyorum ben

ben de eşimde kahvaltıda yeşil çay veya portakal suyu içmeyi severiz :))

çayı çok aramam ..ama iş yerinde akşama kadar içiyoruz :))

bu dünyanın zengini olmak geçici...
oysa herkes dünya malı parası zenginliği için birbiriyle yarış ediyor ..yalanla dolanla..sahtekarlıkla..kalp kıra kıra..
ne acı...
Peygamberimizin o güzel sabrı bizlerde yok keşke olsaydı.. O'nun gibi alçak gönüllü kalp kırmayan biri olabilseydik.. En basiti yolda yürürken biri bize çarpsa, önüne baksana diye tersliyoruz hemen.. Oysa peygamberimiz ne zorluklara iftiralara hakaretlere uğramışta hiç sesini çıkarmamış.. Bilmiyorlar demiş Cebrail a.s'a bilmiyorlar bilseler yapmazlar demiş.. Ahh aahh .. Rabbim bizlere Peygamberimizin şefkatinden sabrından ince düşüncelerinden O'nun o tertermiz kalbinden versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…