Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlarSahihuban nasılsın canım?
Çok şükür iyiyim bende hamile sin tabi olacak okadr Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah o mutluluğuhayırlı sabahlar hasbecim :)
çok şükür iiyiyim elhamdülillah :)
azcık bel ağrım var ve çok üşüyorum :)
çok şükür
sen nasılsın naparsın
Çok şükür iyiyim bende hamile sin tabi olacak okadr Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah o mutluluğu
günaydın
kayacans gözün aydın
yeni mi hamileliğin kaç haftalık, allah tamamına erdirsin
sayfana katkı sağlayamasam da takip ediyorum, allah razı olsun güzel bilgiler veriyorsun
Evet canım çok istiyorum inşallah Rabbim dualarımı kabul eder senin bi tavsiyen varmı duaamin amin canım ...sen de mi istiyorsun bebiş_?
Evet canım çok istiyorum inşallah Rabbim dualarımı kabul eder senin bi tavsiyen varmı dua
iyiyim sağolasın çalışıyorum iş güçALLAH senden de razı olsun ..
okuman nemalanman yeterli ..
var oldugunu beyan ettin kat be kat mutlu ettin beni..
çok şükür kuzum ..
daha çok yeniyiz..
henüz 4.haftanın içindeyiz 5 e geççez inşaallah...
bekliyoruz bebişin oluşmasını evelallah ın izni ile...
sen nasılsın neler yaparsın?
iyiyim sağolasın çalışıyorum iş güç
boş vakit buldukça dua sayfalarında geziniyorum
allah bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bir hamilelik geçirip mis kokusunu içine çekersin inşallah
Dr gittim şükür bi sıkıntı yok namazların arkasından duamı ediyorum aksatmamak Salâtı tefriciye de okudum meryem suresini okumadim ama okuma adabı nasıl canımmeryem suresi okunmalı diye duymuştum bi ara..
onun dışında selati tefriciye duası da okunabilir dilek için...
bunlar aldığım duyumlar...
bence ise namazlarını kıldıktan sonra duanı et...
bol bol...
bi de dr tabi..herhangi bi sıkıntı varsa tedavi yoksa da kafanı dağıtcak bişeylerle uğraş...
benim bazı sıkınıtılarım vardı...
tedavi oldum..
dua ettim ..
çok şükür oldu
Resülullah (sav) Efendimizin, "Müslüman buğday başağı gibidir. Münafık da çam ağacı gibidir. Buğday başağını rüzgar bir o yana bir bu yana sallar ama deviremez. Çam yıllarca dik durur ama büyük bir fırtınada yıkılır gider. Hayat böyledir." diyen Hadis-i Şerifi. NUREDDİN YILDIZ