Dinine bagli bi erkekmi yoksa ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhaba bu soru ne kadar dogru bilmiyorum ama basliktanda anlasildigii gibi. Hayatinizda iki erkek var ya da soyle soyliyim evlenmeye adim atmak icin birini secmek zorundasiniz . Ama bu iki erkek birbirine cok zit nasilmi . Biri dininde bagli hemde fazlasiylaa takvali yasamak bile istyo cok kiskanc namazinda niyazinda keza ailesi oyle anlayisli naif biri ama biraz kendi dunyasinda ama ortak zevkler istekler beklentiler pek yok gibi siz sosyalsiniz o dogal olarak asosyal sevdiginiz kotu bi aliskanliginiz var mesela nargile icmek gibi ama o bu tarz seyelr sevmez yani ortak ilgi alanlariniz yok ama diger bi erkek biraz daha rahat namaz kilma yok aciklik kapalilik konusunda tutucu degil ama insanin ustune titryo merakedyo aryo soruyo el ustunde tutyo ve ortak ilgiler cok fazla ayni seyler i sevmek yapmak ve bundan haz duymak vbb. Bu iki tip erkekten siz olsanizz hangisini secerdiniz hangisiyle daha cok anlasilirr o evlilik cekilirr size gore tecrubelerinizden bu soruma cevap vermenizi bekliyorum

kendi hayatını karartmak istersen 1. ama yok ben yaşamayı seviyorum diyorsan 2

Aslinda sorunun icerisinde cevabi vermissiniz ancak bana gore. Sizi tanimiyoruz nelerden hoslanirsiniz neleri kaldirabilirsiniz o yuzden evlilik gibi ciddi konulari saga sola sormak yerine kendi kendinize tahlil etmelisiniz. Hatirlatmak isterim ki Konya'da eski bir imam camide kadinlarla fuhus yapti diye o tarz erkekleri kotuleyemeyiz ayni rahat yasayan erkekleri cumaya vs ye gitmiyor diye etiketleyemeyecegimiz gibi.

Kalbinizin sesini dinleyin dogruyu gosterir..

Valla tatlım bu işler namaza Niyaza bakmış olsaydı herşey güllük gulistanlk olurdu.. namaz kılıp ya Allah deyip eşini döven de var seven de var... 2. Seçeneğindeki şahıstan olanlar da evlenince evrimini tamamlayıp odun da olabiliyor... Önemli olan senin ne istediğin...?

Böyle olmaz
Tercih etmek zorunda olduğuna göre ikisinide sevmiyorsun
Acele etme, sevmediğin insanla olmaz .
Hayır bir insanla tanışma yoluna gireceğim desen Allah korkusu olanı dindar olanı seç derim ama tanımadan sevmeden, gönlün ısınmadan evlenmek olmaz
Birde parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler :)

Hakkaten aynı eve girmeden , beraber yaşamadan anlaşılmıyor . İnsanlar evlenip 180 derece değişebiliyor. Çok severek evlenenler 3 günde kanlı bıçaklı oluyor, tavsiye usulü tanışıp evlenen zamanla sevip bağlanıyor. Kısmet nasip. Hayırlısı olsun diye dua etmek lazım heralde .

iki kişi arasında kaldığında birini seçip sevgili olmaya karar verilir, sonra tanırsın beğenirsen, uyarsa evlilik kararı verilir benim bildiğim. ikisiyle aynı zamanda mı sevgili oldunuz? evlilik aşamasına kadar gelmiş gibi anlatmışsınızda.

Ben zamanında konu sahibinin ilk anlattığı kişi gibi biriyle normal bir arkadaşlık yapıyordum bir zaman sonra sonra niyetinin ciddiyetini dökmeye başladıkça bana " benimle evlenirsen, oraya buraya gidemezsn, erkek kuzenlerim gelirse yanlarında çok oturamazsn, ben gider gezerim sürekli senle mı cikicam dışarı gibi çirkin tabirler kullanmaya başladı... Baktım ki bu iş ne namazla ne niyazla oluyor insan "kadına saygıyı" öğrenememişse maalesef hicbisey işlemiyor.. eşim de farklı değildir ibadet konusunda ama asla bana bir kere karıştığını bilmem ... O yüzden iyi tanımak gerekiyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…