- 20 Mayıs 2017
- 29
- 0
- 1
- 61
KizMerhaba bu soru ne kadar dogru bilmiyorum ama basliktanda anlasildigii gibi. Hayatinizda iki erkek var ya da soyle soyliyim evlenmeye adim atmak icin birini secmek zorundasiniz . Ama bu iki erkek birbirine cok zit nasilmi . Biri dininde bagli hemde fazlasiylaa takvali yasamak bile istyo cok kiskanc namazinda niyazinda keza ailesi oyle anlayisli naif biri ama biraz kendi dunyasinda ama ortak zevkler istekler beklentiler pek yok gibi siz sosyalsiniz o dogal olarak asosyal sevdiginiz kotu bi aliskanliginiz var mesela nargile icmek gibi ama o bu tarz seyelr sevmez yani ortak ilgi alanlariniz yok ama diger bi erkek biraz daha rahat namaz kilma yok aciklik kapalilik konusunda tutucu degil ama insanin ustune titryo merakedyo aryo soruyo el ustunde tutyo ve ortak ilgiler cok fazla ayni seyler i sevmek yapmak ve bundan haz duymak vbb. Bu iki tip erkekten siz olsanizz hangisini secerdiniz hangisiyle daha cok anlasilirr o evlilik cekilirr size gore tecrubelerinizden bu soruma cevap vermenizi bekliyorum
Kesinlikle bu tarz konularin fikir almaktan baska amaçlara hizmet ettiğini düşünüyorum....böyle tartışmalı konular açıp insanları birbirine düşürmeye çalışmak hoşunuza mı gidiuor
herkesinyaşayışına inanışına beğenisine göre gönlünde yatan bir aslan vardır
ona uyan birini bulursa da evlenilir
sizin kendi kriteriniz yok mu da bize soruyorsunuz bunlar üçüncü kişilere danışılacak konular değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?