Dinine bagli bi erkekmi yoksa ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen zaten cevap vermişsin ki. Bizde gerek kalmamış.. İkinci kişiyle daha mutlu olacağın onun hakkında daha pozitif konuşmadan belli.
 
Sen zaten cevap vermişsin ki. Bizde gerek kalmamış.. İkinci kişiyle daha mutlu olacağın onun hakkında daha pozitif konuşmadan belli. Ama ikinciye aşık mısın ama aşık olsan karşılaştırması iyi düşün.
 
Birinciyi alma o sana gelmez anlatmandan belli..O da kendine göre birini bulsun ki illa bulur.Ortak zevk,yaşam tarzı yoksa ne diye evleneyim neden yani düşündüm düşündüm bulamıyorum Namazında olması iyi koca olacağını göstermez,diğerinin de üzerine titremesi falan kriter bile olamaz netekim çok gördük el üstünde tutup sonra aşağı bırakanları..Velhasıl fırsatın varsa daha fazla tanımaya çalış (evet ikisini de)
 
Ben anlamadım ikisiyle de çıkıyor musun? İnşallah ikisi de seni seçmez.
Kendine en uygun hangisiyse onu seç, biz evlenmiyoruz herhalde?! Herkes kendi yaşantısına uygun olanı yazar burda. Ama asıl önemli olan senin yaşantın.
 
Ahahaha varya süper bi yorum
 
Yazdigin 1. Secenekteki gibi arkadasimin sevgilisi vardi. Bunlarin yani sira esrari, takilmalik kizlari da eksik olmazdi

Bunlar es secmek icin dogru kriterler degil, elbette istedigini secmekte özgürsün. Kendine göre kriterlerin vardir. Ilk bahsettigin kisinin sonradan tam tersi bir insana dönüsmeyecegi,ikincisinin de zamanla ayni sekilde degismeyeceginin garantisi var mi ? Yok.

Önce gönlün sevsin, bu insanla olabilirim desin. Gerisi hallolur zaten.
Su anlattiklarina göre senin ikisinde de gönlün yok.
 
Evlenmek zorunda mısın? Nedir bu kızlardaki evlenip koca donu yıkama merakı
Dimi ya, kiz arkadaslarimla oturup iki kahve iciyoruz,konu nedense en sonunda 'vay be 27 olduk hala bekariz' a geliyor. Agizlarina islak odunla vurasim geliyor
 
çok saçma bir konu.
dini inanışı ve yaşayışına göre adam mı seçilir? hani belki dikkat edilen kriterler arasında yer alır ama direk olarak namaz kılıyo ben bunu alayım o zaman demek çok saçma. ben adamın ibadetini,namazını ne yapayım onlar Allahla onun arasında.Bana adamın namazı değil; sevgisi, şefkati, uyumu, insanlığı lazım. Bu konu açılsa açılsa sosyal deney için açılır, aklı olanın kimi seçeceği belli yani şu örnekte.
 
Biz ne bilelim biz mi vakit geçireceğiz adamlarla. kendini düşün fikir yapın ne ise sana uygun olanı seç. ülke öyle bir hale geldi ki artık hangi siyasi partiye oy verdiği bile seçim kriteri oldu. hayat tarzına yakın olanla devam et derim.
 
böyle tartışmalı konular açıp insanları birbirine düşürmeye çalışmak hoşunuza mı gidiuor
herkesinyaşayışına inanışına beğenisine göre gönlünde yatan bir aslan vardır
ona uyan birini bulursa da evlenilir
sizin kendi kriteriniz yok mu da bize soruyorsunuz bunlar üçüncü kişilere danışılacak konular değildir
 
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…