- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Eğer aramızda kalacaksa anlatabilirim özeldenCok orjinal yeminler ogrendim.
Peki bu kadar onemli konu ne??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer aramızda kalacaksa anlatabilirim özeldenCok orjinal yeminler ogrendim.
Peki bu kadar onemli konu ne??
Ne ne yaşıyorsun, konunun en başında saçma yorum yapanlar yazmasın demiştim. Ablam olarak dertleşeceksen devam edelim bence.Arkadaş ne yaptın sen ne yaşıyorsun
Eğer aramızda kalacaksa anlatabilirim özelden
Kanıt yok işte kafayı yemek üzereyim, lütfen beni anlayın konuya yorum yapanlar kendilerini benim yerime koysunlar burdan yazıyorum gözlerim şişti ağlamaktanBöyle büyük tehlikeli yemin edenden korkarım ben.
Bir olay karşısında yemin etmesinden önce ortadaki kanıtlara bakın.
Yani 2*2=4 ken hayır lütfen inan 5tir deyip böyle yemin ediyorsa buna inanılmaz.
Üstüne doğmamış çocuğun kör sakat olsun gibi bir yemine ortak olacak olmanız sizi korkutmalı.
Çünkü böyle yemin ettirdiyseniz zaten sakat bir durum var demektir. Bence bu kadar yemin gereksizdir.
Kanıt yok işte kafayı yemek üzereyim, lütfen beni anlayın konuya yorum yapanlar kendilerini benim yerime koysunlar burdan yazıyorum gözlerim şişti ağlamaktan![]()
Aramızda kalacaksa özelden anlatabilirim ama size mesaj atılmıyorKonu ne, onu yazarsan belki gerçekten totosunu kurtarmak için mi yemin etti onu anlayabiliriz. Aldatma falan mı?
Aramızda kalacaksa özelden anlatabilirim ama size mesaj atılmıyor
Ne olursa olsun yine de böyle yemin ettirme derim ben. O anki durumu kurtarmak için edebilir de bilemezsin kimsede bilemez bunuMerhabalar öncelikle herkese, lütfen saçma sapan yorum yazacaklar yorum yazmaya zahmet etmesin. Bana yardımcı olacak ablalar, arkadaşlar yazsın, şu anda çok üzgünüm burdaki kırıcı yorumları görmektense derdimi derman olmanızı isterim, şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden okuyanlardan, Allah sizinde gönlünüze ferahlık versin.
Benim sorum şu nişanlıma yeminler etttirdim, konumuz kötü bir şey sayılmaz ama benim emin olmam için ettirdim.Annen ölsün mü dedim, ölsün dedi. Dinden çık ve asla bir daha ne yemin edersen et dinine geri döneme dedim tamam dedi, doğacak çocukların çocuklarımız ilerde sakat kör olsun ki doğruyu söyle dedim tamam olaun yemin ediyorum dedi hem de caminin önünde... Dinine düşkün derken elhamdülillah müslüman, arada sırada kuranını okur, namazını kılar ve Allah’tan korkar. Sizce böyle birisi yeminleri boşa etmiş olabilir mi, bir sitede gördüm erkekler boş yere yemin eder diyor ama böyle birisi eder mi
İnsanın aklını şüphe kemirince uyuyamayınca her şeyi yapabiliyor hele ki böyle yeminler...Zor durumda kaldımı eder gibime geliyor, fakat yemin eden kadar onu zorlayıp yemin ettireninde suçu var.. bu kadar büyük yeminler ettirmeniz yanlış gibime geliyor..
Bukadar kafaya taktığınız şey aldatma meselesi mi? Her nr olursa olsun güvenmekten başka bir çözüm yok.. yemin evt özeldir ama sonucunda çok büyük zarar görülecekse istemedende olsa yemin edebilir.. fazla zorlamasaydınız.. allah korusun evlenseniz çocuğunuz olsa sakat olmasını bile göze almışsınız.. bu yeminlerin ahı birgün tutar..İnanmak istiyorum ama doğru mu değil mi, kafayı yemezsem iyidir...